Skybasert utskriftsinfrastruktur

Migrer din printinfrastruktur til skyen


Skyen har raskt blitt vanlig i IT-drift. Flere og flere selskaper følger en "sky først" -strategi for å unngå lokale IT-løsninger der det er mulig. For selskaper som allerede har migrert IT-infrastrukturen og forretningsapplikasjonene til skyen, er det neste naturlige trinnet å migrere utskrift også. Konica Minolta Cloud Print strømlinjeformer utskriftsinfrastrukturen din, eliminerer utskriftsservere og integrerer skyteknologier ekstremt enkelt.Kort video som forklarer skybasert print.

Du flytter utskriftsinfrastrukturen til skyen, blir kvitt utallige skriverdrivere og utskriftsservere, får bedre støtte for mobilarbeid, forbedrer brukeropplevelsen din og optimaliserer IT-ressursene dine.

Ønsker du å redusere IT-byrden i virksomheten din?

Med Konica Minoltas Cloud Print-tjeneste kan du flytte utskrift til skyen, og redusere IT-arbeidsbelastningen og kostnadene. Enten du trenger en push, pull-utskrift eller en kombinasjon av begge deler, er Konica Minolta Cloud Print opp til oppgaven. Den er designet for alle typer virksomheter, uavhengig av størrelse. Dra nytte av fleksibiliteten og innovasjonen i skyløsningsteknologien som gir deg forutsigbar og problemfri utskriftstjeneste. 

Alt du vil vite om Konica Minolta Cloud Print

SAFEQ Cloud - en allsidig og sikker skybasert utskriftsløsning

SAFEQ Cloud er en sikker, pålitelig og kostnadseffektiv løsning når du vil flytte utskriftsinfrastrukturen din til skyen. 
Last ned brosjyren for å lære mer om løsningen og fordelene den gir virksomheten din.
 

Flere grunner til å flytte utskriftsinfrastrukturen til skyen

Å flytte utskriftsinfrastrukturen til skyen gir store fordeler for organisasjonen.
 

Hvordan du kan unngå de 7 mest vanlige feilene ved implementering av skyprint

De syv vanligste feilene når du flytter til en skyutskriftinfrastruktur, samt måter å unngå disse. Vi har satt alt sammen i en effektiv informasjonspakke for deg.

Hvorfor bør du flytte utskriftsinfrastrukturen til skyen? Du vil få et stort utvalg av fordeler.

 

Konica Minoltas Cloud Print gjør det mulig for organisasjoner i alle størrelser å dra nytte av smidigheten og innovasjonen i skyteknologien. Viktige funksjoner i Konica Minolta Cloud Print inkluderer:

Ingen behov for lokal utskriftsserverinfrastruktur - Reduser kostnadene og kompleksiteten i utskriftsmiljøet ditt. Konica Minolta Cloud Print eliminerer behovet for separate utskriftsservere og deres anskaffelse og vedlikehold, dette drives fra Konica Minoltas datasenter. Alt du trenger er trykkutstyr.

Bruk på alle printere - Støtter alle store produsenter av skriver og multifunksjonsprintere. Etter autentisering kan du bruke utskrifts-, kopierings- og skannefunksjonene med hvilken som helst skriver og printer som er koblet til systemet.

For å tilfredsstille dine behov - Med denne skalerbare tjenesten kan du enkelt migrere et eksisterende "on-premise" utskriftsmiljø til en skybasert tjeneste, slik at hele utskriftsinfrastrukturen kan styres fra et enkelt nettbasert grensesnitt. Skaler etter behov opp og ned avhengig av forretningsbehov, og betal bare for lisensene du trenger.

Alltid oppdatert og førsteklasses sikkerhet - Konica Minolta Cloud Print er designet for Zero Trust-krav. Dataene dine er beskyttet med sikkerhetsfunksjoner, inkludert end-to-end-kryptering fra server til maskinvare, brukerautentisering, revisjonsfunksjonalitet og integrering med skybasert autentisering.

Redusert IT-avdelingsbyrde skaper fleksibilitet - Nyt problemfri sluttbrukerutskrift med en enkel forberedelse av enheten. Du trenger ikke å installere og vedlikeholde flere skriverdrivere for de forskjellige skriverne. Å bruke skyen gjør det enkelt å kontrollere hele utskriftsflåten. Du automatiserer mange administrasjonsoppgaver.


 

Våre skyutskriftstjenester tilbyr mange fordeler

Bedre kostnadsstyring
Faste månedlige avgifter slik at du alltid har en fin oversikt om kostnadene


Forbedret data - og dokumentsikkerhet
Sertifiserte datasentre sørger for at data og dokumenter er i gode hender
Rask og enkel implementering
Rask distribusjon, enkle oppdateringer og smart adopsjon


Mobiltilpasset
Våre skyprint tjenester er tilgjengelig fra "overalt"
Sikkerprint
Følg-meg software forsikrer at dine dokumenter ikke kommer på avveie

Print som vanlig, - men billigere
Bruk din multifunkjsonelle printer slik du pleier og motta fordelene med reduserte kostnader på samme tid

Fyll ut informasjonen din og last ned vår Whitepaper

Vi har lagt til en dekning av all nyttig informasjon om flytting av infrastruktur for skyutskrift til skyen:

- hva du bør vurdere når du migrerer til sky-utskriftsinfrastruktur
- interessante forskningsdata om skyteknologi
- Innvirkning på IT-drift
- hvordan skyutskrift forbedrer sikkerheten din

Last ned papir ved å fylle ut kontaktinformasjonen din.

Vil du vite mer om skyprint?

Ta kontakt!

Skytjenester gir effektivitet og fleksibilitet i virksomheten.

Bedrifter trenger i økende grad bedre fleksibilitet, effektivitet og produktivitet. Med skytjenester er det mulig for organisasjoner å få alt dette mens de utvikler sin virksomhet.

Related software

Related software

Ta kontakt med oss

Vil du høre mer om løsningen? Ta kontakt!