Kameraovervåkning for butikk

Trygg overvåkning for varehandel

Ingen blindsoner i sikkerheten, salgsstrategien eller markedsføringen – med kameraovervåking i butikken!


Et overvåkingssystem som vil forbedre og forenkle arbeidsdagen i butikken

Konica Minolta Mobotix kameraovervåking kan forbedre markedsføringen, øke salget og gjøre butikken din til et bedre og sikrere sted. Er det vanskelig å fokusere på å utvikle bedriften din på grunn av sikkerhetsproblemer? Eller er du interessert i å bruke IP-overvåkingskameraer for å gjøre infrastrukturen mer sikker? 

 

Hvis du ikke stoler på din nåværende kameraovervåkning eller ønsker å investere i en enestående løsning, kan Konica Minolta hjelpe deg slik at du kan stenge butikken hver kveld i visshet om at den er trygg. Rettighetsbeskyttet 360° hemisfærisk IP-kamerateknologi har funksjonaliteten som trengs for å dekke alle lokalene dine, mens hemisfærisk behandling gir bedre videokvalitet slik at du kan se de (ofte svært viktige) ekstra detaljene. 

 

Et moderne IP-kamera bidrar imidlertid ikke bare til å forhindre tyveri og skaffe bevis på mistenkelig adferd. Det kan også brukes til å generere svært verdifulle data for å forbedre utformingen på butikken og kundenes preferanser. 

 

Både du og kundene vil like den diskré utformingen på Mobotix kameraovervåking, og kameraet vil gi deg unik kunnskap om kundenes faktiske og potensielle kjøpevaner. Dermed kan du finjustere salgsstrategien etter deres preferanser, samtidig som du har full kontroll på både butikken og sikkerheten!

Kameraovervåkning for butikker

Kameraovervåkning for butikker

Fokuser på det som er viktig for bedriften – sikkerhet og salg

La teknologien vår ta seg av sikkerheten! En pålitelig og effektiv MOBOTIX-sikkerhetssystem registrerer alt du trenger og har ingen blindsoner.


360° hemisfærisk IP-kamerateknologi gjør det mulig å generere verdifulle data som du kan bruke til å forhindre tyveri og skaffe bevis på mistenkelig adferd, men også til å forbedre utformingen på butikken og kundenes preferanser. Kameraet lærer deg mer om vanene til personer som kommer til butikken, slik at du kan finjustere salgsstrategien din.


MOBOTIX  videoovervåking  tilbyr en rekke spennende fordeler for handelssektoren. Systemet integrerer forretningsopplysninger med videosikkerhet, gir deg en moderne IP-videoløsning som forhindrer tyveri og skaffer videobevis, og gir alltid klare og skarpe bilder. MOBOTIX-løsninger for overvåkingskameraer har en diskré utforming og gir maksimal dekning med så få kameraer som mulig (bruker «hemisfærisk teknologi»). Løsningene er cybersikret takket være kryptert kommunikasjon. De er også det perfekte verktøyet for forretningsopplysninger og viser deg hvordan du kan maksimere de mest salgseffektive aktivitetene og overskuddet i butikkene. Løsningene bruker innebygd videoanalyse (varmekart/objekttelling/adferdsregistrering) for å levere forretningsopplysninger.

Hardware
hardware icon
Mye mer enn en standardløsning

MOBOTIX-kameraene kan brukes på mange ulike måter i en moderne organisasjon, og er anerkjente for sin enestående pålitelighet. Kameraene gir det ultimate innen energieffektivitet og er utrolig nøyaktige: ett enkelt kamera kan overvåke et stort område på en diskré måte, uten blindsoner.

Digitale løsninger
software icon
Alt fra én enkelt kilde

De intuitive og fleksible programvareløsningene som følger med MOBOTIX-kameraovervåking, er banebrytende i dagens varehandelsektor. En MOBOTIX-overvåkningssystem sørger for at du drar nytte av videobehandling, videoanalyse og enhetskontroll, og Video Management System (VMS) gjør at det ikke er behov for en administrasjonsserver. Løsningene våre bruker innebygd videoanalyse (objekttelling/varmekart/adferdsregistrering). Dette betyr at videoovervåkingen blir analysert live og lokalt i kameraet, slik at du unngår unødvendig trafikk på nettverket ditt.

IT-tjenester
service icon
Den perfekte totalpakken

Vi følger deg gjennom hvert trinn i prosessen som en del av tjenestepakken vår, og sørger for at du får tilbud om en altomfattende sikkerhetsløsning som er skreddersydd til organisasjonen din. Vi starter med en detaljert konsultasjon – inkludert anleggsinspeksjon og -analyse – og adresserer de spesifikke behovene til bedriften din, inkludert optimalisering og forbedring av hele videoinfrastrukturen. En korrekt løsning for prosjektledelse vil inkludere profesjonell installasjon etterfulgt av eksterne overvåkingstjenester som kontrollerer IT-infrastrukturen og nettverksstatusen, samt vedlikehold for å sikre problemfri drift av videosikkerhetssystemet.

Mye mer enn vanlig overvåking

En løsning fra Konica Minolta tilbyr mye mer enn et vanlig overvåkingskamera. 


Løsningen registrerer alt som foregår i butikken, og kvalitetssystemet med 360° synsfelt gir deg også sylskarp HD-videodekning av hele området. Den tilbyr en rekke nye funksjoner som kan skreddersys for å møte forretningsbehovene dine. Kameraovervåking i butikk hjelper deg med å analysere kundeadferden i butikken ved å registrere antallet besøkende, samt spore bevegelsene og aktivitetene deres. 


Har du noen gang lurt på hvilke hyller kundene handler mest fra? Hvor de tilbringer mesteparten av tiden? En MOBOTIX-butikkløsning gjør det mulig å studere kundenes kjøpsadferd, slik at du kan ta faktabaserte beslutninger og øke salget betraktelig. Gjennomsiktig varmekart hjelper deg med å analysere handletrender i øyeblikk. Hvis du sporer disse mønstrene regelmessig, kan du ta veloverveide avgjørelser angående personale. Dermed kan du ha flere ansatte på jobb på travle tidspunkt, noe som gjør kundene tilfredse, øker salget og sparer deg for penger. Dette er helt klart en vinn-vinn-vinn-situasjon. 


Konica Minoltas videosikkerhetstjenester vil også hjelpe deg med å forbedre markedsføringen. Når du tar avgjørelser basert på videodata som genereres av systemet, vil markedsføringsteamet ditt se med egne øyne hvor effektivt utstillingsreklame kan være. De kan enkelt optimalisere markedsføringskampanjene ved å analysere faktorer som gir økt trafikk i butikken, for eksempel tid på dagen, vær eller ukedag, og justere budskapene deretter. 


Konica Minolta kan forbedre markedsføringen betraktelig, øke salget og gjøre butikken din til et bedre og sikrere sted. 

   

   

Mobilitetsfunksjonsikon

360° synsfelt

Brukervennlighetsikon

Analyse av kundeadferd

Mediehåndteringsikon

Bedre planlegging for ansatte

Teknologiikon

Video av høy kvalitet

Tilpasningsikon

Optimalisering av markedsføring

Produktivitetsikon

Telling av besøkende

cyber security mobotix

Cyber Security Gold Award

Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!