Administrerte utskriftstjenester

Fokuser på virksomheten din, og la oss administrere utskriftsinfrastrukturen

Oppdag mulighetene med optimaliserte utskriftstjenester


Utskriftsinfrastrukturen din bør møte bedriftens spesifikke behov, og må støtte prosessene og arbeidsflytene dine sømløst. Det viktigste av alt er imidlertid at den skal fungere pålitelig!

Mange utskriftsmiljøer i dag er lappverk av utskrifts, bilde- og faksenheter, og disse blir hverken konfigurert eller administrert på en måte som gjør det mulig å holde tritt med dagens forretningsverden. Slike halvhjertede strukturer er en hindring for organisasjonseffektiviteten.


Hvis de ansatte må bruke mye tid på administrasjon og å løse maskinvareproblemer, blir de ofte hindret i å fokusere på hovedoppgavene sine, noe som kaster bort både tid og penger. Optimaliserte utskriftstjenester hjelper deg og bedriften med å effektivisere alle utskrifts- og skanneprosesser.


Vi lager en individuell løsning for dine behov som sikrer maksimal datasikkerhet, og er økonomisk bærekraftig og miljøvennlig. Vi garanterer reduserte kostnader og problemfrie prosesser, og utvikler forbedringsstrategier basert på historiske data og fremtidige mål. Utskriftsbehandling er en viktig del av optimaliserte utskriftstjenester. Det tar seg av hele infrastrukturen for utskrift og skanning, inkludert rutinemessige oppgaver som automatisk levering av forbruksvarer. Vi prøver også å oppnå kontinuerlig optimalisering, slik at du og dine ansatte kan rette alt fokus mot kjernevirksomheten!

Optimaliserte utskriftstjenester

Optimaliserte utskriftstjenester

Optimaliserte utskriftstjenester

Konica Minoltas optimaliserte utskriftstjenester (OPS) kombinerer rådgivning, maskinvare, programvareimplementering og administrasjon av arbeidsflyter for å redusere dokumentkostnader. Med våre administrerte tjenester som dekker utskriftsinfrastrukturen din, vil strategien vår med preventivt og forutsigbart vedlikehold sørge for at enhetene dine yter pålitelig til enhver tid, og minimere all nedetid. Alt dette gir maksimal produktivitet og effektivitet med minimal innsats – slik at du og teamet ditt kan fokusere på arbeidet i stedet for administrative spørsmål.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Konica Minoltas optimalisere utskriftstjenester består av følgende deler

   

   

Brukervennlighetsikon

OPS Consult

Konsulenttjenester som analyserer og vurderer kundens gjeldende status eller arbeidsmetode, for å sette sammen en løsning som er skreddersydd til dine spesifikke behov.

Tilpasningsikon

OPS-implementering
Implementering, integrering, endringsadministrasjon, prosjektledelse og opplæring basert på dine behov

Produktivitetsikon

OPS Manage
Skalerbar portefølje med automatiserte tjenester for å drifte og administrere alle utskriftsenhetene dine