Intelligent Quality Care med IQ-501

Perfekt kvalitet på et øyeblikk.


Konica Minoltas Intelligent Quality Care – det beste verktøyet for å spare tid på utskrift. Zoom inn: de smarteste og beste justeringene for bildeplassering, registrering og 100 % nøyaktig fargekontroll. Hybrid fargemåling og korrigering i sanntid for utskrifter. Med Intelligent Quality Care kan du variere og opprette nye utskriftsprodukter på svært kort tid. Virker det for godt til å være sant? Kontakt oss, prøv IQ-501 og se selv!


  • Spar bedriften for opptil 300 arbeidstimer årlig med smart maskinautomatisering
  • Oppnå kreativitet, reduser utskriftsavfall og øk produktiviteten
  • Gjør kundene mer fornøyde samtidig som du beskytter marginene dine

Zoom inn på kvalitet

Zoom inn på kvalitet

Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er selve symbolet på nyskapning for utskriftsleverandører som ønsker å overgå konkurrentene sine. IQ-501 handler om å spare tid samtidig som du skaper mer verdi for utskriftsvirksomheten og kundene, og støttes av smart maskinautomatisering.


Den nyskapende IQ-501 for Intelligent Quality Care tar stabil ytelse og nøyaktig registrering til et nytt nivå. IQ-501 gir omfattende automatisering for både bildeplassering og -registrering, og for fargekontroll. Dette er mulig takket være vår rettighetsbeskyttede kontrollsystem med lukket sløyfe som kontrollerer og korrigerer utskriftene. IQ-501 gir også automatisering for fargekalibrering og -profilering – alt er utformet for å redusere driftstiden og utskriftsavfall, og øke produktiviteten.