Fargebehandling

Fargebehandlingsprosesser er livsnerven til alle utskriftsvirksomheter og avgjørende for en bedrifts vedvarende vekst og suksess.

HVORFOR FARGEBEHANDLINGSSYSTEMER ER SÅ VIKTIGE


Farger fanger oppmerksomheten, er gripende og genererer en større følelse av engasjement og respons hos seere. Les videre hvis du trenger å garantere fargekvaliteten med brukervennlige verktøy!

Fargebehandlingssystemer – nøkkelen til forretningssuksess


Intelligent farge og bilde-kontroll formidler en følelse av kvalitet og fylde i trykte produkter, noe som gir økt salg og høyere marginer. Overalt hvor vi ser – fra bøker til kataloger, flygeblader, direktereklame og oppslagstavler, markedsføring i butikker og emballasje – er full farge avgjørende for effektiv markedsføring, reklame og salg. 

Til tross for dette, beskriver nesten halvparten av alle trykkerier farge som den vanskeligste utfordringen deres. Kunder forventer fargekonsekvens når de kjøper utskrifter, så utskriftsleverandører må kunne garantere fargeutskriftskvalitet med verktøy som er enkle å bruke, og bruke fargebehandlingsløsninger som gir nøyaktig maching – uten en bratt læringskurve. Fargegjengivelsen må også være konsekvent over tid for å redusere feiltrykk og unngå nytrykk. 

Challenge

Challenge
  • The need to diversify into new markets outside of book publishing
  • Rethinking possibilities in a partnership approach
  • Sourcing expertise to enter short-run packaging, embellishment and high value commercial printing markets

Fargebehandling

Fargebehandling

Utbredt bruk av farger i trykte produkter har gjort fargebehandling viktigere enn noensinne


Det må matche farger med individuelt merkede produkter i tillegg til å sørge for at farger brukes konsekvent på tvers av en rekke produkter, markedsføringsmateriale, forskjellige substrater og utskriftsalternativ-enheter.

Fordelene med et effektivt fargebehandlingssystem inkluderer:

· Utskriftsrommet gjøres mer produktivt og mer lønnsomt.

· Arbeidskostnader og skjulte kostnader reduseres.

· Det er enkelt å automatisere rutinepregede og gjentakende oppgaver.

· Det er ikke nødvendig å vurdere utsetting .

· Effektiviteten av utskriftsproduksjonen kan maksimeres.

· Bedriften skiller seg ut fra konkurrentene i ditt marked .

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.