Nyheter og aktuelle saker fra Konica Minolta Norge

Pressekontakt

Jonas Dalsgaard, Nordic CC & Marketing Director.
jonas.dalsgaard@konicaminolta.dk

Spådommer om etikettindustri for 2023 – innsikt fra Konica Minolta

Langenhagen, Germany 20 December 2022 | 09. jan 2023

Digital produksjon av etiketter har blitt vanlig, og nesten 35 % av den totale verdien er nå helt digital eller involverer hybridtrykk. Digital produksjon har hatt en forbløffende oppsving og utkonkurrerer nå markedet etter hvert som flere merker og forhandlere konstaterer at smidighet og rask respons er kritiske faktorer i møte med et raskt skiftende etterspørselsmønster i en verden med stadig nye muligheter.

De fem beste digitale arbeidsplasstrendene som vil styrke forretningssuksessen i 2023

09. des 2022

Utvilsomt har 2022 sett den digitale arbeidsplassen fortsette å utvikle seg og vokse, selv utover den dramatiske økningen i løpet av de to foregående årene. Etter å ha tilrettelagt for en høy andel av fjernarbeid under pandemien, er det moderne virtuelle kontoret fri for geografiske begrensninger, og driver hybridarbeidstrenden på tvers av mange forskjellige sektorer. Flere ting, for eksempel den globale klimakrisen, økte levekostnader, og den pågående krigen i Ukraina vil fortsette å...

Prisjustering på serviceavtaler 2023

01. des 2022

Vi informerer om prisjustering på våre serviceavtaler gjeldende fra 1 Januar 2023.

AccurioLabel 400, en firefargers etikettpresse som også tilbyr hvite toner

01. des 2022

Så å si samtidig som man sendte maskin nummer 1000 ut på markedet, presenterte man det nye tilskuddet i AccurioLabel-serien ved et event i Madrid: AccurioLabel 400, en firefargers presse som også tilbyr hvite toner.

Heng deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her
Nyheter og gode tilbud