Kameraovervåking for lager

Trygg overvåkning for feilfri logistikk

Mobotix kameraovervåking for feilfri logistikk. Optimaliser sikkerheten på lageret.


Ønsker du å bedre måten du bruker kameraovervåking i logistikk – og beskytte alle anleggene og prosessene dine? Når du bruker videoovervåking for å forbedre sikkerheten, kan du følge nøye med på bevegelser, varer og systemer på eiendommen, samt beskytte logistikkflyten mer effektivt enn noensinne.

Vil du forbedre logistikkprosesser? Hvis JA, må du velge en partner du kan stole på og som kan kameraovervåkning og sikkerhet! 


Steder som for eksempel lagerbygninger, krever strenge retningslinjer for sikkerhet – og optimaliserte logistikkprosesser – hvis du skal unngå skade på eller tap av varer, systemer og data. 


Alle bedriftens lokaler krever streng sikkerhet hvis du skal forhindre skade på eiendommen, tyveri, tap og feilhåndtering av varer. MOBOTIX-system for kameraovervåking er utformet slik at de er klargjort for IoT-prosessautomatisering (Tingenes Internett). MOBOTIX-overvåkning er cybersikret takket være bruken av kryptert kommunikasjon, og har toppmoderne sikkerhets- og overvåkingsfunksjoner som du og bedriften vil sette pris på. 


Kamerovervåkning er også utstyrt med hemisfærisk teknologi som sørger for maksimal dekning med færrest mulig kameraer. Diskré drift sikrer total beskyttelse mot skader, tyveri og hærverk. Med redusert behov for vedlikehold blir også eierkostnadene lavere, så du kan være trygg på at du får høy investeringsavkastning.

Kameraovervåkning for LOGISTIKK

Kameraovervåkning for LOGISTIKK

Inkluderer overvåking i strategien din

MOBOTIX-overvåkingskameraene tilbyr en rekke funksjoner som et logistikkverktøy. Kameraene er klargjort for IoT (Tingenes Internett) for å sikre intelligent prosessautomatisering, temperaturmåling som forbedrer overvåkingen av maskiner, administrasjonen og kontrollalternativer, samt for å unngå betydelig skade på bedriften. De har også en robust, værbestandig konstruksjon for pålitelig og sikker utendørsbruk hele året, og gir maksimal dekning med færrest mulig kameraer («hemisfærisk teknologi»). Kameraene er tilvirket i Tyskland for å sikre høy kvalitet og maksimal pålitelighet.

Hardware
hardware icon
MOBOTIX x6-serien

Hvis du trenger opptak av videodata i høy oppløsning, er de nyskapende kameraene i MOBOTIX x6-serien en smart investering. De åpner opp for en rekke nye program- og integreringsalternativer som dekker behovene til enhver kunde. Maskinvaren tilbyr spennende funksjoner og mye mer, inkludert et desentralisert konsept, lavere totale eierkostnader og hemisfærisk teknologi. Kameraene i MOBOTIX x6-serien gir deg enestående bildekvalitet, et produkt av høy kvalitet og cybersikkerhet.

Digitale løsninger
software icon
Video Management System (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) er et kraftig og brukervennlig system for videobehandling med innebygd intelligens. Systemet kan brukes intuitivt på Windows- og Apple-datamaskiner – så du trenger ingen administrasjonsserver.

IT-tjenester
service icon
Konsulentvirksomhet

Overvåking som er skreddersydd for de spesifikke behovene til bedriften din. Konsulenttjenesten vår inkluderer optimalisering og forbedring av hele videoinfrastrukturen din, inkludert anleggsundersøkelse og -analyse.

cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!