Økt etikettutskrift og forbedrede arbeidsflyter med Konica Minolta AccurioPro Flux-oppgradering

Langenhagen | 13 januar 2022

Konica Minolta har annonsert en oppgradering av AccurioPro Flux-programvaren som vil forbedre arbeidsflytautomatisering og gi nye etikettforretningsmuligheter for kundene. Versjon 9 fordeler alle tre modulene i AccurioPro Flux-pakken med digitale løsninger for profesjonell utskrift – Essential, Premium og Ultimate.


Den kostnadseffektive AccurioPro Flux versjon 9 vil hjelpe kundene til å revurdere arbeidsflyter, som en del av Konica Minoltas pågående forpliktelse til å fortsette å utvikle markedsformende innovasjoner med avansert funksjonalitet for å hjelpe kundenes virksomhet med å vokse.

Nye funksjoner i Konica Minoltas AccurioPro Flux versjon 9-oppgradering inkluderer:
  • Større personalisering ved å legge til VDP-innhold (Variable Data Printing) fra CSV-filer (Comma Separate Values). Flyers, billetter, postkort og utsendelser blir raske, enkle og mer greie med denne nye funksjonen.
  • En evne til å legge til bilder til sideinnhold i siste øyeblikk. Det er ikke lenger behov for å opprette en ny fil, operatøren kan enkelt gjøre endringene i AccurioPro Flux.
  • Forbedret interaksjon med offline etterbehandling. Fargedefinisjoner, bakgrunnsfarge, QR-koder og registermerker er alle gjort enklere.
  • Et nytt alternativ - Flux Label Impose - gir en automatisert etikettarbeidsflyt for Konica Minolta-etikettskrivere og en praktisk måte å tilpasse etiketter. Verdifulle besparelser på etikettsubstrater, muligheten til å lagre utskytingsmaler og forbedret VDP-innhold fra CSV-filer som tekst, strekkode og QR-kode er alle blant fordelene.
  • En ny eksklusiv funksjon for AccurioPro Flux Ultimate er en redesignet påloggingsside som muliggjør individuelt innhold og muligheten til å lage en nettbutikk.
  • Flux Essential har nye alternativer – Flux Multi Seat og Flux Preflight Pro – og tilgang er nå tilgjengelig fra en annen PC eller Mac.
AccurioPro Flux inkluderer et sentralisert punkt for kontroll og administrasjon, automatisert arbeidsflytbehandling, fargestyring, sømløs integrasjon av forskjellige utskriftsteknologier og full tilkobling av alle Konica Minoltas utskriftssystemer. Brukere inkluderer utskriftstjenesteleverandører (PSP) og sentrale reprografiske avdelinger (CRD), interne trykkerier til offentlige organisasjoner, universiteter og selskaper. Modulene kan kjøpes enkeltvis eller oppgraderes ved behov.

"Denne siste AccurioPro Flux-oppgraderingen gir en ny mulighet for våre kunder til å revurdere arbeidsflyter og kreativitet," sa Achim Ricks, Production Printing Applications Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Versjon 9 tilbyr ytterligere funksjonalitet i tillegg til flere nye attraktive alternativer - forbedrer arbeidsflyten til våre kunder og gir nye forretningsmuligheter for etikettutskrift."

"Som ledende innen printtransformasjon er dette nok et eksempel på hvordan vi setter nye standarder for å levere kreative nytenkninger med flerkanals markedskommunikasjon. Det er også en del av en digital transformasjon, ettersom vi fortsetter å øke vår tilstedeværelse i produksjonstrykkmarkeder i en verden i rask bevegelse.»
 

AccurioPro Flux fordeler:





 

AccurioPro Flux

Enten du vil automatisere prepress, redigere utskriftsjobber i teamet ditt eller sette opp en online trykkeri, har vi det riktige produktet for deg.

AccurioPro Flux er Konica Minoltas programvareløsning for kraftig klargjøring, profesjonell automatisering av utskriftsarbeidsflyt, praktisk samarbeid og effektiv utskriftsbehandling.

Mer informasjon
Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Kontakt oss

Kontakt oss

Silke Ehmann-Cotichini

Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604