Karriere i Konica Minolta

 

Ledige stillinger

Hos Konica Minolta vil du raskt oppleve et godt og fleksibelt arbeidsmiljø, med frihet og ansvar, som nøkkelord for måtten vi jobber på. Ta  gjerne en titt på vår ledige stillinger, som omfatter både salgs- og administrative stillinger i hele Norden.

Start din karriere hos Konica Minolta og bli en del av et av Nordens mest globale IT-selskaper som endrer og revolusjonerer måten vi jobber på i fremtiden.

Søk etter ledige stillinger

Åpen søknad

Hvis du ikke finner en ledig stilling som matcher dine ønsker, er du alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad.

Vi går jevnlig gjennom åpne søknader og tar kontakt med deg hvis vi finner en stilling som passer din profil.

Søk åpen

 

Opplev Konica Minoltas arbeidsmiljø


Våre fantastiske medarbeidere hjelper kundene våre med å mestre den digitale tidsalderen gjennom markedsledende kontor- og produksjonsutskriftssystemer, smarte IT- og forretningsprogramvareløsninger og en innovativ portefølje av video- og helsetjenester. Fra maskinvare til programvare til service- og konsulentløsninger: Vi skaper merverdi gjennom en intelligent tilkoblet arbeidsplass.  
 
For å støtte deg tilbyr vi et sterkt rammeverk og muligheten til å gjøre spennende ting. For å skape merverdi. Fordi Rethink Impact er vår prioritet.  
 
Selvsagt ønsker du å få et best mulig bilde av hva det innebærer, og hvordan det er å jobbe her. Derfor har vi laget denne karrieresiden. Målet vårt er å finne ut om vi er en god match for hverandre. 
 
Å skabe fremtidens næringsliv sammen starter med å finne ut hvilke karrieremuligheter vi kan tilby deg. Du kan også ta en snarvei til våre ledige stillinger og finne ut hvordan du kan bruke kunnskapen og erfaringen din hos oss.
 
Velkommen til Konica Minoltas arbeidsmiljø.