Fremtiden til bokutgivelse

Ny behovsbetinget teknologi tilbyr en rekke nye alternativer for bokpublisering som kundene dine vil like

Skap nye inntekter gjennom behovsbetinget print


Konica Minoltas uovertrufne AccurioPress-linje av maskinvare gir deg tilgang til egenpubliseringsmarkeder som en gang ikke ville ha vært lønnsomme – eller som ganske enkelt ikke eksisterte.

Bokutgivelse var en gang en komplisert affære. Som vi alle vet, er både tidene og teknologien i endring. Mens publisering pleide å være noe som tilhørte de som drev med offsettrykking, er behovsbetinget publisering nå en sektor som opplever stor vekst, og som lar vordende forfattere overalt produsere bøker, kalendere, magasiner eller fotoalbum etter behov, selv i små trykkopplag.


På den måten har det blitt en potensielt sett enorm forretningsmulighet for digitale trykkerier. Fleksible printleverandører kan dra nytte av denne trenden ved å produsere en rekke innbundne dokumenter, deriblant bøker, kalendere, magasiner og fotoalbum. InfoTrends forventer at markedet for boktrykking kommer til å vokse med 16,7 % over sin syvårs prognoseperiode, noe som betyr at printsvolumet fra boktrykking vil bli på nesten 54 milliarder innen 2016. Behovsbetinget bokpublisering er med andre ord et nytt forretningsområde som det er vel verdt å ta en titt på!


Behovsbetinget publisering lar forfattere publisere bøker selv, eller til og med «selge først, deretter printe». Den store fordelen med behovsbetinget publisering er at det gjør til og med små trykkopplag på bare én utgave mulig og lønnsomt – og det korter ned på tiden det tar for en bok å komme på markedet. Behovsbetinger publisering kan vise seg å bli en lukrativ inntektskilde for virksomheten din.


Men hvordan skal du få maksimalt utbytte av dette markedet? Konica Minoltas uovertrufne AccurioPress -linje av produksjonsprintsystemer, som inkorporerer både AccurioPress- og bizhub Press-produktserier, tilbyr en rekke fordeler som lar deg gjøre nettopp dette. AccurioPress-systemer er perfekt for å utvide digitale printmiljøer, med profesjonell modulær etterbehandling, enestående farger og registreringsstabilitet kombinert med utmerket printkvalitet. AccurioPress-systemene gir printleverandører muligheten til å håndtere et bredere utvalg av grunnleggende digitale printtjenester og bruksområder for print, inkludert fargeprintprodukter som visittkort, flygeblader, brosjyrer, bannere, print av konvolutter og mye mer.

Bokpublisering

Bokpublisering

Fremtiden innen publisering

Det sies at vi alle har minst én bok i oss – og for deg som trykker, er det potensielt sett svært gode nyheter. Behovsbetinget publisering er en annen sektor med høy vekst som ny teknologi har skapt ut av ingenting de siste to tiårene. Kundene dine kommer til å ønske at du tilbyr behovsbetinget publisering, fordi det gjør egenpublisering i små opplag mulig og gangbart, det korter ned tiden det tar før en bok kommer på markedet, det senker kostnaden knyttet til publisering, og eliminerer kostnaden med å lagre trykte bøker.

Hardware
hardware icon
AccurioPress og bizhub PRESS

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas løsninger for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Konica Minolta-produkter

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Alltid til tjeneste

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktet. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Hvorfor behovsbetinget er så etterspurt (og vil øke i omfang)

Behovsbetinget publisering gir en rekke fordeler. Ved å gi deg mulighet til å trykke bøker, kalendere, magasiner, fotoalbum og mer, skaper det en potensielt sett enorm inntektskilde, samtidig som det tillater mer intensiv bruk av eksisterende utskriftsegenskaper, som for eksempel inline etterbehandlingsfunksjoner. 


Så hvis du ønsker å øke salgsinntektene dine, utvide porteføljen og få fotfeste i et raskt voksende nytt marked, bør du begynne med behovsbetinget publisering og installere tilpasset maskinvare fra AccurioPress-linjen av maskinvare. 


Med behovsbetinget publisering vil du få følgende fordeler:

   

   

Brukervennlighetsikon

Kort lærekurve

Kvalitetsfunksjon-ikon

Lar forfattere publisere selv

Kopieringsikon

Øker omfanget av dine utskriftsprodukter- og tjenester

Etterbehandlingsikon

Lagre ferdiglagde utskriftsprodukter, inkludert bokbinding- og bretting, uten behov for ekstra manuelle trinn

Skannefunksjonsikon

Lar deg tilby kalendere, bøker og andre medier

Tilpasningsikon

Gjør små trykkopplag av bøker lønnsomt

Printikon

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Etterbehandlingsikon

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Produktivitetsikon

Introduserer en svært effektiv produksjonsprosess

Hastighetsikon

Sparer materialer, tid og penger