Kameraovervåkning for industri

Trygg overvåkning av industrielle områder

kameraovervåkning til industrielle områder


Konica Minolta kameraovervåkning – sikrer trygg drift samtidig som de beskytter fysiske eiendeler og data mot alle typer trusler.

Viktig infrastruktur – i form av maskiner, utstyr og materialer i bedriftens lokaler – trenger beskyttelse og ekstern overvåking som til enhver tid er både effektiv og kostnadseffektiv. 

Alle Konica Minoltas løsninger for viktig infrastruktur er aktivert med MOBOTIX kameraovervåkning gir temperaturmåling for å forbedre overvåkingen av maskiner i lokalene og administrasjons- og kontrollalternativene, og for å unngå betydelig skade på bedriften. De er robuste og vanntette for pålitelig og trygg utendørsbruk, og er tilvirket i Tyskland for å sikre høy kvalitet og maksimal pålitelighet.

Løsning

Løsning


Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraer kan brukes på mange ulike måter i en moderne organisasjon, og er anerkjente for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir det ultimate innen energieffektivitet og er utrolig nøyaktige: ett enkelt kamera kan overvåke et digert område på en diskré måte, uten blindsoner. MOBOTIX x6-kameraene gir H.264- og ONVIF-kompatibilitet, og med PoE (Strøm over Ethernet) har de et maksimalt strømforbruk på 8 W.

Digitale løsninger
software icon
VMS – alt fra én enkelt kilde

MOBOTIX Video Management System (VMS) er en intuitiv og fleksibel MOBOTIX-programvareløsning for videoadministrasjon, videoanalyse og enhetskontroll. Systemet krever ingen administrasjonsserver, og alt du trenger er innebygd, slik at du slipper å installere nye løsninger.

IT-tjenester
service icon
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg på hvert trinn i prosessen og sørger for at blir tilbudt et altomfattende løsningskonsept som er skreddersydd til organisasjonen din. Vi starter med en detaljert konsultasjon – inkludert anleggsinspeksjon og -analyse – og adresserer de spesifikke behovene til bedriften, inkludert optimalisering og forbedring av hele videoinfrastrukturen. En korrekt løsning for prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Mobotix:

MOBOTIX-enheter tilbyr en komplett frittstående løsning som ikke krever noen ytterligere infrastruktur. Investering i denne typen kommersiell kameraovervåking betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. Det vil ikke bare spare deg for tid og energi, det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser, for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling, blir håndtert og gjennomført inni overvåkingskameraet.


Bildene av høy kvalitet gjør det mulig å se detaljer, mens nyskapende bevegelsesregistrering viser deg hvor du skal se. 


MxActivity-sensoren skiller vind eller fugler i bevegelse fra mistenkelig aktivitet, noe som reduserer antallet falske alarmer med opp til 90 %. 

   

   

Kopieringsikon

Automatisering

Tilpasningsikon

Komplett system

Berøringsfunksjon-ikon

Bevegelsesregistrering

Teknologiikon

Ikke behov for sentrale servere

Produktivitetsikon

Skalerbar sikkerhetsløsning

Brukervennlighetsikon

Sofistikerte analyser

Kvalitetsfunksjon-ikon

Toveis lydsystem

IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.