Administrert print- og skanning-miljø

Dispatcher Suite hjelper bedriften din

Gjør printinfrastrukturen sikrere og mer effektiv


Drømmer bedriften din om å redusere print og print-tilknyttede kostnader, digitalisere arbeidsplassen, forbedre effektiviteten og sørge for at de ansatte kan printe og kopiere uten begrensninger? Eller kanskje ser du for deg en omfattende oversikt og kontroll av printmiljøet gjennom økt sikkerhet og fjerning av uautorisert tilgang til konfidensielle dokumenter og sensitiv informasjon? Dispatcher Suite gir deg alle disse fordelene og mange flere. Les videre for å lære hvordan du kan ta printingen din inn i fremtiden med et enkelt klikk!

I dag er en enkel metode for å distribuere avanserte print- og arbeidsflytløsninger viktig for virksomheter i alle størrelser, og i alle bransjer. Konica Minolta har forstått dette og gjort IT-administrering ukomplisert gjennom en enkel tilordning av print-, kopi- og skannerettigheter til brukere og brukergrupper, og du trenger kun én enkelt plattform for å styre dem – Dispatcher Suite!


Rik på funksjonalitet, er Dispatcher Suite utviklet for deg som ønsker å administrere og redusere printkostnader på en smart måte. Den hever dokumentsikkerheten til et helt nytt nivå og forbedrer effektiviteten i bedriften din gjennom digitale arbeidsflyter.


Ved å kombinere funksjoner for printadministrasjon og automatiserte arbeidsflyter kan Dispatcher Suite oppfylle en rekke krav fra bedrifter og maksimere effektiviteten og fleksibiliteten på kontoret ditt.


Dispatcher Suite er et modulært system, noe som gjør det svært skalerbart og effektivt for enhver bedrift. Når den er installert på serveren din, sporer den og sikrer alle printjobber produsert på de multifunksjonelle enhetene og nettverksprinterne dine. Ved å erstatte gjentagende manuelle papirbaserte oppgaver med digitale arbeidsflyter øker den kontorets totale produktivitet og effektivitet kraftig. Selv de mest uerfarne brukerne vil synes det er lett å sette i gang enhver print- eller skannetjeneste løsningens brukervennlige og intuitive panel. I tillegg gjør løsningens administratorgrensesnitt styringen av hele virksomhetens systemer for print og arbeidsflyt rask og ukomplisert.


dispatcher suite-logo

Advantages

Advantages
  • Consistent colour reproduction and a resolution of 1200 x 1200 dpi in offset quality at a speed of 18.9 m/Min.

Dispatcher Suite

Dispatcher Suite

Printadministrasjon- og dokumentfangstsløsningen du trenger

Dispatcher Suite er utviklet for organisasjoner som trenger å redusere print og tilknyttede kostnader i hele bedriften, samtidig som ansatte er i stand til å printe og kopiere uten begrensninger – selv hvis en printer er utilgjengelig. 


Det sørger for en omfattende oversikt og kontroll av printmiljøet ved å lage rapporter om hvem som printet hva, når, hvor mye og hvor, noe som gjør det mulig å sende printkostnadene til brukerne. 


Dispatcher Suite sikrer hele printmiljøet og fjerner uautorisert tilgang til konfidensielle dokumenter og sensitiv bedriftsinformasjon. Den forbinder alle bedriftskontorene og -avdelingene ved å gjøre det mulig å printe dokumenter der det er behov for det, forenkler skanning- og dokumentflyter gjennom bedriften, øker digitaliseringen av alle prosesser og arbeidsrutiner og forbedrer den totale effektiviteten ved å øke arbeidsflytautomatisering.


Dispatcher Suite oppfyller alle kravene dine i dette feltet og mer – slik at organisasjoner som din kan administrere og beskytte hele sin print- og skanninginfrastruktur svært effektivt!


Hardware
hardware icon
Konica Minolta printere

Det fleste printere fra Konica Minolta er utstyrt med HDD og svært pålitelige sikkerhetsmekanismer for hovedminnet, for å sikre at konfidensielle data og annen sensitiv informasjon er beskyttet til enhver tid. Konica Minolta leverer høyeste sikkerhetsnivå med ISO 15408 Common Criteria-sertifisering.

Digitale løsninger
software icon
IT- tjenester fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene IT-tjenestene fra Konica Minolta kan forbedre driften på. Konica Minolta løser problemene i bedriften. Se hvilke arbeidsmetoder og løsninger som møter behovene i bransjen din. Konica Minolta prioriterer behovene dine til enhver tid og oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjoner. Du kan for eksempel få oversikt og redusere kostnader for utskrifter og kopier. I tillegg kan vi opprette avanserte sikkerhetstiltak for deg, slik at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Konica Minolta-tjenester

Våre spesialister kan svare på alle spørsmål og vise deg hvordan du skal bruke produktet. Tjenestene våre har et støttesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Viktige funksjoner

Smarte løsninger gjør det å lage et moderne printmiljø til en enkel oppgave


Dispatcher Suite har blitt utviklet med tanke på bedriftens behov – og det gjelder også muligheten til å installere den nye plattformen raskt og enkelt slik at de ansatte ikke legger merke til endringen – til den endrer arbeidslivene deres! 


Konica Minoltas Dispatcher Suite tilbyr ett-klikks installering og bruk, samt intuitivt paneldesign, noe som gjør firmaets eller organisasjonens overføring til det nye regelbaserte systemet helt smertefri.


Funksjonene som bedriften din kan forvente fra Dispatcher Suite, inkluderer de følgende:

   

   

Brukervennlighetsikon

Denne funksjonen, som er utviklet med tanke på en bedre brukeropplevelse, gir et intuitivt paneldesign, slik at systemet er enkelt å bruke og lar brukere hoppe fra skanneskjermen til printskjermen og tilbake med bare ett klikk. Dispatcher Paragon administrerer printopplevelsen til dine ansatte, og Phoenix styrer selskapets arbeidsflyter.

Tilpasningsikon

Dispatcher Suites enkeltinstalleringsfunksjon reduserer umiddelbart mengden administrativt arbeid du må gjøre, noe som gjør installeringen til en raskere og langt enklere oppgave.

Etterbehandlingsikon

Denne funksjonen gjør det mulig for brukere av Dispatcher Suite å logge seg inn på systemet med bare ett brukernavn og passord, slik at de kan bruke print- og skanneprogrammer raskt og enkelt.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
thumbnail dispatcher suite