Storformat

Ett program for all bildebehandling i storformat.

Storformatutskrift fra Konica Minolta


Dagens utskriftsmarkedsføring er ikke hva det en gang var. Det stilles høye krav til digital grafikk for å formidle informasjon til et stort publikum, samtidig som man prøver å finne ut hvordan man skal senke driftskostnadene. Det er derfor storformatutskrift er blitt en av de mest kostnadseffektive måtene for leverandører av utskriftstjenester til å imøtekomme økende markedskrav på.

Digital utskrift i storformat er ett av de få områdene innenfor det globale utskriftsmarkedet som opplever hurtig endring og vekst. Konica Minolta er med sine høykvalitets og brukervennlige programvare- og maskinvareløsninger for utskrift her for å lede deg trygt gjennom disse endringene og hjelpe deg med å oppnå forretningsmålene dine.


KIP ImagePro er programvare som forbedrer effektiviteten med kontrollert automatisering av arbeidsflyt i krevende miljøer, samtidig som det produserer raskere leveringstider.

KIP ImagePro er en kraftig programvarepakke som kombinerer grunnleggende verktøy med strålende fleroppgavekjøring i et brukervennlig program for utskrift, kopiering og skanning. Det standard grensesnittet gir driftsoperatører eller sporadiske brukere rask tilgang til verktøy, et HD-visningsprogram for utskrift av områder av interesse og intuitive redigeringsfunksjoner. Standardiserte forhåndsinnstillinger for utskriftskvalitet for CAD og grafikk betyr at ImagePro er den enkleste og raskeste måten å skrive ut på. Systemet kobles inn med et enkelt klikk, og dets utvidede sett av funksjoner setter tekniske og grafiske fagpersoner i førersetet.


Med nesting, panelling, bytte av spotfarge og tilgang til fargehåndteringsfunksjoner som kun er tilgjengelige i dyre grafiske RIP-er, gir KIP ImagePro fargeeksperter verktøyene de trenger for å få jobben gjort riktig.

Storformat

Storformat

Forenkle storformat-arbeidsflyten

Nå kan du forenkle storformat-arbeidsflyten med én enkelt programvareløsning.  KIP ImagePro leveres med en intuitiv standardmodus for produksjonseffektivitet eller utvidet modus for intelligent samhandling med bilder. Det som gjør denne programvaren spesiell, er at du kan skrive ut, kopiere og skanne – alt med ett enkelt program. Enklere blir det ikke!

Hardware
hardware icon
KIP-utskriftssystemer

KIP-utskriftssystemer er skreddersydd for teknikk-, grafikk- og kontordokumentbrukere som krever høy produksjon, presis bildebehandling og tydelig, uttrykksfull fargegjengivelse. De er i stand til å produsere levende farger, slående grafikk og fotografiske bilder som fanger subtile nyanser og fargetoner med overlegen fargestabilitet – fra første til siste utskrift.

Digitale løsninger
software icon
Én programvare for alt

Nå kan du forenkle storformat-arbeidsflyten med én enkelt programvareløsning. KIP ImagePro leveres med en intuitiv standardmodus for produksjonseffektivitet eller utvidet modus for intelligent samhandling med bilder.

IT-tjenester
service icon
Alltid til tjeneste

Våre erfarne og kunnskapsrike spesialister kan svare på alle spørsmål du måtte ha, og viser deg hvordan du skal bruke produktet. Våre tjenester fungerer til din fordel innenfor et støttesystem som er utformet for å sikre deg og din bedrift fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester, inkludert optimaliserte utskriftstjenester ifm. konsultering, implementering av maskinvare- og programvare, administrasjon av arbeidsflyt for å senke forbruket av dokumenter samt smarte sikkerhetstjenester for å holde bedriften trygg.

Viktige funksjoner


   

   

Berøringsfunksjon-ikon

Avansert utskrift av områder av interesse

Berøringsfunksjon-ikon

Grensesnitt for personlig tilpasset visning og verktøy som kan tilpasses

Berøringsfunksjon-ikon

Enkel distribusjon

Berøringsfunksjon-ikon

HD-visning

Berøringsfunksjon-ikon

Intelligent validering av PDF-jobb

Berøringsfunksjon-ikon

KIP smartstabling

Berøringsfunksjon-ikon

Strålende fleroppgavekjøring