Finn ut av hva Workplace Hub er på 2 minutter

Konica Minolta Workplace Hub: "Han nye på IT".

Få hele din IT-løsning på kun 1kvm. WorkPlace Hub er en IT-plattform som sørger for problemfri IT-infrastruktur til SMB'er. Den håndterer all IT fra print til backup og sikkerhet. Det er kort og godt IT på dine betingelser. Din IT blir sterkere og enklere. Høres det bra ut? Det er det.

HydraCloud fra Konica Minolta
Flytt data til skyen. Se fordelene her

La Konica Minolta ta ansvar for dine servere – flytt data til vår sky og fokuser på ting som betyr noe.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre

Nyheter

Nyheter

IT- produkter og tjenester

I små- og mellomstore bedrifter er ofte IT avdelingene overbelastet med oppgaver. Se hva våre løsninger kan hjelpe din bedrift med. Slik at du kan heller kan konsentrer deg om din bedrifts utvikling.

Digital dokumenthåndtering

Du mottar mengder av informasjon daglig. Dokumenter, filer, e-mail, online innhold, fakturaer og mye annet. Disse blir ofte lagret på forskjelliger steder og du finner ikke igjen viktig informasjon i dokumentjungelen. Dette fører til usikre og trege administrasjonsprosesser. Gode nyheter: Vi kan hjelpe deg å sette opp løsninger innen IT-struktur.


 


Intelligent kamaerovervåkning

Vi er opptatt av sikkerhet, og vi har derfor som mål å tilby neste generasjon sikkerhetsløsninger for nettverk, basert på en kombinasjon av førsteklasses tjenester og proprietær teknologi fra Konica Minolta og MOBOTIX.

Send en melding

Send en melding

Vil du ha en enklere IT-hverdag?

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!