Jobb mobilt

Hvordan gjøre det mulig å arbeide fra "hvor som helst"?

La oss hjelpe deg med å gjøre det enkelt å jobbe mobilt. Vi har tjenestene og produktene som sørger for en fleksibel og mobil hverdag.


Det knyttes mye usikkerhet til Covid-19 og forretningsdrift. Holdes fremdeles hjulene i gang? Kan teamet ditt enkelt jobbe hvor som helst? Eller har den digitale transformasjonen stoppet, og nå befinner du deg uten det digitale miljøet når du trenger det mest?

Fleksible og mobile bedrifter får et konkurransefortrinn ved å være tilpasningsdyktige og tilgjengelige. Slik at man har muligheten til å jobbe når det passer og hvor som helst. Vi har mange produkter og tjenester som sørger for at du kan jobbe mobilt.

I krisetider trenger ikke bedriften din å stoppe helt opp. Den kan heller snu seg rundt og gjøre et digitalt hopp. Heng med på den digitale utviklingen som skjer i samfunnet nå om dagen. 

bizhub Remote Access - Fjernstyr printeren din!

Med Konica Minoltas gratis app “bizhub Remote Access” kan brukere fjernstyre printeren sin fra en Apple/Android-smarttelefonen eller nettbrett. Appen lar brukeren styre displayet som om du sto ved printeren og du får tilgang til de fleste funksjoner gjennom telefonen eller nettbrettet.

bizhub Remote Access kan enkelt lastes ned i Google Play Store eller Apples App Store og er tilgjengelig for alle Apple- og Android-enheter, og  ideell for personer med bevegelseshemming, eller dersom du ikke ønsker fysisk kontakt med printerens panel.

For å kunne benytte appen må telefon/nettbrett ha kommunikasjon med printeren over samme nettverk.

Lastes ned i Google Play Store eller Apples App Store!


SE VÅRT FORRIGE WEBINAR

Se vårt webinar om tips og verktøy til hjemmekontoret

Få tilgang her
network as a service menu link

 Gi bedriften fordelene ved mobilt arbeid:


   

   

Ikon for lagarbeid

Vær en ettertraktet arbeidsgiver, skap et arbeidsmiljø som bidrar til større kreativitet og frihet, og tiltrekk flere talenter

Ikon for lyspære

Få et konkurransefortrinn ved å være mer tilpasningsdyktig, tilgjengelig og ha mobiliteten til å jobbe når og hvor som helst

Jeg vil trenger litt hjelp og informasjon

Kontakte meg gjerne