IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet


IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.

"Det skjer ikke meg"...

.. eller min bedrift, er det mange som tenker. Men det er feil.

 

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. 

 

Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Spredningen av coronavirus skaper det perfekte grunnlaget for utbredte phishing-kampanjer og hjemmekontorene trenger uten tvil litt beskyttelse.


 

IT-sikkerhet fra A til Å

 

Vi i Konica Minolta har lang erfaring innen sikkerhet, og har en altomfattende portefølje av tjenester, produkter og konsepter for å sikre din bedrift mot dagens og fremtidens trusler. 

 

Vi har en bred tilnærming til sikkerhet.  Vi kan tilby tjenester for datasikring av hjemmekontor, sikre skyløsninger for alle virksomheter, printsikkerhet, informasjonssikkerhet, videoovervåkning og nå også kamera med varmesensorteknologi som identifiserer høy kroppstemperatur. Ganske aktuelt i disse tider. 

 

 

Hjelp til å vite hva du trenger

 

Lurer du på hva som må beskyttes? Ikke sikker på hvilket nivå av cybersikkerhet du allerede har på plass?  Våre datasikkerhetstjenester tilbyr deg et bredt spekter av analyser, inkludert segmentering av nettverket, brannmur-policy, programvare, implementering av skrivere og kopimaskiner, endepunktsikkerhet og mer. 

 

Denne typen sårbarhetsanalyse vil gi deg et klart bilde av sikkerhetsbehovene dine.

 

 

Å låse noen dører! 

Her er noen IT-sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din:

 

 

 

 
 

— Heldigvis hadde vi sluttet med server på toalettet da vi ble rammet av ransomware

Importøren og distributøren Varri er en av mange bedrifter som har opplevd å bli rammet av ransomware. Da de ble angrepet, ble alle systemer kryptert. Alle administrative systemer ble satt ut av spill, og dermed var driften i praksis lammet.

Se hvordan det gikk

Security eBook - beskytte deg mot trusler

Ved å laste ned e-boken får du viktig informasjon, inkludert:
  • Hva slags sikkerhetstrusler og ransomware står bedriften overfor? 
  • Fire måter å redusere sikkerhetsrisikoer på 
  • Hvordan du kan beskytte mennesker, rom og utstyr. 
Sikkerhetstruslene har økt og påvirker et bredt spekter av bedrifter. Derfor er det på tide å identifisere hva slags sikkerhetstrusler bedriften din kan møte, hvilke risikoer de utgjør når de kommer, og viktigst av alt, hvordan du kan beskytte deg mot dem. Med riktig type sikkerhet kan du beskytte virksomheten, de ansatte og kundene dine. 

#RETHINKSECURITY

se våre sikkerhetsløsninger

se våre sikkerhetsløsninger

Omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt

Konica Minoltas brede utvalg av IT-sikkerhetsløsninger gir omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt, inkludert sikkerhetsprogramvare. Tjenestene våre sørger for at systemene overvåkes konstant for å avdekke potensielle sikkerhetstrusler, og at de beskyttes gjennom distribusjon og administrasjon av den riktige sikkerhetsprogramvaren.

   

   

Teknologiikon

(Beredskap for hendelsesrespons, hurtigsjekk, søk etter skadelig programvare, søk etter trusler, helsekontroll, digital kriminalteknikk)

Produktivitetsikon

(Segmentering av analysenettverk, kontroll av brannmurregler, sikkerhetskontroll av skriver/kopimaskin)

Kvalitetsfunksjon-ikon

(Enkelt mål eksternt individ, Black Team internt inkl. WLAN og OSINT, Red Team internt og eksternt inkl. sosial manipulering og OSINT)

Berøringsfunksjon-ikon

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Tilpasningsikon

(Enkle skanninger og evalueringer, implementering av administrasjonsprosess for sikkerhetsproblemer som regelmessig skanning og støtte for evaluering)

Brukervennlighetsikon

(USB-minnepinner, postkampanjer, informasjonsarrangementer og opplæringskurs, markedsføring, live hacking-arrangementer)

Les om vårt 360-graders sikkerhetskonsept - vi dekker alle sikkerhetsområder for deg

Hvis du ønsker å sikre at selskapet ditt er sikkert fra A til Å, er Konica Minolta partneren for deg med sin helhetlige 360 ° tilnærming til informasjonssikkerhet.


Med vår ekspertise får vi oversikt over alle relevante områder av virksomheten din. Med vår helhetlige informasjonssikkerhetsmetode hjelper vi deg med å implementere et omfattende informasjonssikkerhetskonsept. Våre eksperter innen printsikkerhet, videosikkerhet, IT-sikkerhet og datasikkerhet analyserer sikkerhetskravene dine og jobber sammen med deg for å designe et konsept for din totale sikkerhet.

Last ned brosjyre
whitepaper sikkerhet tmb

Les mer om kameraovervåkning

Konica Minolta kan sikkerhet. Du kan stole på at videoinfrastruktur er av høy kvalitet og er designet for å gi deg trygghet. Det sørges for fullstendig overvåking med 360° synsfelt, termisk gjenkjenning, automatisering, klare bilder, halvkuleformet synsfelt, e-postvarsling og mye mer.  Vi hjelper deg med profesjonell administrering av videoovervåkningen, mens du kan bruke tiden på din bedrift.

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet video tmb

Les mer om printsikkerhet

I de senere år er brudd på datasikkerheden blit et alvorlig problem for mange selskaper. Der er stor mediedækning av datatyveri og hacking, hvilken kan skade virksomhetens økonomi og omdømme.


Hos Konica Minolta vet vi at det er viktig å beskytte dataene dine. Derfor har våre multifunksjonelle bizhub-enheter det høyeste mulige sikkerhetsnivået innebygd, og vi kan gi deg et ekstra lag med omfattende beskyttelse som sikrer at dataene dine forblir dine uten å forstyrre datastrømmen på kontoret ditt.

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet printere tmb

Les mer om IT-sikkerhet

Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. 

Vi kan hjelpe og rådgive deg med IT-utfordringene i din bedrift.

Vi i Konica Minolta har lang erfaring med sikkerhet, og har en altomfattende portefølje av tjenester, produkter og konsepter for å sikre din bedrift mot dagens og fremtidens trusler.

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet it tmb

Jeg er interessert i å bedre IT-sikkerheten i min virksomhet

Økt IT-sikkerhet? Ja takk!