Nyheter og aktuelle saker fra Konica Minolta Norge

Pressekontakt

Jonas Dalsgaard, Nordic CC & Marketing Director.
jonas.dalsgaard@konicaminolta.dk

TIPS: CYBERSIKKERHET OG MOBILE ANSATTE

30. nov 2023

Det kan være både kostbart og forretningskritisk hvis hackere lykkes med et cyberangrep mot en bedrift. I takt med at fjernarbeid har blitt mer vanlig etter koronapandemien, øker behovet for bedre cybersikkerhet i organisasjoner. Usikre nettverk og enheter er spesielt sårbare, men også spam og phishing-e-post utgjør en risiko.

Prisjustering Serviceavtaler

30. nov 2023

Vi informerer om prisjustering på våre serviceavtaler gjeldende fra 1 Januar 2024

HAR DU KONTROLL PÅ IT-SIKKERHETEN DIN?

19. okt 2023

Trusselen fra cyberkriminalitet mot virksomheter er på sitt høyeste nivå. Høy risiko for angrep kan medføre betydelige økonomiske kostnader og være forretningskritiske for bedriften din. Har bedriften din fokus på IT-sikkerhet? Her deler vi de fem områdene bedriften din må ta tak i for å ivareta IT-sikkerheten.

Konica Minolta i Europa oppnår alle de seks Microsoft Cloud Solutions Partner-utmerkelsene

20. jun 2023

Konica Minolta Business Solutions Europe og 21 av selskapets datterselskaper har oppnådd alle de seks Microsoft Cloud Solutions Partner-betegnelsene, noe som understreker selskapets omfattende kompetanse på tvers av alle Microsoft Cloud Solutions-områdene.

MARKEDSLEDENDE KONICA MINOLTA LANSERER ACCURIOPRESS C14000E-SERIEN

Langenhagen, Germany | 22. mai 2023

Konica Minolta lanserer en forbedret utgave av allerede markedslederne i høyvolum fargeprintsegmentet – AccurioPress C14000e og AccurioPress C12000e

Heng deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her
Nyheter og gode tilbud