IT-tjenester og løsninger for din bedrift

I

Vårt mål er gjøre IT enklere for norske bedrifter! Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Vi har datasikre løsninger som trygger norske kontorer, så vel som hjemmekontorer. Våre spesialister er klare til å finne akkurat den tjenesten eller løsningen som gir ditt selskap mest mulig verdi. Vi kan hjelpe med løsninger som vi administrerer for deg eller løsninger som vi tilbyr og som du administrerer selv. Våre IT-løsninger sikrer at selskapet ditt er i trygge hender, slik at du ikke trenger å bekymre deg og bare kan overlate alt til oss. Kort sagt - vi gjør det enkelt.

Jobber du i en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å digitalisere eller flytte over til skyen? Kontakt oss gjerne for rådgiving og veiledning. Eller ta en titt på IT-tjenestene vi kan tilby her! 

Workplace Hub fjerne IT-migrene

Workplace Hub reduserer IT-kompleksiteten og repeterende IT oppgaver. Den fungerer som en egen IT-ressurs for små- til mellomstore bedrifter. Bruk den til å styre hele eller deler av de operative IT oppgavene. Slik at du heller kan konsentrere deg om å utvikle bedriften!

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Raskt voksende IT-infrastruktur på arbeidsplassen. Gamle systemer møter ny programvare. Økt sikkerhetsrisiko. Ingen tid og interne ressurser for overvåking og vedlikehold av maskinvare, programvare og applikasjoner. Høres kjent ut?

 


Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.