HydraCloud

En fleksibel og moderne skylagringstjeneste


Mange opplever at serveren tar mye plass, er utdatert og er en slags «klump om foten». Begynner det å bli litt trangt i IT-skapet og behovet for skylagring melder seg? Da kan du begynne med serveren. La Konica Minolta ta ansvar for dine servere – flytt data til vår sky og fokuser på ting som betyr noe. Cloud Computing hos Konica Minolta er en fleksibel og moderne skylagringstjeneste, som frigjør plass, irritasjon og bekymringer.

Fordeler med skytjenesten HydraCloud Compute: 


  • Skalerbart virtuelt miljø fra anerkjente, sikre datasentre i Norge. 
  • Ingen fysisk maskinvare hos deg = ingen investeringskostnad eller utfordringer med drift. 
  • Oppetidsgaranti og kontinuerlig overvåkning. 
  • Automatisk daglig backup inkludert. 
  • VPN inkludert.  
  • For en fast lav månedlig kostnad, sørger vi for uproblematisk drift, opptid og til enhver tid riktig tilpasset server. 


Buddister sier at du trenger kun 7 ting i livet. Server er ikke en av dem. Kontakt oss i dag for 1 ting mindre i livet ditt.


Daglig leder i Varri bruker ikke lenger tid på IT-driften

Nå sørger Konica Minoltas HydraCloud for at IT går av seg selv.

se også

se også

It-løsninger

It-løsninger


Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
software icon
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
service icon
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Hold deg oppdatert med de siste IT-løsningene!

Se mulighetene
it tjenester img