Backup & Recovery fra Konica Minolta

We got your back!

Backup & Recovery fra Konica Minolta: Vi sørger for å ta vare på din bedrifts data.


«Det skjer ikke meg». Går du rundt i livet og tenker at uhell ikke rammer deg? Hvis noe mot formodning skulle skje, er du kanskje forsikret, - fra topp til tå? Vi forsikrer alt vi eier og har, utenom én ting. Data: Bedriftens gull. På tid å ta grep!


Dette er «Best practice 3-2-1-regelen:

3. Ha alltid tre kopier av dine data

2. Oppbevar to kopier på forskjellige enheter

1. Ha alltid en sikkerhetskopi ut av huset.


4 grunner til hvorfor du skal «forsikre» data med Backup & Recovery:

1. Data er, etter ansatte, det viktigste og mest dyrebare bedriften har. Mister du sensitiv informasjon og viktige dokumenter, mister du bedriftens ryggrad. Alt kollapser.

2. Uhell skjer! Når noen ved uhell sletter en fil, mappe, epost eller liknende, kan store mengder arbeid og viktig dokumentasjon forsvinne. Hva med brann, vannskader og andre uforutsette hendelser?

3. Elektronisk utstyr har begrenset levetid og vil feile!

4. Cyberangrep mot bedrifter øker hver dag!  Virusangrep, svindel, krypteringsangrep og målrettet hacking er et voksende problem. Tåler din bedrift et angrep hvor dataene dine forsvinner? 

Hvis uhellet først er ute har du full kasko på dataene dine. Det vil si at vi sørger for at dataene er tilbake, og bedriften oppe og går, i ekspressfart!


Eksperthjelp i lynfart

Konica Minolta gjør det enkelt å oppbevare og lagre bedriftens data trygt på våre norske datasenter. Med dagens behov for rask tilgang, gjøres avstanden til dine trygt lagrede data kortere enn noensinne. Å ta sikkerhetskopiene ut av huset har aldri vært enklere.  


I Konica Minolta har vi egne eksperter med dyp praktisk kunnskap om backup, sikkerhet og gjenoppretting. Gjennom Konica Minoltas egen landsdekkende service organisasjon sikrer vi rask og effektiv etablering, sentral overvåkning av dataene og hendelser i sann tid. Kostnadene og kompleksiteten ved datalagring er historie med en komplett og kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta.  


Fordeler med Konica Minolta Bakup & Recovery

Fordeler med Konica Minolta Bakup & Recovery
  • Bekymringsfri og automatisk backup 
  • Dine data trygt lagret i Norske ISO sertifiserte datasentre 
  • Kryptering av dine data 
  • Minimerer driftsavbrudd for din bedrift og gir rask tilbakestilling av bedriftens data. 
  • Fjern behovet for kostbar infrastruktur og drift lokalt 
  • Rask og effektiv gjenoppretting og tilgang til dine data 
  • Fleksible og skalerbare løsninger 
  • Frigjøring av bedriftens ressurser


Backup tjenester


Off-site BackupKonica Minolta Backup as a ServiceO365 backupDisaster Recovery
Du har backup selv og vi sikrer best practice med kopi ut av huset.Vi tar backup av dine data som en tjeneste.  Mulighet for georedundanse med sekundær kopi i annet datasenter.Granulert backup som gir restore mulighet helt ned til enkeltelementer.Komplett backup og restore løsning for din bedrift som inkluderer sikkerhetskopiering og tilbakerulling.


  • Tjenesten leveres med bransjeledende verktøy
  •  Vi tilbyr også rådgivingstjenester for optimal sikring av dine data

se også

se også

Sikre dataene dine for å sikre virksomheten din

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Sikkerhet fra A til Å

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Så er selskapet ditt i fare?

Varri AS hadde heldigvis backup da de ble rammet av ransomeware

På kort tid etter hackerangrepet var bedriften oppe og gikk i beste velgående

Send en melding

Send en melding

Ønsker du full kasko på dine data?

Ta kontakt!

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Bør det fortsette etter Covid-19?

For og imot punkter her!
Hva synes du om hjemmekontor?