Kameraovervåkning

En oversikt

Kameraovervåkning fra Konica Minolta Mobotix for alle typer virksomheter


Hver dag opplever mellomstore bedrifter brann, tyveri, hærverk og andre skadelige hendelser. Mye av dette kunne vært unngått med overvåkningssytem. Kontorlokaler og lagere kan virke som lette mål for innbruddstyver. Et videoovervåkingssystem kan gjøre mye for å forhindre skade. MOBOTIX-overvåkingskameraer vil gi deg skarpe opptak av åstedet – og mye mer. Ta et skritt videre for å beskytte bedriftens fremtid!

Konica Minolta kan sikkerhet. Du kan stole på at videoinfrastruktur er av høy kvalitet og er designet for å gi deg trygghet. Det sørges for fullstendig overvåking med 360° synsfelt, termisk gjenkjenning, automatisering, klare bilder, halvkuleformet synsfelt, e-postvarsling og mye mer.  Vi hjelper deg med profesjonell administrering av videoovervåkningen, mens du kan bruke tiden på din bedrift.


Den kommersielle kameraovervåkingen inkluderer følgende egenskaper:

  • Klare, skarpe bilder for bedre bevis
  • Mindre vedlikehold (og dermed lavere totale eierkostnader), noe som gir høyere investeringsavkastning
  • Det laveste energiforbruket – Green IP-video
  • Cybersikkerhet takket være kryptert kommunikasjon

 

3 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR VELGE KAMERAOVERVÅKNING

Tid, penger og energi spart!

Finn ut mer

 

 Kameraovervåkning

Kameraovervåkning

Alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX-videoovervåkning krever ingen ytterligere infrastruktur. Investering i kommersiell kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. 


Det vil spare deg for tid og energi. Det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser – for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling – blir gjennomført lokalt inni overvåkingskameraet.

Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på en rekke områder og er anerkjent over hele verden for sin enestående pålitelighet. De tilbyr optimal energieffektivitet og er svært nøyaktige. Ett enkelt kamera kan diskré overvåke hele området, uten blindsoner.

Digitale løsninger
software icon
Videoovervåkningssystem – alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX Videoovervåkning er en intuitiv og fleksibel programvareløsning for videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll. Krever ingen administrasjonsserver og alt du trenger innebygd, slik at du slipper å måtte installere nye løsninger.

IT-tjenester
service icon
Dette er totalpakken:

Vi følger deg gjennom hvert trinn i prosessen for å sikre at du drar nytte av dette altomfattende sikkerhetskonseptet. Vi starter med en konsultasjon. Denne inkluderer anleggsinspeksjon og analyse. Deretter finner vi en skreddersydd løsning som tar for seg bedriftens spesifikke behov, for å optimalisere og forbedre hele videoinfrastrukturen. En god prosjektledelse innebærer profesjonell installasjon etterfulgt av ekstern overvåkingstjeneste for å kontrollere IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Mobotix kamerovervåkning

MOBOTIX-opptakene er av enestående kvalitet, selv om objektene beveger seg raskt eller belysningen er svak. Takket være de skarpe bildene kan du alltid se nøyaktig hva som skjer på stedet. Bildene holder høy kvalitet og gjør det mulig å se selv de minste detaljer, og nyskapende bevegelsesregistrering viser deg nøyaktig hvor du skal se. 


MxActivity-sensoren skiller mellom vind eller fugler i bevegelse og mistenkelig aktivitet, noe som reduserer antallet falske alarmer med opp til 90 %.

Med intelligent videosikkerhet kan du fokusere på å administrere bedriften din og oppnå forretningsmålene dine, uten at du trenger å bekymre deg for installasjonen. Funksjonene inkluderer:

   

   

Tilpasningsikon

Automatisering

Kvalitetsfunksjon-ikon

Komplett system

Berøringsfunksjon-ikon

Bevegelsesregistrering

Teknologiikon

Ikke behov for sentrale servere

Mediehåndteringsikon

Skalerbar sikkerhetsløsning

Brukervennlighetsikon

Sofistikerte analyser

Mobilitetsfunksjonsikon

Toveis lydsystem

Vikersund skiflygningsbakke valgte Mobotix som kameraovervåkningssystem

Et fullt operativt og effektivt overvåkningssystem på under seks uker


Vikersund, som ligger rundt 80 km nord for Oslo, er en av verdens mest berømte og største skiflygingsbakker. Anlegget består av en stor skiflygingsbakke, som med jevne mellomrom er vert for verdensmesterskap, samt åtte mindre bakker beregnet for trening. Flere verdensrekorder er satt i bakken. I tide til et nytt verdensmesterskap bidro Konica Minolta med å oppdatere overvåkningssystemet som dekker hele området, inkludert arenaene, tribunene og parkeringsområdene.

 

 

Les mer
kamera bakke
cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!