Nettverk som en tjeneste

I samarbeid med Cisco Meraki

Nettverk som en tjeneste sørger for at du alltid er på nett.


Dine nettverksbekymringer er historie med en komplett kostnadsforutsigbar løsning fra Konica Minolta.  Med Nettverk som en tjeneste fra Cisco Meraki overlater du en av de mest krevende it-disipliner til oss. Nettverk er også noe alle bedrifter og medarbeidere er avhengige av og som krever optimalt vedlikehold og kostbar drift. Nå kan du en gang for alle overlate bekymringene som oppetid, sikkerhet, drift, overvåkning og kompleksitet til andre.

Aldri «krøll på linja»!

I Konica Minolta har vi egne nettverkseksperter med dyp praktisk kunnskap om nettverksarkitektur, etablering og drift. Vi sikrer maksimal oppetid på deres nettverk og tilpasser det etter bedriftens behov. Gjennom Konica Minoltas egen landsdekkende service organisasjon sikrer vi rask og effektiv etablering, sentral overvåkning av bedriftsnettverket og sikkerhetshendelser i sann tid.


Sikkert på nett

Angrep og trusler fra internett er et økende problem, og behovet for beskyttelse er det som er høyest på agendaen til IT sjefen. Å sikre seg mot angrep, og forbli sikker over tid krever høy kompetanse og forståelse for trusselbildet. La de profesjonelle håndtere nettverket og sikkerheten gjennom brannmur som en del av nettverkstjenesten. Konica Minolta inkluderer ferdig konfigurert og overvåket brannmur fra de største aktørene i markedet. Du sover bedre om natten med sikkert nettverk fra Konica Minolta.


Hva er Cisco Meraki Network?


Basert på at nettverk er plattformen for alt som skal kobles sammen og grunnlaget for "Internet of Everything", har Cisco utviklet en skybasert løsning. Løsningen kan skaleres enkelt og ukomplisert og utvide et nettverk etter dine behov.


Vedlikehold, drift og overvåking utføres via et brukervennlig styringsverktøy. Det sikrer tilgjengelighet til alle døgnets tider. Det frigjør også IT-avdelingen for mange utfordringer og ressurser som kan brukes på andre kjernevirksomhetsoppgaver.

Network as a service

Vi drifter og overvåker Coop's kunde-Wi-Fi i deres 1100 danske butikker. Se mer om hvordan vi gjør det i filmen.

Send en melding

Send en melding

Ja jeg ønsker trådløst nettverk på den enkleste måten

Kontakt meg gjerne så avtaler vi nærmere

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings