ALWAYS ONE STEP
AHEAD OF THE ATTACK

RETHINK CYBER SECURITY


En betydelig sikkerhetsrisiko som ofte er undervurdert, er dokument- og informasjonsbehandling via multifunksjonsenheter (MFP). Nesten alle produsenter av printere tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner for multifunksjonsprintere. De fleste konkurrentene på markedet bruker hvitelisting som det høyeste sikkerhetsnivået for printere. Hvitlistefunksjonaliteten antyder ofte et samarbeid med en antivirusleverandør, som ikke alltid er teknisk implementert.

Dagens arbeidsplasser og arbeidsmetoder har endret seg. Nye trusler mot sikkerheten dukker opp nesten daglig, derfor er sikkerhet et viktig tema og en stor bekymring for vår hverdag. Som om GDPR-retningslinjene for beskyttelse av personopplysninger ikke allerede var krevende nok, betyr malware og nettangrep nye utfordringer, risikoer og trusler for den daglige driften av bedriften. For eksempel er den beryktede wannaCry infeksjonsbølgen eller DarkHotel som spion på hotellrommet veldig urovekkende for alle.


Statistikken* om trusler i et kontormiljø er alarmerende: Et hackerangrep skjer i gjennomsnittet hver 39 sekund. Hver eneste dag sees det 230.000 nye tilfeller av malware-angrep, og det vil bare øke i fremtiden. Et tysk teleselskap har registrert opptil 46 millioner cyberangrep per dag. På verdensbasis har tre fjerdedeler av alle bedrifter kjent på konsekvensen av et hackerangrep: kritisk datainformasjon går tapt, og det tar lang tid å komme tilbake etter et angrep.

Spørsmålet er ikke lengre om din bedrift blir angrepet, men når og hvor forberedt du er.*Source: The Quocirca Global Print Security Landscape, 2019 Report & Disaster Preparedness Council, FEMA & cybintsolutions.com, Deutsche Telekom AG 2019

Hva gjør BITDEFENDERS® virusskann så unik for bizhub enheter?

  • Bekymringsløst abonnement: Du betaler en engangskostnad, etter det er du sikret for hele printerens levetid
  • Alltid den nyeste avanserte teknologier for å beskytte deg og dine enheter i din arbeidshverdag
  • Omfattende virusskann av hele printeren
  • Skann i både sanntid og på forespørsel  
  • Automatiske oppdateringer av virusdatabasen, slik at du alltid er beskyttet mot de nyeste virusene til enhver tid
  • Visning av virusskanninger, slik at du kan se resultatet med det samme

Hvorfor er Bitdefender® den beste løsningen for deg?

I samarbeide med Bitdefender er våre virusskanningsløsninger helt unik på markedet og tilbyr omfattende beskyttelse for printere, takket være:  

NØYAKTIGHET

Hvitelisting fungerer ved at man definere hvilke programmer som kan kjøres på en enhet. Ondsinnede dokumenter ofte sårbarheter i hvitelisteprosesser. Hvitelisting vil ikke bidra til å beskytte deg mot sårbarheter: dokumenter må virusskanners for å forhindre at dette skjer. Samtidig bruker mange malware i dag en såkalt "Living off the land" -teknikk, med malware som utfører sin skadelige aktivitet ved hjelp av bare de verktøyene som allerede er installert, det vil si de som er hvitelistet. Bitdefender® iverksetter hvitelisting annerledes: Ingen filer er hvitelistet bare fordi den har en digital signatur. I stedet blir hver prosess og hvert dokument skannet og kontrollert, noe som gir et mye høyere beskyttelsesnivå.

 


ENKELHET

Når sanntidsskanningsfunksjonen i Bitdefender® er aktivert, er det ikke nødvendig med flere innstillinger. Uavhengig av program, filformat eller bruker, skannes alle innkommende og utgående data uten ekstra oppsett eller ekstra arbeid av operatøren.

 

YTTERLIGE TEKNISKE FUNKSJONER

Ytterlige funksjoner kan blir definert og laget som et ekstra sikkerhetsnivå. Med periodisk skanning kan man gjøre det mulig for administratoren å angi et bestemt tidspunkt for skanning all data som er lagret på enheten, mens hvitlisting ikke gir en slik funksjonalitet.
 

 

ALLTID OPPDATERT

Bitdefender kan oppdateres flere ganger om dagen for å inkludere de siste truslene som er oppdaget i det digitale kontormiljø og reagere umiddelbart når nye sårbarheter blir funnet. Til sammenligning er hvitelistning en helt statisk tilnærming.  Hvis det for eksempel blir oppdaget et nytt sikkerhetsproblem i printerprogramvaren, må brukerne vente til dette er reparert/løst av printerprodusenten, noe som kan ta flere måneder.

 

Legg igjen dine kontaktopplysninger og vi vil fortelle deg mer:

Vil du vite mer om dette? Kontakt oss for en uforpliktende prat.