RETHINK PRINT

Utforsk vårt virtuelle demorom

Book en demo

Utforsk vårt virtuelle demorom


 

Et fullverdig showroom, men fra ditt eget hjem eller arbeidsplass.

Den spesielle tiden vi er i om dagen har fått oss til å tenke nytt på ting. Dette gjelder også måten vi presenterer et produkt på. I lys av Covid 19 og det faktum at flere av oss jobber hjemmefra, samt at vi alle ønsker å beskytte oss for smitte, har skapt nye erkjennelser og muligheter for oss alle.

Vårt virtuelle demorom er akkurat som den virkelige tingen. Fylt med interaktive funksjoner, men uten behov for å laste ned programvare, vil du motta en en-til-en demonstrasjon fra ekspertene våre med fokus på de viktigste produktfunksjonene og applikasjonene, og hvordan disse gir mange fordeler for virksomheten din.
 

  • Interaktiv opplevelse. Ser ut som den virkelige tingen!
  • Dykk dypt ned i selve produktet, og utforsk alle maskinens deler.
  • Diskuter organisatoriske utfordringer og flaskehalser.
  • Finn de beste løsningene som passer dine behov og budsjett.
Vi ser frem til å møte deg online og diskutere produktene våre når som helst som passer deg. Bare legg igjen kontaktinformasjonen din, så vil ekspertene våre kontakte deg så snart de kan.

Du kan booke en demo på disse produktene

AccurioJet KM-1e

×

KM-1e

AccurioJet KM-1e er en stabil, fargenøyaktig digital presseplattform med innovativ blekkskriverteknologi, basert på den patenterte Dot Freeze TechnologyTM og med allsidighet i håndtering av offset-underlag. 

Ta en uforpliktende og interaktiv titt på  AccurioJet KM-1e, og opplev hva denne kan gjøre for ditt trykkeri!

AccurioLabel 230

×

AccurioLabel 230

tikettmaskinen AccurioLabel 230 er det perfekte verktøyet for å åpne opp nye markeder og for bruk med eksisterende analogt utstyr.

Utforsk den interaktive opplevelsen, ta en nærmere titt på AccurioLabel 230.

AccurioPress C14000 / C12000

×

AccurioPress C14000

Konica Minoltas flaggskipmodell skiller seg ut med sin utskriftskvalitet, mediefleksibilitet og høyeste grad av automatisering. Med hastigheten på opptil 140 spm gjør AccurioPress C14000 jobben, dag etter dag - utskrift med konsistens, pålitelighet, brukervennlighet og effektivitet på et bredt spekter av medier.

Se nærmere på denne salgsuksessen og oppdag fordelene med AccurioPress C14000.

 

Ønsker du å booke en demo?

Vi kan nå tilby virtuelle produktdemonstrasjoner i vårt splitter nye showroom. Vi er glade for å møte deg online og diskutere produktene våre når som helst som passer deg. Bare fyll ut skjemaet, så tar ekspertene våre kontakt med deg så snart de kan.