Leasing av skriver med alt inkludert


- Fast månedspris inkl. service og support
- Pålitelig service
- Høyt sikkerhetsnivå

LEASE PRINTER HER

FORDELER MED LEASING AV PRINTER

 
Når du velger å lease eller leie skrivere, betaler du en fast månedspris for de leasede maskinene. Leasingavtalen kan variere i lengden, og ved behov kan avtalen inneholde andre elementer enn selve skriveren. Leasing av skriver kan være en fordel hvis du ønsker å være sikker på å ha den beste teknologien, og fleksibilitet til å endre avtalen hvis behovet ditt endrer seg. I tillegg slipper du den store kapitalbindingen som kjøp av skrivere medfører. Når du velger å lease skriver fra Konica Minolta, kan du være sikker på at du får en samarbeidspartner som gir deg gode råd til den beste utskriftsløsningen. Vi lytter og finner den beste leasingavtalen som matcher behovene dine, så du ikke skal mangle noe for å maksimere produktiviteten hos dine ansatte. Vi har et stort team med eksperter som er klare til å hjelpe og rådgi deg til å få den beste utskriftsløsningen til arbeidsplassen din. Vi har stor forståelse for at arbeidsflyten avhenger av et skriverunivers som gir en positiv opplevelse med masse muligheter, fremfor begrensninger. Lease en skriver fra Konica Minolta i dag.

Du får alltid personlig og lokal service av Konica Minoltas egne teknikere. Du kan være helt trygg når du leaser en skriver fra Konica Minolta. All service er inkludert i leasingavtalen din, så service, reparasjoner, toner, bytting av deler osv. hører med når du leaser en skriver. Får dere det ekstra travelt en periode, har du fordelen av å kunne øke avtalen med ekstra skrivere i leasingavtalen, så du ikke begrenses og kan imøtekomme etterspørselen. Leasing av skriver kan derfor være en stor fordel, hvis du opplever stigende etterspørsel og du opplever at bedriften vokser. Leasing av skriver er derfor den ideelle løsnigen for deg som ønsker en fast avtale med faste månedlige kostnader, der alle former for service er inkludert, så det ikke kommer uforutsette utgifter. Lease en skriver for å maksimalt utnytte produktiviteten og det verdiskapende arbeidet. 
 


Større økonomisk frihet og likviditet uten stor kapitalbinding

Ingen uforutsette kostnader. Du vet hva du betaler per md

Du har ingen vedlikeholdskostnader
 

Vi vedlikeholder og utfører service på skriveren din i avtaleperioden, så du har ingen vedlikeholdskostnader

Vi vedlikeholder og utfører service på skriveren din i avtaleperioden, så du har ingen vedlikeholdskostnader.

Oppgrader til den nyeste maskinen under/etter leasingperioden*

PRISVINNENDE LØSNINGER

Keypoint Intelligence – verdens ledende uavhengige leverandør av testtjenester og analytiske opplysninger til dokumentavbildningsindustrien – sier: "Konica Minolta has skilfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."

SERVICE OG SUPPORT

Leasing og leie av skriver hos Konica Minolta er synonymt med god service. Du får alltid personlig service i avtalene, sammen med leasingen din. Vi har kontorer i alle fire nordiske land og kan hjelpe deg på ditt lokale språk. Med over 170 serviceteknikere og supportmedarbeider, står vi rustet til å hjelpe deg på telefon, e-post og direkte på arbeidsplassen din. Utsending av tekniker, serviceettersyn, reparasjon og løpende utskiftning av toner er inkludert i avtalen sammen med leasing og leie av skriver. 

 • Stor ekspertise basert på over 90.000 installasjoner i Norden
 • 170 service- og supportmedarbeidere i Norden
 • >99% driftstid
 • 88% first time fix rates av interne teknikere

PROFESJONELL LEASING AV KOPIMASKIN

 • Rådgivning til å finne riktig skriverløsning
 • Levering og installasjon av din kopimaskin/skriver
 • Selvbetjeningsportal til håndtering av support og service
 • 20.000 utskrifter inkluder (10.000 farge, 10.000 sort)
 • Utsending av servicetekniker inkludert i serviceavtalen
 • Serviceettersyn, reparasjon og løpende bytte av tonere
 • Automatisk telleregister og levering av tonere

LES MER OM PRINTERE TIL BEDRIFTER

Høy brukervennlighet
Kopimaskinene fra Konica Minolta er ytterst brukervennlige. De har stor touchskjerm – lik som den du finner på smarttelefon eller nettbrett, hvilket gjør dem enkle å betjene.

