Fremtiden for utskrift: Web to Print

Hvorfor Web to Print tilbyr alle utskriftsløsningene på nett som du noensinne vil trenge

Løsninger for utskrift på nett og elektronisk utskrift som kundene vil bruke


Internett og e-handel har blitt en viktig del av hverdagen og utvikler seg raskt i kanalene som brukes til de fleste forretningstransaksjoner.

Hvis kommersielle små, mellomstore og store utskriftsbedrifter skal være konkurransedyktige i fremtiden, må de tilby Web 2 Print-løsninger (W2P), inkludert ekstern publisering, utskrift på nett og utskrifter for elektronisk forretningsvirksomhet, for å kommunisere og selge produkter og tjenester. Kundene dine vil allerede være kjent med Web to Print og nettbaserte systemer, og de vil være godt vant med å kjøpe produkter som bøker, kontorrekvisita og kort, samt tjenester som reise, datalagring og nettskyer.


Derfor er Web 2 Print viktig for deg som leverandør av utskriftstjenester. Det sørger for at tjenestene dine skiller seg fra konkurrerende selskaper, reduserer faste utgifter, øker effektiviteten og mye mer.Hva kan Web to Print gjøre for meg som leverandør av utskrifter? 

Web 2 Print tilbyr et stort utvalg av potensielle fordeler i utskriftsmiljøet, inkludert følgende:


  • Det kan spare kundens markedsføringsavdeling for tid og penger
  • Det kan hjelpe kundens ansatte som har ansvar for utskrevet materiell
  • Gir kunden mulighet til å bestille når som helst
  • Gjør bestillingsprosessen synlig for å redusere forespørsler om kundeservice
  • Hjelper kundens ansatte som har ansvar for utskrevet materiell
  • Oppretter en nettbutikk med alle produkter og tjenester for å øke salget
  • Gir deg mulighet til å tilby betalingsalternativer på nett, noe som forbedrer kontantstrømmen
  • Automatiserer bestillings-, betalings- og regnskapsprosessene

Web to Print

Web to Print

Så hvorfor er Web to Print så viktig?

Web 2 Print-løsninger er i ferd med å bli viktige komponenter i digitale utskriftsstrategier. Dette gjelder ikke bare tilgang, men også salg, markedsføring og design. Funksjonene de tilbyr er også viktige verktøy for å håndtere byrden av økende underkontoradministrasjon som genereres av store mengder småjobber med lave kostnader. De fleste administrasjonsprosesser og vanlige informasjonssystemer for utskriftsleverandører er ofte tilpasset forskjøvet produksjon, og strever med å oppfylle kravene i et digitalt utskriftsmiljø.

Hardware
hardware icon
Gjør deg bemerket i Web to Print-miljøet på nett

AccurioPress-serien av raske fargeskrivere gir lynrask, enkel drift og fantastisk etterbehandling. Det tar digital produktivitet til et nytt nivå og sparer tid, lønnskostnader og plass i produksjonslokalet.

Digitale løsninger
software icon
Programvaren du trenger for å få Internett til å jobbe for deg

Ønsker du å komme raskt i gang etter at du har installert Web 2 Print-løsningene? Du må starte med den riktige programvaren. AccurioPro Flux Ultimate er et sofistikert Web 2 Print-program som gir leverandører av utskriftstjenester, interne trykkerier, myndigheter og utdanningssektoren mulighet til å tilby sikker, Job Ticket-basert levering av utskriftsjobber på nett. Sluttbrukere kan deretter benytte seg av denne praktiske tjenesten hele døgnet, syv dager i uken.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Web to Print er ikke lenger et alternativ, det er en løsning som alle utskriftsleverandører må kunne tilby.

Web 2 Print gjør det enkelt for kundene å bestille, laste opp og forhåndvise jobbene sine på nett. Utskriftsklare dokumenter kan leveres i kataloger. Artikler som ikke skal skrives ut, kan også gjøres tilgjengelig for bestilling. Programmet kontrollerer om filene kan skrives ut, om kundenes bilder har riktig oppløsning, om skriften er innebygd og om transparenter er inkludert. De fleste Web-to-Print-programmer lar kunden tilpasse forhåndsutformede maler og laste opp sitt eget innhold for automatisert utskriftsproduksjon. 


Hva er Web to Print, og hvorfor du trenger det?

   

   

Teknologiikon

Optimalisert for B2B-utskriftsleverandører og intern utskrift

Produktivitetsikon

Web-til-Print og digitale butikker er utskriftssektorens versjon av e-handel, og bruker nettet til å bestille utskrifter mer effektivt og kostnadseffektivt

Printikon

Web-to-Print er en altomfattende løsning for innkjøp og håndtering av utskrifter

Mobilitetsfunksjonsikon

Web 2 Print-løsninger gir alle mulighet til å kjøpe utskriftløsninger fra en datamaskin uansett hvor de befinner seg, godkjenne PDF-filer og sende alt til skriveren på et øyeblikk

Hastighetsikon

Det leverer et raskt og enkelt verktøy som kundene kan bruke til å beregne priser