Kamereaovervåking NVR

Frittstående løsning for overvåkning

Enkel og frittstående alt-i-ett videoovervåkning for kameraovervåkning


Konica Minolta tilbyr nå NVR (Network Video Recorder), en særdeles praktisk og brukervennlig plug & play-løsning, ideell for lokale videoovervåkningssystemer med 4- 8 stk MOBOTIX MOVE-kameraer.

Konica Minolta tilbyr nå MOVE NVR (Network Video Recorder), en særdeles praktisk og brukervennlig plug & play-løsning, ideelt som lokalt kameraovervåkningssystem med 4- 8  stk MOBOTIX MOVE-kameraer. MOBOTIX NVR er videostyringsprogramvaren, som er skreddersydd til MOBOTIX  MOVE-kameraene.

 

Hvem  passer dette til?

Denne kompakte videoløsningen anbefales for mange bruksområder: I butikker, restauranter, borettslag, enkeltmannsforetak og alle små- til mellomstore virksomheter. Alle tilkoblede kameraer støttes av den integrerte, kostnads- og lisensfrie MOBOTIX MOVE NVR-videostyringsprogramvaren, som er skreddersydd til MOBOTIX  MOVE-kameraene.

 

All nødvendig SW & HW

Trenger du  en «all inclusiv», frittstående og rimelig kameraovervåkning med all nødvendig SW og HW, uten å måtte tenke på fremtidige kostnader som månedlige avgifter eller lisenskostnader?  Da er dette løsningen for din virksomhet!

Fordeler

Fordeler


 • Plug and play: Koble kameraer og skjerm til MOBOTIX MOVE NVR og se direkte-bilder med en gang
 • Daglig bruk krever ingen spesialisert videokunnskap
 • Gratis både for PC og mobil
 • Direkte tilkobling av opptil to skjermer med høy oppløsning, tastatur, mus og styrespak
 • Etter innstallasjon, medfører MOBOTOX MOVE NVR-systemet ingen ytterligere kostnader
 • Lokale frittstående videosystemer som hindrer nettangrep
 • Et rimelig overvåkningsystem som sørger for god nattesøvn

Konica Minolta Mobotix

Din sikkerhet er vår utfordring: Nå kan vi levere en frittstående alt-i-ett-løsning med integrert programvare for videostyring

Dette er standard

 • Nettverksvideoopptaker med 8 integrerte
 • PoE IP-kamerakanaler (12 IP-kameraer
 • totalt støtte)
 • Maks. Lagringskapasitet netto (intern og
 • ekstern) 20 TB (2x 3,5 ”SATA3)
 • IP-data-gjennomstrømning (live og
 • opptak): 80 opp til topp 120 Mbps
 • Opptak og avspilling: H.264 / H.265 •
 • Støtte for ONVIF S-kompatible
 • tredjepartskameraer
 • Inkl. Mva Strømkabel med EU-plugg (kabel
 • med US / GB / AU-kontakt tilgjengelig på
 • forespørsel) • APP ekstern tilgang (IOS /
 • Android), Live, avspilling
 • iSCSI NAS Storage-støtte


Pakke med 4 kamera som inkluderer: 

kr.19.999,-  pluss NVR som beskrevet , kabler og Hd 

Pakke  med 8 kamera som inkluderer:

kr.29.999,-  pluss NVR som beskrevet , kabler og Hd

   

   

Kundehistorie

vikersund raw air

Oppdatering av sikkerhetssystemet i den berømte Vikersundbakken

Oppdatering av sikkerhetssystemet i den berømte Vikersundbakken

Vikersund, som ligger rundt 80 km nord for Oslo, er en av verdens mest berømte og største skiflygingsbakker. Anlegget består av en stor skiflygingsbakke, som med jevne mellomrom er vert for verdensmesterskap, samt åtte mindre bakker beregnet for trening. Flere verdensrekorder er satt i bakken. I tide til et nytt verdensmesterskap bidro Konica Minolta med å oppdatere overvåkningssystemet som dekker hele området, inkludert arenaene, tribunene og parkeringsområdene.Et fullt operativt og effektivt overvåkningssystem på under seks uker

