Kameraovervåking for offentlig transport

Trygg overvåkning når du er på farten

Mobotix overvåkningssytem på farten – hvorfor kameraovervåking fungerer på offentlige transportnettverk


Kjenner du deg trygg når du reiser med eller jobber på offentlig transport sent på kvelden?

Det skal du absolutt gjøre, og dette er grunnen til at intelligente kameraovervåkingssystemer, som de fra MOBOTIX, er et smart tillegg i moderne transportnettverk. De oppmuntrer til større mobilitet og gjør at passasjerer og ansatte kjenner seg trygge. Det har alltid vært behov for å beskytte passasjerer på offentlig transport i byer, både på selve kjøretøyene og på og rundt stasjonene. 

 

I de siste årene har terrorhandlinger, kriminalitet, tyveri og hærverk blitt mer vanlig, og statlige reguleringer har dermed blitt strengere. De som administrerer slike systemer møter større utfordringer, og etterspørselen etter sikkerhetssystemer har økt betraktelig. 

 

Det er enorme fordeler med å montere overvåkingskameraer i offentlige transportsystemer. De beskytter passasjerene og personalet, og sørger for at nettverkene kjører problemfritt hele døgnet. Trådløse overvåkingssystemer gjør at folk flest kjenner seg tryggere, oppmuntrer til mobilitet og reduserer hærverk og kriminalitet. Passasjerene kjenner seg dermed tryggere når de bruker systemene, spesielt om kvelden og natten. 

 

Overvåkingskameraene kan plasseres slik at de ikke synes godt, og er robuste og pålitelige. De er velegnet for bruk både innendørs og utendørs, på alle typer kjøretøy, plattformer, venterom og offentlige steder, ved alle hastigheter og i alle typer værforhold. 

 

MOBOTIX-kameraene er tilvirket i Tyskland og garanterer kvalitet og teknisk pålitelighet. De gir også maksimal dekning med minimalt antall kameraer takket være hemispheric-teknologi, slik det er mindre behov for vedlikehold og du får høyere investeringsavkastning.

Løsninger

Løsninger


Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraene kan brukes på mange ulike måter i en moderne organisasjon, og er anerkjente for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir det ultimate innen energieffektivitet og er utrolig nøyaktige: ett enkelt kamera kan overvåke et digert område på en diskré måte, uten blindsoner.

Digitale løsninger
software icon
Video Management System (VMS) – alt fra én enkelt kilde

VMS tilbyr intuitive og fleksible MOBOTIX-programvareløsninger for videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll. Det er ikke behov for en administrasjonsserver ettersom all intelligens er innebygd (VMS / innebygd videoanalyse)

IT-tjenester
service icon
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg på hvert trinn i prosessen og sørger for at blir tilbudt et altomfattende løsningskonsept som er skreddersydd til organisasjonen din.Vi starter med en detaljert konsultasjon – inkludert anleggsinspeksjon og -analyse – og adresserer de spesifikke behovene til bedriften, noe som optimaliserer og forbedrer hele videoinfrastrukturen.En korrekt løsning for prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.