Dette er Konica Minolta Norge

Bedrifter står i dag ovenfor en del utfordringer hvor Konica Minolta kan hjelpe. For eksempel ønsker du kanskje å redusere drifts- og administrasjonskostnader samtidig som du vil at bedriftens dokumenter og informasjon skal håndteres på en trygg og effektiv måte. Vår profesjonelle portefølje omfatter alt fra digitale dokumentsystemer til multifunksjonelle printere, som sikrer at du jobber kostnadseffektivt og smart.

Konica Minolta tilbyr IT-løsninger av høy kvalitet på virksomhetsnivå som hjelper virksomheter med å endre arbeidsflyten. Digitalisering sikrer deg og din bedrift suksess på kontoret og lar deg bekymringsfritt jobbe der du er. Våre ekspertråd og tjenester bidrar til å skape en moderne og digital arbeidsplass. 
 
Konica Minolta er også store innen kommersiell print i bedrifter og profesjonelle printtjenester.
Konica Minolta tilbyr de nyeste utskriftsløsningene, og du kan velge blant en rekke maskiner, tjenester og tilbehør som hjelper deg med å skape suksess og gode salgstall.

Unikt for Konica Minolta Norge er at vi har vår egen service- og supportorganisasjon som sørger for at du får rask support og hjelp når du trenger det. For oss er kundetilfredshet nøkkelfaktoren i vår virksomhet.

Konica Minolta har fokus på miljø og bærekraft i hele vår organisasjon. I desember 2010 ble vårt hovedkontor sertifisert som Miljøfyrtårn. Selskapet rangerer også høyt på en rekke internasjonale kåringer når det gjelder bærekraftighet og miljøfokus. (Les mer om Konica Minoltas miljøfokus på våre miljøsider).

Vi er stolte av at våre produkter, tjenester og gode serviceapparat har sørget for at vi har en dominerende markedsposisjon i Norge så vel som internasjonalt. Gjennom våre dedikerte medarbeidere jobber vi kontinuerlig for å tilfredsstille våre kunder, og med å skape nye kundeforhold.

Jeg vil takke våre eksisterende kunder for at dere har valgt Konica Minolta som leverandør og partner, samtidig som jeg ønsker nye kundeforbindelser hjertelig velkommen.


Med vennlig hilsen

Bjørn Morten Stenslie
Adm. direktør
Konica Minolta Business Solutions Norway AS
 


Ledelsen i Konica Minolta Business Solutions Norway AS


Bjørn Morten Stenslie adm. direktør
Ola Løvaas økonomidirektør
Rolf Gunnar Solhaug direktør for marked, teknologi og forretningsutvikling
Hanne Kristoffersen HR-direktør
Therese Holm Braathen service direktør 
Per Sørberg ITS direktør/Head of MCS Cluster Nordic
Ida Mari Pedersen adm. sekretær