Workplace One

IT-plattform som håndterer hele bedriftens IT-behov

Arbeidsplassen for den moderne bedrift


Trenger du et enkel IT-platform for din bedrift? Workplace One er en IT-plattform som dekker alle dine IT-behov. Fokuset er på å legge til rette for din daglige drift ved å administrere og hoste bedriftenes IT -infrastruktur og forretningsprogrammer i skyen. Det er et fleksibelt og sikkert samarbeidsområde med Microsoft 365-lisenser og eksterne skrivebordstjenester. Arbeidsverdenen fortsetter å forandre seg og bedrifter trenger teknologi og en IT-platform for å klare det. Konica Minolta med Workplace One er din IT-platform for et moderne og effektivt arbeidsmiljø.

Tjenesten er basert på tre brukertyper som alle har forskjellige måter å bruke applikasjoner og funksjoner på:

Cloud-bruker, Publisert App-bruker og Full Remote Dektop-bruker. Alt er basert på dine behov - vi designer denne løsningen for dine forskjellige type brukere, enten de er mobile, bruker forretningsprogrammer eller trenger et enhetsuavhengig eksternt skrivebord. Workplace One gir deg fleksibilitet og er kostnadseffektivt.


 

TRE BRUKERTYPERCLOUD BRUKER

er en bruker som normalt ikke trenger å jobbe i forretningsprogrammer , men via offentlige webapplikasjoner og Teams. Tilgjengelig i to versjoner: Light og Full Cloud.PUBLISERT APP BRUKER 

er en skybruker som også trenger å få tilgang til bedriftens forretningsapplikasjoner på en sikker og fleksibel måte. Disse appene er lett tilgjengelige via datamaskinen eller smarttelefonen.FULL REMOTE DESKTOP BRUKER

trenger sikkerhet, stabilitet og tilgang til det samme arbeidsområdet og forretningsprogrammene fra hvor som helst og fra hvilken som helst enhet.

Workplace One, tilbyr en rekke forskjellige fordeler - enkelt for IT og ansatte

Ved å flytte både infrastrukturen og alle nye og eksisterende forretningsapplikasjoner og programvare til skyen. Reduseres den manuelle IT-driften betydelig. Det gir de ansatte et brukervennlig, nettleserbasert verktøy som integrerer ulike arbeidsplassapplikasjoner og data i et enkelt brukergrensesnitt.

Omfattende, men fleksibel: Workplace One-plattformen oppfyller spesielt kravene til små og mellomstore bedrifter. Enten du vil starte fra bunnen av eller forbedre din eksisterende digitale infrastruktur, hjelper vi deg med å finne den riktige tilnærmingen for din bedrift. 


Forenklet IT -drift:

Spar interne IT-ressurser takket være rask og enkel implementering av en skyteknologisk løsning. Du trenger ikke å investere, installere eller drive din egen infrastruktur på stedet.

Forbedret mobilarbeid, samarbeid og forretningsprosesser:

Ansatte kan når som helst få tilgang til Workplace One fra hvilken som helst enhet. Samarbeidsområdet kan nås via Microsoft Teams, mobilapper eller en nettleser. Deling av kunnskap, filer og informasjon via Microsoft Teams eller bedriftens destinasjonsside gir et helt nytt nivå av smidighet i forretningsprosessene dine.

Høyeste sikkerhet:

Brannmur og antivirusprogramvare hjelper deg med å sove godt om natten. Programvaren og dataene dine er i trygge hender hele tiden. Daglige sikkerhetskopier tas på alle servere og Office/Microsoft 365, og sikrer at alle servere og at filene dine er beskyttet. Multifaktorautentisering forhindrer uautorisert tilgang til sensitiv informasjon som standard. Med Workplace One kan Konica Minolta utvide sikkerheten og sikkerhetskopiere tjenester utover standardløsninger.

Økt fleksibilitet:

Velg mellom forskjellige brukertyper for å støtte behovene til din bedrift i vekst. Tilpass Workplace One i henhold til bedriftens individuelle arbeidsflyt og bedriftsidentitet.

Fremtidens beredskap:

Systemet kan skaleres i henhold til antall brukere og krav til kapasitet. Apper kan legges til eller fjernes som du ønsker i henhold til bedriftens utvikling. I tillegg kan din individuelle SharePoint -destinasjonsside tilpasses dine forretningsbehov.
Workplace One er det perfekte grunnlaget for å støtte dine fremtidige behov. Vi kan tilby informasjonshåndtering og datainnsiktsløsninger som kjører på samme plattform. Hvis du har digitalisering og forenkling av arbeidsprosesser i tankene, har Konica Minolta kunnskapen om å ta ut potensialet i dataene dine ved å bruke MS Power -plattformen, noe som gir deg innsikt bak dataene og løsningene som skal matches.

Dra fordel av Microsoft 365 -programmene:

Vi er her for å veilede deg til nye funksjoner og muligheter fra det stadig voksende universet av Microsoft -applikasjoner. Du vil lære nye måter å jobbe på, bli mer effektiv og produktiv, og se nye muligheter ved bruk av M365 -applikasjoner.

Nøkkelfunksjoner

Nøkkelfunksjoner
 • Ulike typer brukere avhengig av tilgangs- og administrasjonsbehov
 • Integrasjon med Office/Microsoft 365
 • Multifaktorautentisering for ekstra sikkerhet
 • Tilpass bedriftens landingsside basert på SharePoint Online
 • Administrasjon av Office/Microsoft 365 og Windows Server Active Directory
 • 24/7 fjernovervåking av servere og applikasjoner
 • Sikkerhetskopiering av alle data i SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive
 • Windows -server i sertifiserte Konica Minolta datasentre


Servicen er tilgjengelig for deg

En av hjørnesteinene i tjenesten er vår servicedesk. Det er en gruppe dyktige IT-teknikere som kan rette feil direkte når de mottar en samtale eller henvise deg for videre for hjelp. Alt for å sikre at du som kunde får så rask hjelp som mulig og føler deg trygg med tjenesten.
 
Servicedesk hjelper deg med brukeradministrasjon, gruppeadministrasjon, feilsøking og mye mer. Vi hjelper deg også med endringer i brukertyper. Hvis behovene endres, skal vi selvfølgelig skalere både opp og ned brukertyper og tall. For eksempel kan en bruker få et fullt eksternt skrivebord mens han eller hun er på reise.


 

Workplace One som din IT-sjef

Oppdag Workplace One - all informasjon med bare et klikk.
Ved å laste ned brosjyren får du mer informasjon om:
 
 • Endringer i arbeidsverdenen som påvirker driftsmodeller og IT-løsninger
 • ​Workplace One basert på dine IT- og samarbeidsbehov
 • En rekke fordeler det gir bedriften din
 • Konica Minolta som IT-partner som gir deg ny verdi

Last ned brosjyren og les mer om Workplace One!

Last ned brosjyren Workplace One

Fyll ut skjemaet og brosjyren åpnes for deg i nettleseren din

La oss være din IT -sjef

Trenger du mer hjelp for å styrke deres IT og en moderne arbeidsplass? Er du bekymret for sikkerheten? Konica Minolta og Workplace One-løsningen løser dine bekymringer og IT-behov.
Konica Minolta er Gold Microsoft Partner og selskapenes pålitelige IT-partner.

 

Vil du vite mer om Workplace One? Fyll ut kontaktskjemaet, vår Workplace One -ekspert vil kontakte deg snart.