IT-Tjenester

IT-Tjenester


IT-tjenester og løsninger for din bedrift

IT trenger ikke være komplisert og dyrt. Med de riktige løsningene og rett samarbeidspartner, får du IT som fungerer enkelt og smertefritt. Som frigjør tid og ressurser, og er så trygt og sikkert at du sover godt om natten. 

Alt-i-en IT Plattform

Workplace Hub reduserer IT-kompleksiteten og repeterende IT oppgaver. Den fungerer som en egen IT-avdeling for små- til mellomstore bedrifter. Bruk den til å styre hele eller deler av de operative IT oppgavene. Slik at du heller kan konsentrere deg om å utvikle bedriften!

Digital dokumenthåndtering

Du mottar mengder av informasjon daglig. Dokumenter, filer, e-mail, online innhold, fakturaer og mye annet. Disse blir ofte lagret på forskjelliger steder og du finner ikke igjen viktig informasjon i dokumentjungelen. Dette fører til usikre og trege administrasjonsprosesser. Gode nyheter: Vi kan hjelpe deg å sette opp løsninger innen IT-struktur.


 


Intelligent kamaerovervåkning

Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.