Få bedre arbeidsflyt med våre Smart Cloud-tjenester

Tenk om kontorenhetene var like fleksible som telefonen?

Smart Cloud-tjenester


I løpet av få år har nett-teknologien og stadig mer komplekse krav fra kundene forvandlet smarttelefoner og nettbrett til svært intuitive og kraftige enheter.

Appen Smart Cloud gjør at din organisasjon enkelt kan skreddersy smarttelefonen til organisasjonens individuelle behov. Den har funksjoner som administrerer økonomi effektivt, redigerer bilder og gir deg tilgang til skytjenester med mer. Konica Minolta sørger for at din bedrift kan bruke det siste innen teknologi. Noe som gjør deg fleksibel både på jobb og privat.

Smart Cloud-tjenester

Smart Cloud-tjenester

Nyt fordelene med skyteknologi

Bruk Smart Cloud-tjenester til din fordel. Konica Minolta tilbyr din organisasjon programmer for deres enheter som vil oppfylle alle behov. Alt du trenger å gjøre, er å distribuere apper til dine Konica Minolta-enheter – uavhengig av sted – for å nyte godt av fordelene med skyteknologi som verken krever omfattende vedlikehold eller annen infrastruktur. Dedikerte smartcloud-apper kan kjøres direkte på enheten eller i skyen, og spare deg for anstrengelser, tid og penger.

Hardware
hardware icon
WorkPlace Hub

Med WorkPlace Hub, kan du la bedriften vokse og få konkurransefortrinn! Den gir deg friheten til å legge til akkurat den funksjonaliteten bedriften din trenger for å jobbe på en enkel og sikker måte. Du kan endre programmer på din WorkPlace-hub når du måtte ønske, tilpasset din arbeidsflyt, ønsker og behov. Konica Minoltas Smart Cloud-tjenester gjør det også mulig for deg å administrere lisensierings- og installasjonsproblemer.

Digitale løsninger
software icon
Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace er en plattform av apper hvor du kan kjøpe og laste ned apper som er spesielt utviklet for MFP-systemet. Som med mobilenheter, men spesielt for forretningsbehovene til kundene våre, kan du få tilgang til programmer som er tilgjengelige her direkte fra MFP-ens kontrollpanel. Du kan vise en selskapskunngjøring, få tilgang til et bibliotek av skjemaer/maler, skanne til og laste ned Microsoft SharePoint – samtidig som du beholder den optimale arbeidsflyten du kan forvente fra Konica Minolta.

IT-tjenester
service icon
Installasjon, konfigurasjonstjeneste og brukeropplæring

Vi har et dedikert team som vil guide deg gjennom prosessen for oppsett av AD-, LDAP- eller servertilkobling, samt installasjon av appene til Konica Minoltas Smart Cloud-tjenester. Du får profesjonell brukeropplæring i hvordan du distribuerer og vedlikeholder apper og tjenester. Supporten vi tilbyr er enkel å forstå. Du kommer sikkert til å lure på hvordan du klarte å jobbe uten apper og smartcloud-tjenester tidligere!

Perfekt tilpasset funksjonalitet for din virksomhet

Smart Cloud-tjenester er ikke en onesize-løsning som passer for alle. De ulike funksjonene må være skreddersydd til organisasjonens spesifikke krav, som potensielt kan gi deg nøkkelen til en massiv økning av produktiviteten. Konica Minoltas smartcloud har alt en moderne bedrift i rask utvikling trenger, i en smart, rask og fleksibel løsning. 


Med våre IaaS-skyservere (“Infrastructure as a Service”), (Infrastruktur som tjeneste) får organisasjonen tilgang til avansert serverteknologi uten å kjøpe maskinvare og programvare. Når organisasjonen trenger en ny skyserver, kan vi raskt distribuere en som er skreddersydd for å dekke dine spesifikke behov. 


Vår fleksible modell for IaaS-tjenestelevering muliggjør tilpassede serverkonfigurasjoner, standard backuptjenester for skyen med 14-dagers lagring, valgfrie direkte nettverkstilkoblinger, ulike lisensieringsmodeller, samt administrasjons- og implementeringtjenster for å knytte alt sammen. Det er ikke nødvendig å investere i sofistikert programvare – alle våre programmer er tydelige og enkle å bruke, og styrker enhetens funksjoner nøyaktig slik du trenger det. 


Du kan ganske enkelt skreddersy den til bedriftens arbeidsflyt for å øke produktiviteten betraktelig. Du kan hele tiden holde deg oppdatert med populære skytjenester, inkludert OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox og mange andre. Sentralisert administrasjon av alle dine IoT-tilfeller sparer deg for tid og anstrengelser som kreves for å konfigurere hver enkelt enhet manuelt, og samler alt arbeidet ditt på ett sted, uansett hvor du er.

   

   

Berøringsfunksjon-ikon

Muliggjør sentral administrasjon av alle dine enheter

Mobilitetsfunksjonsikon

Tilkoblet populær skyteknologi

Kvalitetsfunksjon-ikon

Gir ekstra funksjoner

Tilpasningsikon

Skreddersydd til dine spesifikke behov

Brukervennlighetsikon

Oppdateres automatisk uten kostnader

Teknologiikon

Sikker og fleksibel