FÅ ET SKREDDERSYDD TILBUD PÅ LEIE AV BEDRIFTSSKRIVER


- Fast månedspris inkl. service og support
- Pålitelig service
- Høyt sikkerhetsnivå

FÅ ET TILBUD

LEASING AV BEDRIFTSSKRIVER

 
Nå kan du leie en skriver eller kopimaskin til kontoret, uten å gå på kompromiss med kvaliteten eller tenke på en høy oppstartspris.

 

 
Fast månedspris - ingen uforutsette omkostninger
 

Vi vedlikeholder, utfører service og reparerer ved behov på skriveren

Du har ingen vedlikeholdskostnader

Større økonomisk frihet og likviditet uten stor kapitalbinding
 

Enkel budsjettering og regnskapsføring
 

Muligheten til å oppgradere til nyeste skriver eller kopimaskin 
under/etter avsluttet leasingperiode (krever spesialavtale)

PRISBELØNTE LØSNINGER

Keypoint Intelligence – verdens ledende uavhengige leverandør av testtjenester innen printindustrien – sier: "Konica Minolta has skilfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."

SERVICE OG SUPPORT

Personlig service er alltid inkludert når du leier en skriver eller kopimaskin til bedriften din. Vi har kontorer i alle de fire nordiske landene og kan hjelpe deg på ditt språk. Med mer enn 170 serviceteknikere og supportmedarbeidere er vi godt rustet til å hjelpe deg via telefon, e-post og på stedet. Tekniker, service, reparasjon og løpende bytte av toner er inkludert i avtalen når du leier en skriver eller kopimaskin.
 

  • Stor ekspertise basert på mer enn 90 000 installasjoner i Norden
  • 170 service- og supportmedarbeidere i Norden
  • > 99 % oppetid

ALL-IN-ONE BETYR ALL-IN-ONE

  • Klargjøring og levering av multifunksjonsskriver (MFP)
  • Installasjon og testing av skriveren på stedet
  • Selvbetjeningsportal for håndtering av support og service
  • 20.000 utskrifter inkludert (10 000 i farger, 10 000 i svarthvitt)
  • Serviceteknikerbesøk er inkludert i serviceavtalen
  • Serviceinspeksjon, reparasjon og løpende bytte av tonere
  • Automatisk tellerregistrering og levering av tonere

LES MER OM LEIE AV SKRIVER

Utviklet til brukeren
Når du leier en skriver fra oss, er du sikret brukervennlige produkter. Alle skriverne har en stor berøringsskjerm – akkurat som på en mobil eller et nettbrett, noe som gjør dem svært brukervennlige.

Mobile Utskrifter
Mobile Printing betyr at du raskt kan koble til og skrive ut på multifunksjonsskriveren fra din mobil eller nettbrett

Miljøfordeler
Våre miljøinnstillinger sørger for lavere miljøbelastning samtidig som du sparer penger. Våre bedriftsskrivere kan for eksempel redusere strømforbruket. 

Høyt sikkerhetsnivå
Bizhub i-serien er en populær skriverserie som også overholder personvernforordningen (GDPR). Dokumenter, data og bedriftsopplysninger er beskyttet på bedriftsskriveren.

Effektiv skanning og dokumentsøk
bizhub i-serien lar deg enkelt skanne dokumenter fra skrivere til bedrifter direkte til e-post og inn i søkbare PDF-filer. Optisk tegngjenkjenning betyr at du kan søke etter tekst og/eller setninger i en PDF-fil og raskt kopiere tekst til andre programmer. 

Rådgiver for den digitale arbeidsplassen
Vi kobler sammen mennesker, steder og teknologi, slik at du kan konsentrere deg om virksomheten. Konica Minolta-bedriftsskrivere gir medarbeiderne mer tid til verdiskapende oppgaver.

FREMTIDENS ARBEIDSPLASS

Vi tenker på fremtiden. Vi har utskriftsløsninger som er utviklet for å støtte produktiviteten i bedrifter, slik at medarbeiderne kan jobbe så effektivt som mulig. Våre bizhub-bedriftsskrivere lar deg skrive ut, skanne, stifte, brette, lage brosjyrer og mye mer. Maskinens intuitive berøringsskjerm bidrar til enkel betjening. Bizhub i-bedriftsskrivere har miljøinnstillinger slik at du kan spare både strøm og toner. Konica Minolta jobber kontinuerlig med å forbedre din opplevelse av utskriftsuniverset, med den nyeste skriverteknologien og personlig service.

LEI EN SKRIVER TILPASSET DINE BEHOV

bizhub i-skriverserien tilbyr effektive bedriftsskrivere tilpasset bedriftens behov. Maskinene har høye utskriftshastigheter og kan for eksempel kopiere, skanne, stifte, brette og lage brosjyrer. Vi tilbyr tidsbesparende funksjoner og minimerer kostnadene forbundet med utskriftsløsningen.
 
Konica Minoltas bedriftsskrivere gir dere et sammenhengende utskriftsunivers uten begrensninger for hvor, når og hvordan dere behandler utskriftene. Den rette utskriftsløsningen gir medarbeiderne mer tid til verdiskapende oppgaver. Fyll ut dine behov via lenken nedenfor og få et uforpliktende tilbud på leie av skriver.

FINN DIN NYE BEDRIFTSSKRIVER HER

HVORFOR LEIE EN SKRIVER TIL KONTORET?

Det er mange gode grunner til å leie en kopimaskin eller skriver fra Konica Minolta. Vår hovedprioritet er at du som kunde skal være 100 % fornøyd. Du vil derfor få omfattende service inkludert i avtalen din. Og det helt uten at du trenger å tenke på ytterligere kostnader. Skulle du trenge å få kontakt med oss, står serviceteamet vårt alltid klar til å bistå. Er det behov for reparasjon, har våre interne teknikere rask svartid. Service, bytte av deler, reparasjon osv. er alltid inkludert i leieavtalen. 
 
Teknologien er under stadig utvikling. Velger du å leie en skriver eller kopimaskin til kontoret fra Konica Minolta, trenger du ikke å være redd for å henge etter. Avtalen inkluderer nemlig oppgradering i løpet av eller etter at leieavtalen er over. På den måten er du alltid sikret den nyeste og beste teknologien på arbeidsplassen, og dermed en effektiv arbeidsflyt. 
 
Vi er selvfølgelig med deg hele veien, fra før leieavtalen inngås og gjennom hele avtaleperioden. Derfor vil du være sikret den beste utskriftsløsningen for nettopp din arbeidsplass. 
 
Ved å leie en kopimaskin eller skriver fra Konica Minolta, slipper du den store engangsutgiften det ville være å gå til innkjøp av en utskriftsløsning. I tillegg slipper du uforutsette utgifter, da service og reparasjon er inkludert i leieavtalen. 
 
Hvis du ønsker å spare penger, unngå frustrasjoner og optimalisere arbeidsflyten i bedriften? Da bør du leie skriver og kopimaskin hos oss i Konica Minolta.