Termisk kamera

Oppdag høy kroppstemperatur med varmesøkende kamera

Trygg arbeidsplass med termisk kamera


Ønsker du en enkel måte å identifisere høy kroppstemperatur på avstand hos andre?

Mobotix varmesøkende kamera kan minimere smitteutbrudd, registrere kontakter og skape trygghet og sikkerhet for ansatte og besøkende i virksomheter. 

 

Et kamera plassert ved inngang identifiserer feber raskt. Et vent-signal oppstår om feber oppdages, og man blir kontaktet av vakthavende på stedet.  I tillegg kan overvåkningen brukes til registrering. Folkehelse instituttet har krav om registrering hos mange virksomheter. I stedet for å bruke penn og papir, registrerer man seg ved å si navn og telefon nummer inn i kameraet. I tråd med GDPR-reglene, slettes slik informasjon automatisk innen 10 dager. 

 

Mobotix har en unik oppbygning sammenlignet med konvensjonelle kameraløsninger, siden det er innebygget logikk og prosessorkraft i hvert eneste kamera. Det betyr at hvert kamera kan fungere som et komplett frittstående system, og er ikke avhengig av en sentral server funksjon. Innebygget Intelligens som opptakshåndtering, bildebehandling, hendelses- og alarmhåndtering håndteres fullstendig i kameraet. Muligheten for IOT programmeringen av de enkelte kameraene til å håndtere en hendelse, og deretter trigge en alarm gjør kameraene fleksible. I dette tilfellet gir kameraet alarm basert på temperaturnivåer. Kameraene har mikrofon og høyttaler for toveis kommunikasjon med den som står foran kameraet, og er utstyrt med både optiske og termiske bildesensorer, som gjør det mulig med registrering.

 

 

Slik fungerer det

 

Mobotix termisk kamera hjelper deg å identifisere en persons kroppsvarme uten nærkontakt. Temperaturen oppdages av overvåkningskameraet via pannen eller øret, og gir deg signaler om en person har høy kroppstemperatur eller feber. Overvåkningsteknologi fra Mobotix holder deg i trygg avstand. Løsningen passer perfekt i de aller fleste inngangspartier, resepsjoner, disker og skranker hos ulike virksomheter, uavhengig av bransje.

 

Send oss gjerne en melding om du ønsker mer informasjon.

Slik har vi hjulpet Recovery Akademiet

Ved hjelp av termisk kamera har det innovative helseforetaket Recoveryakademiet klart å opprettholde sin «åpen dør» -politikk på sine klinikker under coronapandemien.

Les saken
                           
Hvordan kan kameraovervåkning hjelpe deg under Covid-19?
Last ned brosjyre 

3 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR VELGE KAMERAOVERVÅKNING

Tid, penger og energi spart!

Finn ut mer

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon