Nyheter og aktuelle saker fra Konica Minolta Norge

Pressekontakt

Jonas Dalsgaard, Nordic CC & Marketing Director.
jonas.dalsgaard@konicaminolta.dk

MARKEDSLEDENDE KONICA MINOLTA LANSERER ACCURIOPRESS C14000E-SERIEN

Langenhagen, Germany | 22. mai 2023

Konica Minolta lanserer en forbedret utgave av allerede markedslederne i høyvolum fargeprintsegmentet – AccurioPress C14000e og AccurioPress C12000e

Konica Minolta anerkjent som ledende innen utskriftssikkerhet

09. mai 2023

Konica Minolta har blitt anerkjent som "en leder" innen utskriftssikkerhet av det globale markedsinnsikts- og forskningsselskapet Quocirca, med sin robuste maskinvare- og programvaresikkerhet og en "bred tilnærming" som leverer en komplett tjeneste innen cybersikkerhet. Dette er nevnt som Konica Minoltas styrker i forskningsfirmaets "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape".

Spådommer om kommersiell print for 2023, innsikt fra Konica Minolta

Langenhagen, Germany | 19. jan 2023

I en verden i rask utvikling der forbrukerne blir mer og mer bevisst på eget forbruk og mangelen på naturressurser, er digital utskriftsteknologi fortsatt det store lyspunktet for utskriftsleverandører. Den digitale tidsalderen, med kommunikasjon på tvers av kanaler, kan endre forståelse, samhandling og hvordan vi lever, men den vil aldri erstatte den begeistringen en print skaper.

Spådommer om etikettindustri for 2023 – innsikt fra Konica Minolta

Langenhagen, Germany 20 December 2022 | 09. jan 2023

Digital produksjon av etiketter har blitt vanlig, og nesten 35 % av den totale verdien er nå helt digital eller involverer hybridtrykk. Digital produksjon har hatt en forbløffende oppsving og utkonkurrerer nå markedet etter hvert som flere merker og forhandlere konstaterer at smidighet og rask respons er kritiske faktorer i møte med et raskt skiftende etterspørselsmønster i en verden med stadig nye muligheter.

Heng deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her
Nyheter og gode tilbud