Print som er like mobil som deg

Printteknologi tilpasset den moderne arbeidsplassen

Mobilprint


De siste årene har moderne arbeidsmetoder blitt forvandlet fra en stasjonær opplevelse til en langt mer mobil opplevelse. Ansatte kan for eksempel jobbe på reise, ha møter utenfor kontoret, på en kundes hovedkontor eller avslutte oppgaver hjemme. Denne endringen fører til store forbedringer av effektivitet og fleksibilitet i arbeidsflyten. Mobiltelefoner oppfyller kravene til den moderne arbeidstakeren på en perfekt måte – de er alltid for hånden, enkle å bruke og støtter rask og effektiv kommunikasjon.

Mobilprint fra Konica Minolta er designet med den moderne arbeidstakerens behov i tankene. Det er en trygg og rask løsning som ikke krever noen ekstra infrastruktur. Alt du trenger er en mobiltelefon eller en annen mobilenhet, og en Konica Minolta multifunksjonsprinter. Du kan sette i gang en printjobb selv om du ikke er på kontoret. Dette systemet gir deg frihet til å printe hvor som helst når som helst, og ser eventuelle feil i dokumentasjonen på få sekunder.

Mobilprint

Mobilprint

Mobilprint fra Konica Minolta er designet med den moderne arbeidstakerens behov i tankene

EveryonePrint er en ledende mobilprintløsning som gjør det mulig å printe fra bærbare PC-er, mobilenheter eller andre enheter til en administrert printer, raskt og enkelt. Med EveryonePrint kan ansatte og gjestebrukere koble seg til alle eksisterende printflåter i én enkel løsning – uten at det er nødvendig å erstatte eksisterende printere og infrastruktur.


Konica Minolta Mobile Print

Denne kostnadsfrie mobile printappen, for alle store mobile plattformer, inkludert iOS, Android og Windows 10, kobler mobilenheter til output-systemene til Konica Minoltas multifunksjonelle printere. Print fra og skanning til en mobilenhet er de to viktigste funksjonene i dette programmet, og sørger for at bedriftsbrukere alltid har sine viktige dokumenter for hånden.

Hardware
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Print som er like mobil som deg

Print som er like mobil som deg

Hvis du ønsker å legge til nye funksjoner til din bedrift, trenger det ikke å bety at du må investere i kostbart utstyr, fordi mobilprint ikke krever noen kostbar ekstra infrastruktur. Løsningen er både kostnadseffektiv og effektiv for din virksomhet. Med multifunksjonelle Konica Minolta-enheter kan du skrive ut det du vil, uansett hvor du er. Du kan automatisk søke etter en enhet i det samme nettverket og koble deg til denne. Hvis du er interessert i ekstern print, velger du bare en bestemt skriver som du har mobil tilgang til. Du trenger ikke å installere ekstra printerdrivere for å bruke print-tjenester som AirPrint, Mopria Print Service eller Google Cloud Print. 


Mobilprint er raskt og praktisk, men først og fremst er det sikkert. Den gjør det mulig for deg å sikre at private data ikke blir tilgjengelige for uautorisert personell. Det gjør du ved å sette opp en individuell ID og et individuelt passord for hver enkelt ansatt som har tillatelse til å bruke MFP-en. Du får kontroll over tilgangsrettigheter, og kan begrense disse for dem som ikke skal ha tilgang til å kopiere konfidensielle data, og gjøre det mulig for gjester å bruke skrivere i dine lokaler. Start med å utforske de mange mulighetene mobilprint kan tilby din virksomhet i dag!

Print og skanning fra mobile enheter

Print og skanning fra mobile enheter

Direkte internettprint

Direkte internettprint

Godkjenning med brukernavn og passord eller NFC

Godkjenning med brukernavn og passord eller NFC

Godkjenning via Bluetooth

Godkjenning via Bluetooth

Populære formater støttes

Populære formater støttes

Enkel å bruke

Enkel å bruke

Print fra skyen

Print fra skyen

Sikkerhetsløsninger

Sikkerhetsløsninger
serverkabinetter

IT-sikkerhet

Konica Minolta - Eksperter på sikkerhet!

Samhandling mellom mennesker, prosesser og teknologi er viktigere enn noensinne, og digitaliseringen hjelper oss til å bli mer produktive, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten på det vi leverer. Sammen med den teknologiske utviklingen kommer også andre viktige faktorer - sikkerhetstrusler. Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. Det er derfor viktig å stille seg spørsmålet, er bedriften min godt nok sikret mot dagens trusselbilde? Er svaret tja, eller nja bør du kontakte oss omgående!

Ytterligere informasjon

Ytterligere informasjon

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha ytterligere informasjon om mulighetene til mobilprint, konfigurering av din eksisterende infrastruktur og en liste over støttede modeller. Har du spørsmål om trådløs utskrift, kanskje, eller ulike typer av godkjenning? Vi diskuterer gjerne dine individuelle behov, og setter sammen den løsningen som passer best til disse kravene.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!