Det å installere et oppdatert, pålitelig og avansert overvåkningssystem som skal dekke et så stort område som Vikersund er en krevende oppgave, i og med at systemet skal dekke hele anlegget, inkludert arenaen, tribunene og parkeringsanlegget. Det å installere systemet og få det fullt fungerende til et internasjonalt mesterskap på under seks uker etter det første møtet, er en virkelig utfordring. Og det var en utfordring som Konica Minolta klarte å leve opp til. Vikersunds IT-avdeling hadde gjennom flere år hatt et godt kundeforhold med Konica Minolta med leveranser av skrivere. 


"Da Konica Minoltas key account manager kom tilbake til oss og informerte oss om at de også ville kunne hjelpe oss med å oppdatere overvåkningssystem, ble jeg umiddelbart interessert i å finne ut hva de kunne levere," sa Vikersunds Department Manager Arena/IT Bjørn Henning Jahren. Ett møte og en grundig befaring med Konica Minoltas Business Development Manager for Mobotix-løsningen senere, var prosjektet og rammene definert: Oppdatere eksisterende sikkerhetssystem innen neste verdensmesterskap og integrere eksisterende tredjepartskamera inn i det nye systemet.

"Vi ble imponert av Konica Minoltas grundige analyse, anbefalte løsning og servicenivå. Uten å nøle godtok de den svært korte og krevende tidsfristen og prosjektet tok raskt form. Installasjonen ble ikke en gang forstyrret av store mengder snø i forbindelse med en snøstorm natten før oppsettet av maskinvaren," minnes Jahren. For å sikre optimal all-round overvåkning av alle områdene med høy bildekvalitet, satte Konica Minolta opp seks Mobotix Move SpeedDome 340 pan-tilt-zoom-kameraer. Med 40x zoom og 360° horisontal og vertikal  manøvrering, er disse kamaeraene perfekte for å dekke større arealer, samt zoome inn på store folkemengder for å identifisere og analysere mulige forstyrrelser. Funksjonen med IR-lys bidrar til at overvåkning også er mulig i fullt mørke, og den solide konstruksjonen siker at de fungerer selv i krevende værforhold ned til -40 °C. 


Etter avtale med kunden er eksisterende kabling benyttet, og alle kameraene er koblet til et 4 TB Mobotix Raid 10, 4-bay/16-kanalers datalagringssystem, inkludert eksisterende kameraer. Med Network Attached Storage-enheten (NAS) er det mulig med 24/7 lagring av alle opptak fra arrangementet. Samtidig sikrer NAS-systemet kontinuerlig tilgjengelighet, siden harddiskene har støtte for hot swap, som betyr at en av harddiskene kan byttes ut i fart i tilfelle feil. Konica Minolta installerte et virtuelt administrasjonssystem med seks skjermer til overvåkningsrommet, slik at operatørene fikk optimal oversikt over området. Det oppsatte Mobotix MxMC-systemet gir også raskere og mer intuitiv styring av kameraene. Til forskjell fra andre systemer styres kameraene ikke av piltastene på monitoren, men med musen i bildet. Dette gjør det mye enklere å følge objekter som beveger seg.

bilde bhj
quotation marks

"Innen seks uker etter vårt første møte hadde Konica Minolta satt opp et overvåkningskamerasystem som ikke bare oppfylte kravene våre, men som også overgikk dem, særlig med hensyn til sømløs drift, bildekvalitet og kostnader."

Bjørn Henning Jahren

Department Manager Arena/IT Vikersund, Norway

Utfordring

Utfordring

Løsning

Løsning

Mobotix video overvåkning

Sikrer alle områder

Ta en titt
nærbilde av Mobotix-kamera

Fordeler

Fordeler

send en melding

send en melding

Vi hjelper deg med kameraovervåkning

cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!

mobotix

mobotix

Jeg trenger mer informasjon

Kontakt meg gjerne