Databasepublisering

Fokus på kundenes interesser – individuelt

Utvid virksomheten og sikre kundenes lojalitet


Som utskriftsleverandør må du sørge for at virksomheten vokser og sikre kundenes lojalitet. Hvordan kan du skille deg ut i utskriftsmarkedet i en tid der utskriftstjenester er lett tilgjengelige og mer sammenlignbare enn noen gang? Og hvordan kan du beholde kundene dine?

Hva er VDP?

VDP (Variable Data Publishing eller Printing) er en svært verdifull løsning for kommersielle utskrifts- og grafikkselskaper som er avhengige av det profesjonelle utseendet og følelsen til ferdige produkter og de inntektsskapende fordelene det kan gi bedriften deres.


Planlegg og utfør utskriftsjobber raskt

Kundedata kan enkelt integreres med dokumentdesign uten behov for skripting eller programmering. Et enormt utvalg av data, inkludert tekst, grafer, farge med bransjestandard strekkoder og personlig tilpassede bilder kan innlemmes i en utskriftsfletting eller utskriftsjobber med andre volumer raskt og enkelt.


Konverter flere filer til utskriftsklare oppsett

Å planlegge produksjonsløsninger som lar kommersielle selskaper, emballasje- og publiseringsselskaper konvertere flere filer til utskriftsklare oppsett, gjør det enklere for designere å skape og endre formatoppbygging, deriblant:


 • Intelligent oppsettsautomatisering
 • Step-and-repeat-maler
 • Dra-og-slipp-funksjonalitet


Konica Minoltas VDP-løsninger tilpasser også markedsføringsdokumenter ved hjelp av smarte maler og veiledninger for å lage flygeblader, direktereklamekort, sertifikater og priser, og kommer med trinnvise instruksjoner for hvordan maler endres ved hjelp av informasjon i en Excel-database.


Intuitive løsninger som vil spare deg tid og penger

Ved hjelp av den nyeste teknologien kan Konica Minoltas VDP-løsninger intelligent lese data og automatisk fastslå om markedsføringsmateriale kan sendes via e-post i stedet for via vanlig post, noe som sparer bedrifter tid og penger. Hvis du ønsker å prate om hvordan våre sammenkoblede, variable datapubliseringsløsninger kan oppfylle behovene til din bedrifts egne VDP-behov, klikker du på Kontakt, så vil en av våre spesialister ta kontakt!

Databasepublisering

Databasepublisering

Personlig kommunikasjon gjennom databasepublisering

Med dagens overdrevne mengder informasjon er personlig kommunikasjon med papirutskrift blitt enda viktigere. Det er mye større sjanse for at et brev eller en markedsføringsmelding som er tilpasset mottakerens behov blir lest og husket. Dette gjør meldinger fra skrivere mer effektive, øker responsrater og styrker kunderelasjoner.


Kundene dine drar nytte av VDP-utskriftstjenester på følgende måter:


 • Mer effektive meldinger gjennom personlig markedsføring
 • Økte responsrater
 • Sterkere relasjoner til kundene sine
 • Effektive markedsføring på flere medier
 • Tilføyer verdi til en digital side


På samme tid vil selskapet ditt profittere på databasepublisering takket være:


 • Bredere serviceportefølje
 • Høyere fortjeneste
 • Økning i gjentagende omsetning
 • Generering av høyere fortjeneste enn med statisk innhold
Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.