Konica Minoltas emballasjeflyt
Produksjonen av digital etikett og emballasje blomstrer! Imidlertid tilbyr de innovative digitale løsningene fra Konica Minolta ikke bare maskinvare og programvare for etikettproduksjon - vårt produktsortiment dekker alt som kreves for en komplett arbeidsflyt. Alt fra utskrift og raffinering av etiketter til produksjon av emballasje for transport.

Her er de forskjellige produksjonstrinnene og produktene som gjør alt mulig:

STEG 1 - Etikettproduksjon med AccurioLabel

Noen ganger fører en etikett deg til en fin flaske vin! Produksjon av digitale etiketter gir mange fordeler, for eksempel produksjon akkurat i tide og / eller i korte serier; eller skriv ut personlige etiketter som er "personlige" eller nummererte. Alternativene er mange! Med AccurioPro Label Impose -programvaren integreres AccurioLabel -pressene sømløst i alle produksjonsarbeidsflyter, noe som sikrer optimal mediebruk for å unngå sløsing med etikettsubstrat. Lett å bruke, lar programvaren operatører håndtere mange prepressoppgaver fra en sentral enhet. Og utstyrt med Flexo-enheten (tilleggsutstyr), muliggjør de tonerbaserte AccurioLabel-pressene til og med utskrift med hvite og andre flexofarger.

Klikk her for mer informasjon

STEG 2 - Behandling av etiketter

Vinflaskeetiketten er nå raffinert for å legge til mer klasse og deretter slått - begge i et MGI JETvarnish 3D Web. Delmaling, ultra-presis delmaling, foliering og stansing er alle en del av MGIs raffineringsteknikker. Dette gjør utskriftstjenesteleverandører i stand til å forbedre utvalget av utskriftsprodukter med kreative design som sikrer bedre marginer. Hvis du også legger til tredimensjonal lakk og folie på den trykte etiketten, blir en vanlig flaske omgjort til et førsteklasses produkt. MGI JETvarnish 3D Web bidrar med både 2D (flat) og 3D-preget delvis maling. Etiketter kan også foredles ved å foliere med andre mer glamorøse, metalliske og fargede folier.

Klikke her for mer informasjon

STEG 3 - Trykking av vinemballasje

For å skape en mer sofistikert verdi, blir det også lagt til en pappeske. Dette er trykt i Konica Minoltas siste digitale UV-blekkskriver, AccurioJet KM-1e. KM -1e har en enda mer avansert teknologi med patenterte skrivehoder - Dot Freeze Technology ™ i kombinasjon med en uovertruffen allsidighet når det gjelder håndtering av forskjellige underlag. Noen av bransjens emballasje- og etikettleverandører drar allerede nytte av den uovertrufne mediefleksibiliteten, samt produksjonen på markedets største arkformat og null gjør deg klar for variable data. Av spesiell interesse for en bestemt vinboks er det faktum at UV-utskrift gir en mer ripebestandig finish.

Klikk her for mer informasjon

STEG 4 - Behandling av vinkartonger

For å understreke at denne vinen står for den høyeste kvaliteten, er kartongen raffinert med MGI -teknologi. MGIs behandlingssystem tilbyr digital emballasjetrykk den høyest mulige verdien som svarer på det økende behovet for å markere produktets enestående egenskaper. Dette gjøres ved å foredle emballasjen med lakkering, foliering eller preging. Faktisk bruker alle MGI -systemer blekkskriverhoder produsert av Konica Minolta. Ved å legge MGIs delvis lakk, folie og andre digitale behandlingsalternativer til produksjonslinjen, har Konica Minolta økt sin tilstedeværelse i grafikkindustrien. Vi tilbyr kompetente produksjonsmaskiner med ekspertisen til en seriøs utfordrer innen etikett- og emballasjebransjen.

Klikk her for mer informasjon

STEG 5 - Motioncutter Treningskutter for kutting og bretting

Vinkassen blir deretter kuttet og brettet i sin tredimensjonale form med Motioncutter 20, ved hjelp av revolusjonerende ny digital laserteknologi som gjør det mulig å kutte alle former. Ikke bare en rekke papirtyper og -vekter, men også tre, glassfiber, tekstiler, kjøleskapsmagneter, til og med en kokosnøtt kan brukes som utskriftsmedium i Motioncutter. I tillegg til å kutte og brette en enkel form som denne ytterkartongen, kan Motioncutter gravere, konturskære, perforere, etc. Nesten ubegrensede muligheter for oppgradering av alle typer emballasje.

Klikk her for mer informasjon

STEG 6 -Trykk av solid eske for forsendelse

Til slutt må en robust eske produseres for å bære vinflasken i den forseggjorte esken. Brunt papir på utsiden for å skjule innholdet, hvitt på innsiden med en personlig melding eller et valgt bilde kanskje? Alle disse egenskapene håndteres av Konica Minolta's Precision Packaging Series PKG-675i. Ved å legge til en "Wow" -følelse, kan PKG-675i digital emballasjemaskin behandle et bredt spekter av kartonger og bølgepapp i full farge. Skriv ut på forespørsel av kartonger og esker, tilpasset med firmamerking fra en til tusenvis som oppfyller dagens markedskrav, øker fleksibiliteten og produksjonsmulighetene uten begrensninger.

Klikk her for mer informasjon

Fyll ut informasjonen din og last ned produktinformasjonen!

Her finner du kortere informasjon om hvordan du kan svare på etterspørselen etter emballasje i kortere serier og samtidig opprettholde lønnsomheten!

Pakker i kortere serier på forespørsel?

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så blir du kontaktet av en av våre eksperter innen emballasje og etikette.