Print som er like mobil som deg

Printteknologi tilpasset den moderne arbeidsplassen

Mobilprint


De siste årene har moderne arbeidsmetoder blitt forvandlet fra en stasjonær opplevelse til en langt mer mobil opplevelse. Ansatte kan for eksempel jobbe på reise, ha møter utenfor kontoret, på en kundes hovedkontor eller avslutte oppgaver hjemme. Denne endringen fører til store forbedringer av effektivitet og fleksibilitet i arbeidsflyten. Mobiltelefoner oppfyller kravene til den moderne arbeidstakeren på en perfekt måte – de er alltid for hånden, enkle å bruke og støtter rask og effektiv kommunikasjon.

Mobilprint fra Konica Minolta er designet med den moderne arbeidstakerens behov i tankene. Det er en trygg og rask løsning som ikke krever noen ekstra infrastruktur. Alt du trenger er en mobiltelefon eller en annen mobilenhet, og en Konica Minolta multifunksjonsprinter. Du kan sette i gang en printjobb selv om du ikke er på kontoret. Dette systemet gir deg frihet til å printe hvor som helst når som helst, og ser eventuelle feil i dokumentasjonen på få sekunder.

Mobilprint

Mobilprint

Mobilprint fra Konica Minolta er designet med den moderne arbeidstakerens behov i tankene

EveryonePrint er en mobilløsning som gjør det mulig å printe fra bærbare PC-er, mobilenheter eller andre enheter til en administrert printer, raskt og enkelt. 


Konica Minolta Mobile Print

Denne kostnadsfrie mobile print-appen er for alle,  inkludert iOS, Android og Windows 10. Den kobler mobilenheter til output-systemene til Konica Minoltas multifunksjonelle printere. Print fra og skanning til en mobilenhet er de to viktigste funksjonene i dette programmet, og sørger for at bedriftsbrukere alltid har sine viktige dokumenter for hånden.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas printere for produksjon (trykkerier) og kontor er bransjeledende og bærekraftige.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha.

Hvis du ønsker å legge til nye funksjoner til din bedrift, trenger det ikke å bety at du må investere i kostbart utstyr, fordi mobilprint ikke krever noen kostbar ekstra infrastruktur. Løsningen er både kostnadseffektiv og effektiv for din virksomhet. Med multifunksjonelle Konica Minolta-enheter kan du skrive ut det du vil, uansett hvor du er. Du kan automatisk søke etter en enhet i det samme nettverket og koble deg til denne. Hvis du er interessert i ekstern print, velger du bare en bestemt skriver som du har mobil tilgang til. Du trenger ikke å installere ekstra printerdrivere for å bruke print-tjenester som AirPrint, Mopria Print Service eller Google Cloud Print. 


Mobilprint er raskt og praktisk, men først og fremst er det sikkert. Den gjør det mulig for deg å sikre at private data ikke blir tilgjengelige for uautorisert personell. Det gjør du ved å sette opp en individuell ID og et individuelt passord for hver enkelt ansatt som har tillatelse til å bruke MFP-en. Du får kontroll over tilgangsrettigheter, og kan begrense disse for dem som ikke skal ha tilgang til å kopiere konfidensielle data, og gjøre det mulig for gjester å bruke skrivere i dine lokaler. Start med å utforske de mange mulighetene mobilprint kan tilby din virksomhet i dag!

   

   

Mobilitetsfunksjonsikon

Godkjenning via Bluetooth

Berøringsfunksjon-ikon

Godkjenning med brukernavn og passord eller NFC

Teknologiikon

Print fra skyen

Printikon

Direkte internettprint

Brukervennlighetsikon

Enkel å bruke

Etterbehandlingsikon

Populære formater støttes

Skannefunksjonsikon

Print og skanning fra mobile enheter