Mobile utskrifter
Mobile Printing støtter produktiviteten på arbeidsplassen. Det betyr at du raskt kan koble deg opp mot den valgte skriveren, og på et øyeblikk har du utskriften i hånden.

Miljøfordeler
Våre miljøinnstillinger sørger for lavere miljøbelastning samtidig som du sparer penger. Kopimaskinene våre kan for eksempel redusere strømforbruket ditt. 

Høyt sikkerhetsnivå
bizhub i-serien er en populær serie av kopimaskiner, som i tillegg etterlever den generelle personvernforordningen (GDPR). Dokumenter, data og foretaksopplysninger er beskyttet på kontorskriveren din. 
 

Effektiv skanning og dokumentsøk
bizhub i-serien gjør det enekelt å skanne dokumenter fra kopimaskinen direkte til e-posten din og inn i søkbare PDF-er. Optisk tegngjenkjenning betyr at du kan søke etter tekst og/eller setninger i en PDF-fil, samt raskt kopiere tekst til andre programmer.

Rådgiver for den digitale arbeidsplassen
Vi kobler sammen mennesker, rom og teknologier og lar deg fokusere på bedriften din. Konica Minoltas skrivere kan frigi tid til kjerneoppgavene til dine ansatte.
 

LEASING AV SKRIVERE TIL FREMTIDENS ARBEIDSPLASS

Skriverløsningene våre er designet for å støtte bedrifters produktivitet, så de ansatte kan fokusere på de verdiskapende kjerneoppgavene sine. Skrivere fra Konica Minolta gjør det mulig å skanne, kopiere, printe, feste, brette og mye mer. Vi tenker på fremtiden og gir deg råd på veien mot fremtidens arbeidsplass. Skriverens intuitive touchskjerm gjør betjeningen enkel og trygg å bruke. Som en del av Konica Minoltas innovasjon og utvikling, har bizhub-i kontorskrivere miljøinnstillinger, noe som betyr at du kan spare på strøm- og tonerforbruket. Vi jobber konstant med å levere løsninger som gir deg en fordel til fremtidens arbeidsplass. Vi streber etter å stadig forbedre opplevelsen av skriveruniverset ditt, så du får den nyeste teknologien i leasingavtalen din, i tillegg til den personlige servicen.

HVORFOR BØR DU LEASE EN KONTORSKRIVER?

Ved å lease en kopimaskin fra Konicka Minolta får du omfattende service inkludert i avtalen, uten uforutsette kostnader. Utover det får du rask svartid på service fra interne teknikere, samt service, reparasjoner, bytte av deler osv. inkludert i leasingavtalen. I tillegg kan du, etter avtale, oppgradere maskinene i leasingavtalen din til den nyeste teknologien i løpet av eller etter at leasingperioden er over. Dermed vil du alltid ha den nyeste innovasjonen innen skriverteknologi.
Med en leasingavtale fra Konica Minolta får du et sammenhengende skriverunivers. På den måten vil ikke arbeidsflyten begrenses og du kan fokusere på verdiskapende kjernearbeid. Du kan derfor få glede av de samme mulighetene, uansett hvor eller når du ønsker å skrive ut. Du kan bruke telefonen din til å skrive ut eller skanne og laste opp dokumentet til søkbare PDF-filer når du er på farten. 

Når du leaser en skriver, følger vi med på forbruket ditt, så du selv kan se forbruket, og vi gir deg råd til den beste løsningen til ditt behov. Ved leasing av kopimaskin fra Konica Minolta får du en skriver som tilpasses etter ditt behov. På den måten får du en skriver med de funksjonene du ønsker. Vi gir deg råd og lager en skreddersydd leasingavtale, så du får en perfekt utskriftsløsning som optimaliserer arbeidsflyten og produktiviteten. 

Konica Minolta skriverleasing er derfor den perfekte løsningen for deg som ikke vil foreta en større investering av kapital og vil unngå uforutsette utgifter. Leasing av kopimaskin er en kostnadseffektiv måte å forbedre produktiviteten og spare tid og penger på unødvendige frustrasjoner på arbeidsplassen. Bruk konfiguratoren og la ekspertteamet vårt tilpasse den helt rette utskriftsløsningen for deg, så du kan optimalisere arbeidsflyten, unngå frustrasjoner og redusere kostnadene på kontoret. 

LEASING AF KOPIMASKINE