IT-Tjenester

IT-Tjenester

Fleksible IT-løsninger som gjør din IT enkel


IT-tjenester og løsninger for din bedrift

Konica Minoltas IT-tjenester kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av den digitale transformasjonen. Vi hjelper deg med å gjøre arbeidsplassen fremtidssikker.

Alt-i-en IT Plattform

Workplace Hub reduserer IT-kompleksiteten og repeterende IT oppgaver. Den skaper fremtidens IT-infrastruktur ved å bruke din nåværende teknologi. Bruk den til å styre hele eller deler av de operative IT oppgavene. Slik at du heller kan konsentrere deg om din bedrifts utvikling.

Information Management

Du mottar mengder av informasjon daglig. Dokumenter, filer, e-mail, online innhold, fakturaer og mye annet. Disse er som oftest ikke klassifisert, og blir ofte lagret på forskjelliger steder. Problemet for mange er mangel på struktur. Dette kan skape usikre og trege administrasjonsprosesser. Du trenger ikke å tenke på dette lenger. Vi kan hjelpe deg å sette opp løsninger innen IT-struktur.


 

Styrte IT-tjenester

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Se hva våre løsninger kan hjelpe din bedrift med. Slik at du kan heller kan konsentrer deg om din bedrifts utvikling.


Intelligent kamaerovervåkning

Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.

Konsentrer deg om din bedrift - med hjelp av våre IT-tjenester!

Overlat IT-strukturen og digitaliseringsprosesser til oss. Vi hjelper deg med å optimalisere IT prosessene, med sikre, enkle og intelligente IT-løsninger. Vi ønsker at du kan fokusere fullt ut på din bedrift, så tar vi oss av resten.