Ikke gå glipp av denne sjansen til å øke salgsinntektene

Transaksjonsprint virksomhet dreier seg om å inkludere salgsfremmende meldinger eller markedsføringsmeldinger i såkalte «transaksjonsdokumenter», for eksempel fakturaer, kontoutskrifter eller forsikringspoliser.

Transaksjonsbasert


Siden dokumenter av denne typen omfatter oppsummeringer av transaksjoner eller annen juridisk relevant informasjon, leses og gjennomgås de mer nøye enn nesten alle andre slags dokumenter som mottas i posten. Dette har gjort transaksjonsdokumenter til et svært attraktivt medium for markedsførere som søker etter effektive måter å reklamere for et produkt eller en tjeneste på.

Det er nye tider for transaksjonsdokumentmarkedet. En gang i tiden ble innlegg lagt i konvolutten sammen med transaksjonsdokumentet. Det viste seg at denne strategien ikke gav betydelige resultater, siden innleggene ble kastet så snart mottakeren åpnet konvolutten. Nå har vi «onserts», eller såkalte TransPromo. Onserts plasseres direkte på forsiden av et transaksjonsdokument, for eksempel en faktura, kontoutskrift eller strømregning. Ved å kombinere et transaksjonsdokument med en reklamemelding, kan du putte drifts- og markedsføringsinformasjon i ett enkelt dokument. Ikke overraskende er dette i dag et raskt voksende marked, nå verdt milliarder.


For øyeblikket betjener de store aktørene i transaksjonsdokument-næringen kun store, multinasjonale selskaper. Men det er også ekte markedspotensial i den nedre enden av markedet – med betjening av behovene til små og mellomstore bedrifter (SME) i transaksjonsnisjen med mindre volum.

Transaksjonsbasert

Transaksjonsbasert

Hvordan kan kundene dine profittere direkte på transaksjonsprint?

Den største fordelen med å bruke regninger og utskrifter til salgsfremmende meldinger er at disse dokumentene faktisk blir åpnet og lest. I henhold til undersøkelsen «The Future of Multi-Channel Transactional Communications» av InfoTrends, er regninger, bankutskrifter og informasjonspost de transaksjonsdokumentene med høyest åpningsrate, på opptil 97 %.


Hvordan kan dine kunder få direkte fortjeneste fra Transaksjonsprint?

Transaksjonsbaserte tjenester reduserer kostnadene ved å legge markedsføringsmeldinger i transaksjonsdokumenter. Papiret utnyttes på en god måte, noe som sørger for redusert sløsing og at eksisterende ledig plass brukes på en lønnsom måte. Denne strategien senker også driftskostnadene, som reduserer behovet for å skrive ut egne brosjyrer og sparer ressurser – kunden din trenger for eksempel ikke sende så mange e-postkampanjer til eksisterende kunder. Dette betyr også at bedrifter bruker mindre på annen reklame.


Hvis TransPromo er godt utformet, i farger, med oppsiktsvekkende tekst for å formidle et budskap som er enkelt å lese, er det sjanse for at flere kunder vil se det og reagere på det. Og hvis informasjonen som gis, er enkel å fordøye, vil ikke dine kunders telefonsentre motta så mange oppringninger og henvendelser.


Hvordan vil du profittere på transaksjonsbaserte tjenester?

Du vil kunne generere nye kryssalgsinntekter og oppnå nytt forretningspotensiale ved å målrette transaksjonsdokument-markedet med mindre volumer. Uten problemer.


Du vil også på beleilig vis øke kundebevisstheten om andre produkter.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvare fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Ditt produksjonsmiljø kan ha stor nytte av overgangen til arbeidsflytautomatisering og nye måter å gjøre utskrift på. Med Konica Minolta-løsninger for TransPromo kan du forbedre prosesser, øke lønnsomhet og produktivitet og samtidig redusere produksjonsforsinkelser. Transaksjonsdokumenter kan tilpasses individuelt for å fange folks oppmerksomhet så snart de åpner konvolutten – kjedelige bankutskrifter og fakturaer kan for eksempel bli forvandlet til tilpasset annonseringsinnhold.

   

   

Mobilitetsfunksjonsikon

Imøtekom kundenes preferanser gjennom kommunikasjon via flere kanaler

Tilpasningsikon

Tilpass transaksjonsdokumenter og lag markedsføringsinnhold på en enkel måte

Brukervennlighetsikon

Intelligent tolkning av innhold gjør markedsføringskampanjer effektive

Printikon

Tilbyr full kontroll over utskrift og papirhåndteringsfunksjoner

Hastighetsikon

Spar tid og ressurser med automatisert distribusjon

Produktivitetsikon

Strømlinjeformet drift hjelper deg med å forbedre hele arbeidsflyten