Nettverk som en tjeneste - Network as a Service

Sikre uforstyrret forretningskontinuitet med pålitelige interne og eksterne nettverksløsninger


Dine nettverksbekymringer er historie med en komplett kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta. Med Nettverk som en tjeneste fra Cisco Meraki overlater du en av de mest krevende it-disipliner til oss. Nettverk er også noe alle bedrifter og medarbeidere er avhengige av og som krever optimalt vedlikehold og kostbar drift. Nå kan du en gang for alle overlate bekymringene som oppetid, sikkerhet, drift, overvåkning og kompleksitet til andre.

Med NaaS fra Cisco Meraki overlater du en av de mest krevende IT-disiplinene til oss. Bedrifter og ansatte er avhengig av høy kvalitet og stabile nettverk til enhver tid for å opprettholde en stabil produksjon, slike nettverk krever optimalt vedlikehold og kostbar drift av dedikert person.

Konica Minolta som din IT-partner vil ta seg av nettverket ditt

De interne og eksterne nettverkene til bedrifter står overfor en rekke utfordringer:

  • å administrere lokale nettverksenheter er komplisert
  • økende antall enheter, applikasjoner og brukere
  • mer avanserte nettangrep
  • nettverkssegmentering i lokalt administrerte nettverksløsninger er vanskelig
  • å forene løsninger er utfordrende


Konica Minoltas bedriftsnettverkstjenester dekker både interne og eksterne nettverksløsninger. Den interne nettverksløsningen muliggjør en funksjonell intern nettverksinfrastruktur. Enheter som servere, switches, rutere, brannmurer og trådløse tilgangsstasjoner utgjør organisasjonens interne nettverk. Konica Minoltas interne nettverkstjenester gjør det enkelt og effektivt å administrere, gjøre endringer og konfigurere det interne nettverket og relatert utstyr. Disse handlingene kan gjøres sentralt gjennom en skybasert administrasjonstjeneste, som gir selskapet rask hjelp i enhver situasjon. Disse tjenestene sikrer brukervennligheten til det interne nettverket og relaterte enheter og løsninger.

Den eksterne nettverksløsningen gir selskapets forbindelser til omverdenen, som har et høyere sikkerhetsnivå enn den tradisjonelle løsningen. I tillegg muliggjør tjenesten sikkert arbeid eksternt over en kryptert VPN-tilkobling. Trådløse stasjoner på det interne nettverket kan integreres i den eksterne nettverksløsningen, noe som gjør trafikken på det interne nettverket også er sikker.

Vår NaaS-løsning sikrer overvåking og synlighet av høy kvalitet i sanntid i hele bedriftsnettverket opp til brukernivå. Ikke flere bekymringer som oppetid, sikkerhet, drift, overvåking og kompleksitet – du kan en gang for alle overlate disse helt i hendene på din partner.

Aldri «krøll på linja» !


Hos Konica Minolta har vi våre egne nettverkseksperter med dyp praktisk kunnskap om nettverksarkitektur, etablering og drift. Vi sikrer maksimal nettverkstilgjengelighet og ytelse, samtidig som vi skreddersyr for å passe selskapets krav.

Cyberangrep og sikkerhetstrusler øker, behovet for beskyttelse av høy kvalitet er øverst på agendaen for IT-ledere over hele verden. Å sikre seg mot angrep, og forbli trygg over tid, krever høy kompetanse og forståelse av hele trusselbildet gjennom en skyadministrert neste generasjons brannmur som er en del av Konica Minolta-løsningen. Konica Minoltas nettverksløsning inkluderer forhåndskonfigurerte og overvåkede brannmurer fra de største aktørene på markedet. Du vil sove bedre om natten med Konica Minolta NaaS-løsning.

Cisco Meraki-nettverket er grunnlaget for at alt skal kobles sammen og grunnlaget for "Internet of Everything" - Cisco har utviklet en skybasert nettverksløsning for å møte fremtidens krav. Vedlikehold, drift og overvåking utføres av nettverkseksperter hos Konica Minolta via Ciscos eget skybaserte administrasjonsverktøy. Det sikrer tilgjengelighet til alle døgnets tider. Ved å overlate disse oppgavene til Konica Minolta, kan mange utfordringer og ressurser omfordeles til andre kjernevirksomhetsoppgaver.

