Konica Minolta gjør inkjet til dagens virkelighet

Du ba om en printinnovasjon. Vi gjør inkjet til dagens virkelighet.

Inkjet er innovasjon som vil endre print for alltid


Skal du holde deg et hestehode foran konkurrentene dine, må du stadig innovere. Det er avgjørende å finne nye måter å tilby kundene dine merverdi.

Teknologien innen print har gjennomgått store endringer de siste 20 årene. Printmarkedet har måttet tilpasse seg deretter. Dette har også betydd at klientens behov har endret seg.


endre utskriftsmarkedet blekkstråleskriver


Diversifiser printproduktene dine. Skill deg ut fra konkurrentene.


Inkjet-teknologi gjør det mulig med kontaktløs print, noe som gjør den perfekt for print på alle typer medier.

Slik kan du forbedre virksomhetsdriften i fire trinn med inkjet print


  • Identifiser forretningsmuligheter
  • Vurder dine forretningsbehov
  • Rettferdiggjøre ditt løsningsforslag
  • Implementer vellykkede inkjetløsninger

Blekkstråleskriver

Blekkstråleskriver

Vi gjør inkjet til dagens virkelighet

Ved å bruke inkjet kan du diversifisere printproduktene dine og skille deg ut fra konkurrentene. Inkjet-teknologi gjør det mulig med kontaktløs print, noe som gjør den perfekt for print på alle typer medier.


Inkjet og automatiserte arbeidsflyter betyr at du både kan øke lønnsomheten og redusere kostnader i førtykksfasen. Utvid fleksibiliteten enda mer ved å bruke den digitale UV-inkjet printer, som kan printe på tynne underlag, teksturerte media og tunge kartonger.

Hardware
hardware icon
Teknologi i hjertet av produksjonen din

AccurioJet KM-1 gir deg fleksibiliteten til å printe på nesten alle underlag – fra tunge kartonger og brettekartonger til rivebestandige materialer, noe som utvider brukslisten og markedspotensialet ditt.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Gå for B2+ blekkskriver med Konica Minolta.

Øk lønnsomheten og bygg en ny bedrift. Reduser kostnader ved forhåndstrykk, klargjøring og kostbare forbruksvarer for å gjøre korte printjobber mer lønnsomme. 


Utvid fleksibiliteten. Den digitale UV-blekkskriveren har et bredt utvalg av media for utskrift på tynne substrater, strukturert media og tunge papirstabler. 


Bli mer produktiv. Flytt jobber til etterbehandling uten å vente på at blekket skal tørke – send produkter og faktura raskere. 


Digital offset-kvalitet: Fine blekkskriverdråper skaper fremragende bilder med skarp tekst og linjekvalitet, uten å påvirke bilder og grafikk. 


Teknologi i hjertet av produksjonen: AccurioJet KM-1 er verdens første UV-offset tosidige printer som bruker offset-griper-til-griper-mediehåndtering for svært nøyaktig registrering.

   

   

Printikon

Dimensjoner: 5400 (B) x 3000 (D) x 2400 (H) mm

Kvalitetsfunksjon-ikon

Høypresis fargeavstemmingsteknologi

Printikon

Bildekvalitetskontroll

Teknologiikon

Maskinens vekt: ca. 9000 kg

Produktivitetsikon

Store reduksjoner i tilberedningstiden

Etterbehandlingsikon

Antall farger: 4

Hastighetsikon

Utskriftshastighet: 3000 sph (enkeltsidig) / 1500 sph (tosidig)

Mediehåndteringsikon

Oppløsning: 1200 x 1200 dpi

Mediehåndteringsikon

Arkstørrelse: opp til 585 x 750 mm

Mediehåndteringsikon

Arktykkelse: 0,06–0,6 mm (enkeltsidig) / 0,06–0,45 mm (tosidig)

Kvalitetsfunksjon-ikon

Stabil utskriftskvalitet

Printikon

Type: arkmatet B2+ perfeksjonerer UV-blekktrykking

Tilpasningsikon

Variabel utskrift

Etterbehandlingsikon

Bredt fargespekter

Kvalitetsfunksjon-ikon

Blekk: UV-blekk