Business Innovation

Gi rom for innovative tanker


Konica Minolta Business Innovation Centre

Hva er BIC

Business Innovation Centre (BIC) er Konica Minoltas innovasjonssenter.

Konica Minolta har alltid vært fremtidsrettet og dedikert til å tenke nytt. Vi gir liv til nye ideer med stor betydning for mange.

Konica Minolta etablerte Business Innovation Centre (BICs), som en strategisk del av Konica Minoltas utviklling på globalt plan. BIC finnes 5 steder i verden, og deres formål er å oppnå en forståelse av kundenes behov og utvikler teknologi basert på dette.

BIC drives av å utvikle nye produkter og tjenester ved å lære fra og forstå hvordan lokalmiljøer befinner seg i stadig skiftende markeder. Teknologiene som BICs utvikler baserer seg på dette. De nye teknologiene og bedriftsløsningene kommersialiseres, og blir videre kombinert med produkter og tjenester for å generere nye forretningsområder.

Konica Minoltas fokus på innovasjon

Teamet i Konica Minoltas Business Innovation Center er lidenskapelig opptatt av å skape ny teknologi. De samarbeider med kunder, nyetablerte bedrifter, akademikere og ledende partnere for å utvikle nye tilbud for den digitale arbeidsplassen.

Løsninger


Send oss en melding om du lurer på noe

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings