Meraki Wifi VPN for IT-sikkerhet på hjemmekontor

IT-sikkerhet hvor enn du jobber

IT-sikkerhet med Meraki VPN: Sikker og kryptert tilgang til bedriftens data, fra hjemmekontoret


Med den globale uroen over det nåværende utbruddet av Corona-viruset (Covid-19) og behovet for å holde personalet borte fra kontoret, har mange selskaper funnet seg i en situasjon med et større antall ansatte som jobber hjemmefra. Dette kan skape en del sikkerhetsutfordringer for norske bedrifter. Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan nå tilby en sikker og kryptert løsning på sikkerhetsutfordringene ved hjemmekontor.

Med dagens krav om hjemmekontor i tankene, må også bedriftseiere tenke sikkerhet. Gjennom å sette opp en kryptert tunnel mellom hjemmekontoret og bedriftens nettverk, en såkalt VPN, kan du være trygg på at dette er ivaretatt. På denne måten oppnås sikker tilgang til bedriftens data og applikasjoner.

 

Sikring av bedriftsutstyr og data fra uvedkommende utenfor arbeidsplassen og samtidig tilby de ansatte fleksibilitet i hverdagen har alltid vært en utfordring for selv de mest kompetente IT-avdelingene. Ansatte kobler sine maskiner på private trådløse nettverk som har en mye lavere sikkerhetsarkitektur enn bedriftens nettverk og har ofte full tilgang til bedriftens data.

 

Konica Minolta i samarbeid med Cisco Meraki kan nå tilby en sikker og kryptert løsning på disse utfordringene:
Med Cisco Meraki sine unike skyadministrerte aksesspunkt kan dine ansatte nå få full tilgang til bedriftens ressurser fra sitt eget hjem.

 

Med VPN tilkobling innebygget i det trådløse nettverket så kan du som bedriftseier eller  IT-ansvarlig sove trygt om natten, vel vitende om at deres brukere jobber via kryptert og monitorert nettverk inn til bedriftens brannmur*.

Hjemmekontor har aldri vært tryggere!

*Tjenesten forutsetter at bedriften har en Cisco Meraki Brannmur (549,- mnd) 

 

Hvorfor VPN?

 

VPN står for et virtuelt privat nettverk og er en datatilkobling som har blitt sikret med kryptering. Denne krypteringen finner sted mellom enheten din enhet og VPN-serveren du er koblet til. Når du er koblet til en ekstern VPN-server vil all trafikken fra enheten din gå innom den eksterne serveren før den når ut til internett.

 

For bedrifter kan VPN Meraki fungere som en sikker og kryptert tilgang til bedriftens data, fra hjemmekontoret.

 

En annen grunn til at mange bruker VPN er fordi man ønsker å beskytte seg på offentlige WIFI nettverk, mot for eksempel hackere.

Cisco Meraki Cloud Managed Aksesspunkt

299,- pr. mnd inkl. 45 min konfigurering pr. aksesspunkt

   

   

Jeg vil trygge sikkerheten i bedriften

Jeg ønsker å vite mer om dette