Intelligent informasjonsstyring og prosessautomatisering

Øk effektiviteten og produktiviteten ved å ta kontroll over data og automatisere forretningsprosesser

Kontakt
 

Vi hjelper deg med å administrere informasjon, automatisere forretningsprosesser og visualisere forretningsdata 


Få en sikret digital arbeidsplass og tilknytning til medarbeidere og digitale verktøy som sikrer konkurransedyktighet og produktivitet.

Data spiller en viktig rolle i virksomheten. Bedrifter behandler store mengder ulike data i flere formater kontinuerlig. For å holde virksomheten i gang og utføre de daglige oppgavene dine er det viktig å kunne behandle data på en enkel måte og at data er tilgjengelige. Det er ingen tvil om at det tar mye tid å behandle data i forretningsprosesser. Det er mange muligheter for å håndtere dette på en måte som er mest mulig fordelaktig for bedriften din. Vi tilbyr deg ikke bare løsninger, men også kunnskapen og ferdigheten til fagfolkene våre for å legge til rette for den digitale måten din å gjøre forretninger på.


 

LES MER OM HVA INFORMASJONSSTYRING, FORRETNINGSPROSESSER, PROSESSAUTOMATISERING, DATAVISUALISERING OG SAMARBEID KAN GJØRE FOR BEDRIFTEN DIN OG DE ANSATTE


   


  

DRA FULL NYTTE AV FORDELENE MED INFORMASJONSSTYRING, AUTOMATISERTE FORRETNINGSPROSESSER OG KUNNSKAPSSTYRINGEffektivitet gjennom automatisering

Automatiserte arbeidsflyter for informasjon, forretningsprosesser og programmer effektiviserer manuelle oppgaver og prosesser, sparer tid og kostnader og øker avkastningen. 


Enkel og sikker tilgang til informasjon


Medarbeidere har sikker tilgang til informasjonen de trenger, uansett hvor de jobber. Du kan enkelt bestemme hvilke tillatelser som gir tilgang til hvilken informasjon.  


Full kontroll over dataene dine


Administrer hele livssyklusen til informasjonen, helt fra ustrukturerte data til strukturerte data. På denne måten er informasjonen tilgjengelig og kan håndteres som du vil. 

GDPR etterlevelse


Etterkontrollerbar dokumentasjon av prosesser støtter etterlevelse av forskriftene i personvernforordningen (GDPR).

Mer lønnsom forretningsdrift

Bedre målbarhet og forutsigbarhet i forretningsdriften hjelper deg med å ta bedre beslutninger basert på faktiske data. 

BEDRIFTEN DIN KOMMER FØRST – VI LEVERER KUNNSKAP, AUTOMATISERING OG KI

Vi setter oss ned med deg for å forstå bedriften din. Vi kan hjelpe deg med alt fra rådgivning og opplæring, til teknisk implementering og prosjektledelse. Vi kjører seminarer med deg, deler kunnskap og beste praksis og gir støtte for å sikre at du kan bruke verktøyene og funksjonene som passer best for bedriften din.

I fremtiden vil hver bedrift produsere store mengder data, og de som skiller seg ut vil være bedriftene som bruker dem på en mest mulig effektiv måte. Vi vil at du skal bli en av dem. Gjennom forretningsinnsikt kan vi hjelpe deg med å oppnå forretningsmål og skape et produktivt digitalt arbeidsmiljø.

Vi er en utpekt Microsoft Solutions Partner som oppnår alle de seks løsningsområdene til Microsoft. Vi er også offisiell partner for M-Files og WorkPoint.

Intelligent informasjonsstyring – behandle forretningsdata på en effektiv måte

Med intelligent informasjonsstyring kan du ta kontroll over dataene og sikre at bedriften din har all informasjon den trenger for å drive bedriften. Vi muliggjør styring gjennom hele informasjonslivssyklusen og håndterer forretningsdata på en sikker måte.

Intelligent informasjonsstyring er verdifullt for bedriften din:

  • Sikre samsvar: Vi hjelper deg med å håndtere dokumentene fra de opprettes og til de kasseres, og sørger for at du overholder både eksterne og interne regler og retningslinjer.
  • Få enkel tilgang: Administrer tilgangsrettigheter og versjonskontroll for dokumenter, og sikre tilgjengelighet av informasjonen til bestemte ansatte for å støtte organisasjonens mål og forpliktelser.
  • Metadata sikrer utnyttelse av data: Metadata gjør det mulig å bruke verdifull informasjon i dokumenter til klassifisering og forretningsanalyser.
  • Spar tid og penger: Med KI får du innsikt i data som forenkler informasjonsstyringen for deg.

Automatiserte forretningsprosesser og applikasjoner – øk produktiviteten

Vi hjelper deg med å nå dine mål for prosessautomatisering, automatisere forretningsprosesser og lage bedriftsprogrammer. Teknologi muliggjør digitalisering og automatisering av prosesser. Du kan bruke programmer, Robotic Process Automation (RPA), kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) til å automatisere repetitive oppgaver. Å automatisere prosesser reduserer feil og sparer tid. 

Vi tilbyr programmer som støtter bedriften din, for eksempel:

  • Kontrakthåndtering
  • Godkjenning av retningslinjer
  • HR-onboarding
  • Dokumentering av helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • Søknader om ferie
  • Dokumentasjonsstyring for prosjekter
Vi kan også lage nett- og mobilapper basert på akkurat dine behov, ved hjelp av dine datakilder. Integrering av en API (Application Programming Interfaces) gjør at vi kan utnytte data fra flere datakilder og bruke det i forretningsprosesser.

Forretningsopplysninger – visualiser og få innsikt i dataene dine

Med data- og forretningsanalyser gjør du data om til kunnskap og får bedre innsikt for bedriften din. Programvare for forretningsopplysninger brukes til å samle inn, behandle, analysere, rapportere og visualisere data for forretningsbruk i et forståelig og målbart format.

Kunnskapsstyring kan også implementeres gjennom programutviklingsprosjekter som støtter forretningsprosesser, for eksempel Microsoft SharePoint, M-Files eller Power Apps. Disse har fordelen av å effektivisere forretningsprosesser, samtidig som de utnytter dem som en kilde til forretningsanalyser og gir innsikt for å støtte beslutninger i bedriften. Du kan bruke kunnskapen du tilegner deg gjennom dette til prognoser, fordeling av ressurser og forbedring av prosesser.

Samarbeid og kommunikasjon – få et praktisk intranett og samarbeid

Samarbeid og informasjonsdeling er kontinuerlig, og å gjøre dette på en effektiv måte blir stadig mer relevant for forretningsvirksomheter. Intranett og samarbeid samles gjennom sikker tilgjengelighet av informasjon, muligheten til å dele, praktisk samarbeid og smidige prosesser. 

Vi har en skybasert digital samarbeidsplattform, Workplace One, som tar seg av alt dette for deg. Det er et intranett, et samarbeidsrom, en IT-plattform med sikkerhetskopier som kombinerer alle disse behovene for informasjonsstyring og forretningsprosesser.

Bli kjent med Workplace One – Microsoft 365 administrasjonstjeneste

Ta kontakt med oss

Ekspertene våre viser deg hvordan vi kan støtte virksomheten din med intelligent informasjonshåndtering og forretningsprosesser