Inline etterbehandling

Potensialet i høyere produktivitet og produktet differensiering

Øk fortjenesten, kutt produksjonstiden og differensier produktet ditt – med inline etterbehandling


Ved å tilby inline etterbehandling kan du øke fortjenestemarginene på printjobber, samtidig som det korter ned på din egen produksjonstid, reduserer arbeidskostnader, forbedrer kvalitetskontroll, reduserer avfall og sparer energi.

Etterbehandling, som tradisjonelt har vært ansett som en tidkrevende og en flaskehals i produksjonen, blir nå sett på som et viktig trinn i produksjon og en måte å differensiere produkter og skape merverdi på. Det er ikke uvanlig for etterbehandling å generere så mye som 40 % av produksjonskostnadene, og for dårlig kvalitetskontroll på dette stadiet ødelegger en god del merverdi.


Med oppdateringer innen digital produksjonsteknologi har små og mellomstore trykkerier våknet opp til det faktum at investering av relativt små beløp i etterbehandlingsutstyr kan føre til betydelige produksjonsforbedringer og reduserte kostnader. Resultatene fra en nylig global trendrapport fra drupe viser at 48 % av respondentene hadde planer om å investere i utstyr for etterbehandling, og 40 % investerer nå for å drive frem effektivitetsforbedringer.

Hva er egentlig 'inline etterbehandling'?

Hva er egentlig 'inline etterbehandling'?

Inline etterbehandling er prosessen med å bringe tjenester, som for eksempel bretting, ryggstifting, bokbinding, sammenhefting og andre etterbehandlingsprosesser ‘inline’, slik at de utføres samtidig som print. Det finnes nå et stort utvalg av etterbehandlingsutstyr som kan kobles direkte til digital produksjons-printere for å oppnå dette, 


Å tilby disse tjenestene inline sparer ikke bare arbeidskostnader, det forebygger også manglende sider, ufullkommen kollatering og andre vanlige feil. Det muliggjør print av svært små partier – til og med en enkelt kopi – og utvider rekkevidden av just-in-time-tjenester fra flygeblader til kataloger, håndbøker og andre prosjekter med høyt sideantall.


Innebygd etterbehandling i utskriftsbransjen gir deg fordeler, inkludert:

  • Arbeidskrevende etterbehandling fullført samtidig som print
  • Enfaset produksjon av materiell med høyt sideantall
  • Feilfri innbinding, uten manglende sider og ufullkommen kollatering


Hvilken inline etterbehandling-arbeidsflyt trenger jeg?

Hvilken inline etterbehandling-arbeidsflyt trenger jeg?

Digital inline etterbehandling tilbyr en rekke forskjellige arbeidsflyter 

Disse dreier seg alle om automatisering, som gjør inline- og near-line-utstyr avgjørende, men noen ganger vil en offline-tilnærming være mer passende.


Så hvordan bør du investere? Når det gjelder etterbehandling, er trykkeutstyret og utstyret for inline etterbehandling allerede direkte tilkoblet og tett integrert ved hjelp av styringskontroller i frontenden. Dette er løsningen for deg hvis du produserer et definert utvalg av produkter i standard formater som ryggstiftede hefter, rapporter, kalendere og bokblokker. Den generelle produktiviteten til et digital trykkeri med inline etterbehandling-egenskaper avgjøres av hastigheten og effektiviteten av etterbehandlingskomponentene, så det er viktig at disse ikke reduserer den nominelle hastighet til den digitale pressen.


En offline etterbehandling-arbeidsflyt er mer vanlig når en skriver har et utvalg av digitalt utstyr og offset-utstyr, men dette øker arbeidskostnadene. Noen ganger vil den høyere hastigheten til offline-utstyret for etterbehandling mer enn kompensere for den økte operatørnyvinningen. Det hele avhenger av typen og antallet jobber du trenger å fullføre.


I motsetning til inline og offline, gir nearline større fleksibilitet. Det er ingen fysisk tilkobling mellom utstyr i dette tilfellet, men etterbehandlingslinjen kjenner kravene til hver jobb, fra OMR (Optical Mark Recognition)-teknologi eller fra et direkte grensesnitt med pressens utskriftsserver, via JDF. Dette gjør det mulig for etterbehandlingslinjen å administrere utskrifter fra en rekke presser og opprette et revisjonsspor, som er avgjørende for personlige produkter som utsendelser eller transaksjonsdokumenter.


Valg av riktig etterbehandlingsarbeidsflyt vil være avhengig av at du ikke bare forstår arbeidsmengden, men også hvordan du kan bruke forskjellige etterbehandlingsløsninger til å bedre effektiviteten og skape merverdi gjennom nye produkter. Men én stor fordel som i stor grad har vært oversett av trykkerier og som ikke er blitt solgt effektiv til kunden, er inline etterbehandling.

Inline etterbehandling

Inline etterbehandling

Differensier produktet ditt i stor grad og skap sterk kundelojalitet

Inline etterbehandling betyr at kundene vil dra nytte av allerede ferdigutskrevne trykte produkter, kortere produksjonstidsfrister for mer sammensatte trykte produkter og ett sted som tilbyr alt fra én enkelt kilde.

For mindre trykkerier og interne utskriftsavdelinger, gir en reduksjon av arbeidet som settes ut større produksjonsfleksibilitet og kontroll. (Et godt eksempel på dette er W2P-systemer, som gir en stabil, men uforutsigbar flyt av digitale behovsbetingede jobber i små opplag, som ikke kan settes ut og må fullføres internt.)


Jo flere aspekter av en utskriftsjobb du kan kontrollere internt og tilby etter behov, desto større vil veksten din være og desto større kundelojalitet vil du skape.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Selskapet vil også oppnå direkte fordeler på en rekke andre måter, inkludert:

   

   

Produktivitetsikon

Økte fortjenestemarginer

Etterbehandlingsikon

Muligheten til å tilby alt-i-ett-løsninger for utskrift

Bærekraftsikon

Energisparing

Tilpasningsikon

Færre maskininnstillinger

Tilpasningsikon

Større produksjonsfleksibilitet

Kvalitetsfunksjon-ikon

Forbedret kvalitetskontroll

Bærekraftsikon

Mindre avfall

Produktivitetsikon

Lavere arbeidskostnader

Hastighetsikon

Kortere produksjonstid