PC som en tjeneste

Alltid oppdatert og moderne arbeidsverktøy

PC som en tjeneste: Smart og enkel dataløsning for bedrifter i dag og for fremtiden


Dagens arbeidsverktøy utvikler seg med stor hastighet. Det å eie bedriftens arbeids PC er for menge pase', og smarte bedriftseiere benytter tjenestebaserte modeller. Nå kan du sikre deg tilgang til "state of the art" utstyr fullt vedlikeholdt og administrert, til en lav fast månedlig kostnad.

Drifsikker

 

Stadig flere vil kjøpe PC-en som en tjeneste og inkludere alt de trenger av support i stedet for å investere i en. Det er om er poulært med denne tjenesten er at  bedrifter kan  overlate til Konica Minolta å drive preventivt vedlikehold og sørge for at sikkerheten holdes vedlike.

 

Det beste utstyret og vedlikeholdet med  "PC som en tjeneste"  

 

PC som en tjeneste fra Konica Minolta inkluderer nødvendig Microsoft Office programvare, personlig skylagring i OneDrive og felles lagring i SharePoint. Tjenesten er en nøkkelferdig løsning for deg som ønsker en enkel IT hverdag, sikkert, fleksibelt og fremtidsrettet.

Tjenesten sikrer deg og din bedrift topp moderne utstyr i hele avtaleperioden. Etter 36 måneder kan utstyret skiftes ut uten ekstra kostnader. 

 

 

Hva med nettverk som en tjeneste?

Nettverk er noe alle bedrifter og medarbeidere er avhengige av og som krever optimalt vedlikehold og kostbar drift. Nå kan du en gang for alle overlate bekymringene som oppetid, sikkerhet, drift, overvåkning og kompleksitet til andre.

Alltid på nett!
Nettverk  som en tjeneste