Digitale produksjonsmaskiner til det profesjonelle markedet.


 

Smarte løsninger til grafisk industri

Som trykkeri i dag står du overfor et raskt skiftende marked, hvor etterspørselen etter digital print og pris er sentrale temaer.
Vi bruker vår lange erfaring som markedsledere innen produksjonsprint og sørger for at du får skreddersydde innovative løsninger for din bedrift.

Accurio er merkenavnet til alle Konica Minoltas markedsledende produksjonsprint systemer og software. Disse løsningene er avanserte, automatiserte og nøyaktige.
Viktige kjennetegn og styrker er å spare tid med innovativ teknologi, automatisere prosesser, redusere feil og produksjonskostnader.

Utforsk de siste løsningene fra Konica Minolta!
 

Konsentrer deg om din bedrift - med hjelp av våre løsninger!

Trykkeri - og produksjonsprint bransjen fortsetter å forandre seg. Det er derfor viktig å forstå hvordan dette påvirker produksjonsprosessene. Du kjenner din virksomhet og dine kunder. Vårt dedikert team av konsulenter informerer deg om hvilke muligheter som finnes. Vår portefølje innebærer konsulenttjenester, implementering av software og administrerte tjenester. Med vår støtte kan du glemme de daglige operasjonelle oppgavene dine og heller fokusere på å utvikle bedriften.