Nyheter og aktuelle saker fra Konica Minolta Norge

Pressekontakt

Tahir Siddique, Nordic Marketing Director.
tahir.siddique@konicaminolta.dk

Konica Minolta lanserer neste generasjon av bizhub i-Series multifunksjonsprintere

20. mar 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe har i dag avslørt etterfølgerne til sine prisbelønte bizhub i-Series MFP-er (multifunksjonsprintere) og SFP-er (enkelfunksjonsprintere). Den omfattende nye serien med 21 modeller (syv fargemodeller A3, fem farge A4, seks svart/hvitt A3 og tre svart/hvitt A4), inkluderer funksjoner og funksjonalitet som setter det økte behovet for sikkerhet og brukervennlighet på moderne arbeidsplasser i forkant.

Smarte sensorer optimaliserer de daglige arbeidsprosessene

15. jan 2024

Key Account Manager Sandra Hyrm jobber med Mobotix' intelligente sensorer og avanserte teknologi hos Konica Minolta. Hun går nærmere inn på fordelene ved å registrere og analysere menneskelige bevegelser, og fordelene ved å bruke termisk teknologi på et intelligent og strategisk nivå.

Produksjon og industrielt trykk, trender 2024

Langenhagen, Germany | 20. des 2023

Vi er overbeviste om, at selv om eksperter forudser et relativt lille fald i det samlede salg af printudstyr i de næste fem år, så vil digital print fortsætte ufortrødent.

Etiketter og emballasje, trender 2024

Langenhagen, Germany | 19. des 2023

Økt fokus på komplette produksjonsflyter for emballasje og merking bidrar også til at foredlere må tenke nytt i en verden av nye muligheter.

KONICA MINOLTA IDENTIFISERER FEM VIKTIGE TRENDER SOM VIL FORME OG PÅVIRKE DEN DIGITALE ARBEIDSPLASSEN I 2024

18. des 2023

Den pågående utviklingen av den Digitale arbeidsplassen har vært svært tydelig gjennom 2023. Den har fortsatt å spille en sentral rolle i mobilt og eksternt arbeid, forvandle det moderne kontoret til et geografisk spredt, men likevel enhetlig rom, og dermed drive den hybride arbeidstrenden. Større faktorer som den globale klimakrisen, eskalerende levekostnader og inflasjon, sammen med geopolitiske konflikter og kriger, vil også påvirke den digitale arbeidsplassen gjennom 2024...

Heng deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her
Nyheter og gode tilbud