Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Sikkerhet fra A til Å

Sikre dataene dine for å sikre virksomheten din


Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Så er selskapet ditt i fare?

Hvert selskap er i fare.  Vi ønsker å beskytte deg.

Vi i Konica Minolta har lang erfaring med sikkerhet, og har en altomfattende portefølje av tjenester, produkter og konsepter for å sikre din bedrift mot dagens og fremtidens trusler.


se våre sikkerhetsløsninger

se våre sikkerhetsløsninger

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt

Konica Minoltas brede utvalg av IT-sikkerhetsløsninger gir omfattende sikkerhetsadministrasjon av arbeidsområdet ditt, inkludert sikkerhetsprogramvare. Tjenestene våre sørger for at systemene overvåkes konstant for å avdekke potensielle sikkerhetstrusler, og at de beskyttes gjennom distribusjon og administrasjon av den riktige sikkerhetsprogramvaren.

PoC – konseptutprøving, implementering, utrulling og støtte

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Respons på hendelser

(Beredskap for hendelsesrespons, hurtigsjekk, søk etter skadelig programvare, søk etter trusler, helsekontroll, digital kriminalteknikk)

Gjennomtrengningtester

(Enkelt mål eksternt individ, Black Team internt inkl. WLAN og OSINT, Red Team internt og eksternt inkl. sosial manipulering og OSINT)

Analyse og håndtering av svake punkt

(Enkle skanninger og evalueringer, implementering av administrasjonsprosess for sikkerhetsproblemer som regelmessig skanning og støtte for evaluering)

Bevissthetskampanjer

(USB-minnepinner, postkampanjer, informasjonsarrangementer og opplæringskurs, markedsføring, live hacking-arrangementer)

Nettverksanalyser

(Segmentering av analysenettverk, kontroll av brannmurregler, sikkerhetskontroll av skriver/kopimaskin)

Les om vårt 360-graders sikkerhetskonsept - vi dekker alle sikkerhetsområder for deg

IT-, data-, printer og kameraovervåkning

Last ned brosjyre
whitepaper sikkerhet tmb

Les mer om kameraovervåkning

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet video tmb

Les mer om printsikkerhet

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet printere tmb

Les mer om IT-sikkerhet

Last ned brosjyre
360 graders sikkerhet it tmb

Finn ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for deg

Finn ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for deg

Kontakt oss

Konica Minolta tilbyr et omfattende utvalg av løsninger for alt fra tilgangskontroll, datasikkerhet, nettverkssikkerhet og skannesikkerhet, og med funksjoner som varier mellom ulike enheter. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan skreddersy den beste løsningen for å hjelpe deg med å sikre data- og bedriftsmiljøet ditt.

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings