WORKPLACE ONE

MICROSOFT 365 ADMINISTRASJONSTJENESTE
- Samarbeid
- Kommunikasjon
- sikkerhet

Kontakt

Ett sikkert sted der brukere kan få tilgang til data, bedriftsprogrammer og samarbeid – alt administrert for deg 


Nå har du muligheten til å dra full nytte av Microsoft 365 – la de ansatte samarbeide sikkert og få tilgang til alt av Microsoft-programmer, -programvare, -data og -arbeidsflyter de trenger, uansett hvor og når de jobber. Workplace One er en tjeneste for administrering av Microsoft 365 (M365), og gjør det mulig for små og mellomstore bedrifter å utnytte av det fulle potensialet til Microsoft 365. Mange bedrifter bruker allerede M365. Det byr på mange muligheter for bedrifter og brukere, men det er ofte bare en liten del av dem som brukes. Workplace One gir deg alle disse funksjonene i ett skybasert miljø som administreres av Konica Minolta.

  

Med en administrert Microsoft-tjeneste hjelper vi deg med å bruke det beste fra M365 og redusere arbeidsbelastningen til IT-teamet

Arbeidsmiljøer, arbeidsmetoder, samarbeid og kommunikasjon har endret seg. Teknologi, digitale verktøy og sikkerhetstrusler spres i et svimlende tempo, og det kan føles overveldende å holde tritt med disse. Samtidig gir teknologi og digitale verktøy mange nye muligheter for bedrifter, blant annet muligheten til å beskytte seg mot sikkerhetstrusler. Workplace One er en administrert Microsoft-tjeneste utformet for å hjelpe bedriften med å bruke det beste fra M365 og redusere administrasjonsbyrden for IT-teamet.

Vi gjør det mulig for deg å optimalisere ytelsen, fleksibiliteten og sikkerheten til Microsoft 365-miljøet. Vi er  Microsoft Solutions Partner som oppnår alle de seks Microsoft Cloud Solutions Partner-betegnelsene til Microsoft.

Vi kan hjelpe deg med følgende:

    

VELG RIKTIG PAKKE FOR BEDRIFTEN: SAMARBEID OG KOMMUNIKASJON ELLER SIKKERT SAMARBEID 

Vi har laget to Workplace One-pakker for å støtte bedriften din: Samarbeid og kommunikasjon, og Sikkert samarbeid. Den første er den opprinnelige pakken, og den andre tilbyr mer omfattende sikkerhetsstyring. Tenk på forretningsbehovene dine, ressursene dine og hva du ønsker å oppnå for å velge den beste pakken for deg.

Samarbeid og kommunikasjon – oppnå mer sammen

Workplace One tilbyr det beste fra M365 for samarbeid og kommunikasjon ved å gjøre det enkelt og produktivt. Du kan arbeide sammen på de samme prosjektene og oppgavene, dele dokumenter og informasjon, jobbe med samme dokument samtidig – alt dette på ett sted og sikkerhetskopiert.

Workplace One omfatter et kommunikasjonsnettsted – intranett – bygget basert på akkurat dine behov. Du kan dele nyheter, dokumenter og informasjon, og inspirere ansatte til å delta og diskutere. Det er visuelt og lett å få tilgang til og bruke.

Det gir fordeler for hele organisasjonen.

Jobb effektivt sammen. Du får rask kommunikasjon til kolleger for å holde alle på rett spor, noe som forenkler brainstorming og deling av ideer, forbedrer produktiviteten og fører alle nærme hverandre. Alle vet hva som skjer i prosjekter og i selskapet, og informasjon er alltid tilgjengelig – når som helst og overalt.

Sikkert samarbeid – sikre den digitale arbeidsplassen

Denne pakken byr på avanserte sikkerhetstjenester og enda flere samarbeidsmuligheter enn den opprinnelige Samarbeid og kommunikasjon-pakken. Administrering av sikkerhet er viktig, fordi hybrid- og mobile arbeidere trenger sikre forbindelser og enheter må administreres på en trygg måte.

Sikkert samarbeid-pakken sikrer enhetene, programmene og identitetene dine ved hjelp av sikkerhetsløsninger fra Microsoft Intune og Defender. Vi administrerer alt for deg, for å støtte bedriften din og gjøre det mulig for brukere å jobbe eksternt og trygt.

Sikkerhet sikrer bedriften din

Fordelene med sikkerhet er omfattende. Du får den nyeste teknologien for å sikre bedriften din og forenklet administrasjon. Du reduserer sikkerhetsrisikoen og sikrer forretningsdataene. Å kombinere enhetsadministrasjon og sikkerhetsløsninger, og å optimalisere ytelsen til enheter, bidrar til å redusere kostnadene.

 

Fordeler for deg – oversikt
ÉN administrert tjenestepartner så du kan føle deg trygg
Vi tar vare på bedriftens sikkerhet og kontinuitet ved å sørge for at kontoer og filer — inkludert OneDrive, SharePoint og Microsoft Teams — overvåkes, beskyttes og sikkerhetskopieres regelmessig, med retningslinjer for databeskyttelse som hjelper bedriften med å overholde personvernforordningen (GDPR).

 ÉN vertsplattform: Konica Minolta-skyen
Forretningsdataene dine sikkerhetskopieres til Konica Minolta-skyen for sikker lagring i de svært tilgjengelige, sikre og skalerbare datasentrene våre.


ÉN månedlig avgift for bedre oversikt over kostnader
Workplace One implementeres og vedlikeholdes av ekspertene våre for en fast månedlig avgift.


ETT sted for støtte
Med Workplace One Service Desk har du ett sentralt kontaktpunkt, med IT-eksperter som er umiddelbart tilgjengelige for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.


ETT tilgangspunkt for alt av forretningsinformasjon og apper
Brukere kan få tilgang til Workplace One-området når som helst og fra en hvilken som helst enhet ved hjelp av Microsoft Teams, mobilapper eller en nettleser.


ÉN dynamisk plattform for kreativt samarbeid
Workplace One utnytter mulighetene i Microsoft 365 til dynamisk samarbeid gjennom enkel deling av kunnskap, filer og informasjon.


ETT passord for alle applikasjonene dine
Enkel pålogging (SSO) betyr at brukerne bare trenger ett passord for å få tilgang til alle programmene sine, noe som gjør livet enklere for dem og forenkler brukeradministrasjonen for IT-teamet.

Ta kontakt med oss

Ekspertene våre viser deg hvordan vi kan støtte virksomheten din med Workplace One