3 grunner til hvorfor du bør velge kameraovervåkning

| 14 februar 2021

3 grunner til hvorfor du bør velge kameraovervåkning

Tid, penger og energi spart!


Grunn nr 1: Tenk sikkerhet!

Hver dag opplever skoler, bedrifter, barnehager, organisasjoner, klinikker og trossamfunn brann, tyveri, hærverk og andre skadelige hendelser. Dette skjer ofte og i økende grad. Kontorlokaler, garasjer og lager er også lette mål for innbruddstyver. Mye av dette kunne vært unngått med overvåkningssystem.

 


Grunn nr 2: Ingen er tilstede!

"Alle" er på hjemmekontor og lokaler står tomme. Tomme virksomheter er drømmemål for folk som ønsker å stjele eller skade. Et videoovervåkingssystem kan gjøre mye for å beskytte mot uønsket besøk og skade. 
 


Grunn nr 3: Bedre smittvern!

Termisk kamera overvåkning kan hjelpe virksomheter med å minimere smitteutbrudd og har hjulpet mange virksomheter under Covid-19. Helseforetaket Recovery Akademiet har klart å opprettholde sin «åpen dør» -politikk på sine klinikker under coronapandemien. Det varmesøkende kameraet identifiserer høy kroppstemperatur, kontrollerer antall personer i et rom og registrer kontakter og besøkende.   

 

 

Så hva kan du gjøre?

 

MOBOTIX-kameraovervåkning krever ingen ytterligere infrastruktur. Investering i kommersielt overvåkningssystem betyr at du ikke trenger å tenke på separate støttesystemer, programvare eller en sentral server. 


Det vil spare deg for tid og energi. Det er også et kostnadseffektivt, økonomisk gjennomsiktig valg som er langt mer pålitelig enn systemer med flere elementer. Alle prosesser – for eksempel hendelses- og alarmadministrasjon, opptak og bildebehandling – blir gjennomført lokalt inni overvåkingskameraet.

MOBOTIX-kameraer kan brukes på en rekke områder og er anerkjent over hele verden for sin enestående pålitelighet. De tilbyr optimal energieffektivitet og er svært nøyaktige. Ett enkelt kamera kan diskré overvåke hele området, uten blindsoner.

Vi hjelper absolutt alle typer virksomheter med kameraovervåkning. Vi er stolte av å kunne tilby deg det ekspertene mener er den beste løsningen innen overvåkningsutstyr og sikkerhet: Mobotix overvåkningssystem er tildelt Cyber Security Gold Award!