IT-sikkerhet med VPN: Sikker og kryptert tilgang til bedriftsdata fra hjemmekontoret. Med det utviklende arbeidsmiljøet etter covid, har mange bedrifter havnet i en situasjon der et større antall ansatte jobber hjemmefra eller andre steder. Dette skaper en rekke helt nye sikkerhetsutfordringer og trusler for virksomheter. Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan tilby en sikker og kryptert løsning på sikkerhetsutfordringene fra ansatte som jobber fra forskjellige lokasjoner.

IT-kumppanisi - Konica Minolta

IT-kumppanisi - Konica Minolta

Hvorfor Network as a Service fra Konica Minolta?


Ved å la oss ta vare på nettverket ditt vil du få mange fordeler.

Rask distribusjon: enkel konfigurering av nettverksutstyr og tilkobling av nytt nettverksutstyr til et eksisterende IT-miljø.

Helt skyadministrert modell: Vi installerer, overvåker og oppdaterer i en skybasert modell, og gir deg den støtten du trenger fra våre nettverkseksperter. Nettverksproblemer er historie.

Fast pris per måned:
Med en fast pris for tjenesten vil det ikke være noen overraskelser, og gjør budsjettplanlegging enklere.  

Toppmoderne løsning:
Ved å tilby ledende løsninger fra Cisco Meraki, legge våre tjenester og kompetanse på toppen, gir deg en virkelig unik tjenestemodell fra en pålitelig leverandør.  

Alltid oppdatert: ​ 
Vi sørger for at nettverket ditt alltid er oppdatert, med den siste oppdaterte fastvaren og sanntids oppdaterte sikkerhetsoppdateringer på nettverksutstyret ditt.

Raske sikkerhetsoppdateringer:
Den skybaserte modellen til Cisco Meraki gjør sikkerhetsoppdateringer og oppdatering til en historisk oppgave. Siden løsningen er koblet til Cisco Talos trusseletterretningstjeneste, oppdager nye trusler i sanntid og oppdaterer våre kunders nettverksutstyr uten nedetid i farten, gjør denne løsningen unik sammenlignet med de manuelle oppdateringsprosedyrene til konkurrentene.

VPN-løsninger:
VPN-tilbud som en utvidelse av tjenesten, og tilbyr både programvare- og maskinvarebasert kryptering for hjemmekontor eller "off-line" regionale kontorer. Sikrer sikkert fjernarbeid.

Spesielle designbehov:
Vi kan tilby deg spesialtjenester for nettverket ditt. Et eksempel kan være å stenge deler av et skolenettverk i eksamenstidene, gjøre kun utvalgte nettsider tilgjengelige for studentene i eksamensperioden, samtidig som alle andre internettsider for studentene blokkeres. . 

Rådgivning på forespørsel
Basert på nettverksdata og AI kan Konica Minolta gi deg den innsikten som trengs for å se trendene i bruken av nettverket ditt. Ved å bruke trafikkvarmekart kan vi analysere og optimere nettverket ditt til den reelle atferden til selskapets brukere, og vi kan gi innsikt som sikrer båndbredde for kritiske operasjoner eller brukere. Som en ekstra mulighet har Konica Minolta ekspertise på å bruke AI og analyseverktøy som Microsoft Power Platform, for å gi deg innsikt ved design, basert utelukkende på dine behov. 

Last ned e-boken om nettverksanalyse

Nettverksanalyse eBook vil gi deg en dypere forståelse av nettverket ditt og dets rolle i virksomheten:

-Hvordan nettverket påvirker virksomheten din og ansattes arbeid

-Nettverksrolle i mobilarbeid

-Hvordan overvåke og lage optimalisert nettverk

Konica Minolta som din IT- og nettverkspartner gir deg enorme fordeler

Last ned e-boken din nå!
 

Fyll ut kontaktskjemaet ditt, eBook åpnes for nettleseren din

Ta vare på sikker IT-infrastruktur


Et funksjonelt IT-miljø påvirkes av mange faktorer. Sjekk ut andre IT-administrasjonstjenester.