AccurioPro Flux Essential

DEN ENESTE KLARGJØRINGSPROGRAMVAREN DU TRENGER


Smarte printfunksjoner, deriblant maler og fargeinndeling, sparer tid og penger og byr på alle de funksjonene du trenger for effektive forhåndstrykkeprosesser. Automatiseringen av repeterende oppgaver og sentralisert kontroll over alle produksjonsmaskinene kommer til å heve produktiviteten i printerrommet.


AccurioPro Flux Essential leveres med forhåndsdefinerte opplegg for utskyting (for eksempel hefte o.l.), som automatiserer oppgaven med å ordne flere sider på ett ark, en prosess som tidligere var utsatt for feil. Funksjonen gjør det mulig å lage individuelle papirformater og signaturer for å produsere skreddersydde produkter, som tilpassede brosjyrer. Brukerne får maksimal brukervennlighet og sparer mye tid.


De trenger bare å sette opp malene én gang, og i etterkant spares det mye tid på repeterende forhåndstrykking. Det er et bredt utvalg av smarte printfunksjoner å velge mellom for å administrere alle innkommende jobber. En svært praktisk klargjøringsfunksjon er inkludert for profesjonell redigering. Redigering sent i prosessen gjør printerrommet mer fleksibelt, og utskytingen forenkler den omfattende oppgaven med å arrangere flere sider på ett ark og korter ned tidsbruken.


Forhåndstrykkingen har aldri vært så enkelt å håndtere.


Den mest profesjonelle redigeringen


Driver du ditt eget trykkeri eller et printerrom i en bygning eller firma? Som en som leverer printtjenester, er du opptatt av å produsere og levere produkter med upåklagelig kvalitet selv med de korteste tidsfrister. Da trenger du de beste trykkeriproduktene i verden.


Du ønsker ikke å kaste bort tid med repeterende oppgaver som oppsett av like printjobber vanligvis krever. Det er tidkrevende og upraktisk å gjøre dette arbeidet manuelt, og det genererer unødvendige kostnader da det krever mer arbeidskraft. Målet er å organisere trykkingen på den mest effektive og minst kostbare måten og alltid bruke den best egnede printeren for hver jobb.


Å dele opp jobber i ulike farge- og svart-hvitt-print er ofte den mest kostnadseffektive tilnærmingen, men da trenger du profesjonell programvare som også kan imøtekomme forespørsler fra kundene om endringer sent i prosessen. Da vil du alltid kunne håndtere enhver utfordring med maksimal profesjonalitet og fleksibilitet, og du vil være i stand til å rekke selv de korteste tidsfrister.


Profesjonell programvare for klargjøring lar deg gjøre siste-liten-endringer på printinnstillingene bare øyeblikk før jobben sendes videre til produksjon. Med den rette klargjøringsprogramvaren er det ikke noe problem å sette inn faneark, slette sider eller legge til kompliserte elementer rett før print, som sluttarbeid av hefte, utskyting, fargeinndeling eller beskjæringsmerker. Takket være forhåndsvisning i sanntid kan du umiddelbart se eventuelle endringer som er gjort på jobben. Dette sparer deg for verdifull tid, fordi du ikke lenger trenger å lage prøveprint.


Utskytingsmalene til den profesjonelle klargjøringsprogramvaren tilfører økt effektivitet, fargeinndelingsfunksjonen øker lønnsomheten, mens redigeringsfunksjoner sent i prosessen kutter reaksjonstider og maksimerer fleksibiliteten.


Advantages

Advantages
 • High quality, high speed production with significant media versatility, alongside creative print effects that deliver real impact
 • Value added personalised on-demand production across traditional and new markets
 • Wider branding positioning of Pulmen as not only a book printing expert, but also a print provider of many dimensions

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Alternativer for AccurioPro Flux Essential


 • Flux Raster Editor
  Denne avansert redigeringsfunksjonen kan redigere dokumenter på grunnlag av et bilde/raster. Det gjør det mulig å utføre vanlige bilderedigeringsoperasjoner (f.eks. fjerning av flekker, skjevhetskorrigering, børsting, sletting, linje, utfylling) for en eller flere sider.


Hvilke fordeler kan virksomheten din forvente ved å bruke Konica Minoltas praktiske og effektive klargjøringsløsninger?


 • SPAR TID: Ikke bruk tid på repeterende oppgaver som oppsett av like printjobber vanligvis krever. Det er tidkrevende og upraktisk å gjøre dette arbeidet manuelt, og det genererer unødvendige kostnader da det krever mer arbeidskraft.
 • BLI BEDRE ORGANISERT: Organiser produksjonen på den mest effektive og minst kostbare måten ved å bruke den mest egnede printeren til hver jobb. Å dele opp jobber i ulike farge- og svart-hvitt-print er ofte den mest kostnadseffektive tilnærmingen;
 • BRANSJENS BESTE PROGRAMVARE: Profesjonell programvare som lar deg imøtekomme forespørsler fra kundene om endringer sent i prosessen på en fleksibel måte, og gjør at du rekker selv de korteste tidsfrister.
 • ENRDINGER I SISTE LITEN: Profesjonell programvare for klargjøring lar deg gjøre siste-liten-endringer på innstillingene til printjobben rett før jobben sendes til produksjon. Med den rette klargjøringsprogramvaren er det ikke noe problem å sette inn faneark, slette sider eller legge til kompliserte elementer rett før print, som sluttarbeid av hefte, utskyting, fargeinndeling eller beskjæringsmerker.
 • SE ALLE ENDRINGER: Forhåndsvisning i sanntid lar deg umiddelbart se eventuelle endringer som er gjort på jobben. Dette sparer deg for verdifull tid, fordi du ikke lenger trenger å lage prøveprint.
 • INNLEM MALER I PRODUKSJONSPROSESSEN: Utskytingsmaler som brukes i profesjonell klargjøringsprogramvare, hever den samlede effektiviteten.
 • FARGEINNDELINGSFUNKSJON: Fargeinndeling øker lønnsomheten, mens evnen til å gjøre redigeringer sent i prosessen kutter reaksjonstider og øker fleksibiliteten.

Send en melding

Send en melding
Required form 'SoftwareContactForm' does not exist.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings