Offset-tilkobling

Harmonisering av digital trykking og offsettrykking

Maksimer måtene du kan bruke både digitalt og offset-utstyr på – innenfor et enkelt grensesnitt.


Å gjøre mest mulig ut av investeringen, å fastslå om tradisjonelt offsettrykk eller digital utskrift vil være mer effektivt, og å gjøre overgangen til digitalt så enkel som mulig, er bare noen av utfordringene du må forholde deg til i dagens verden av produksjonsutskrift i endring. Hvordan oppnår du så alt dette?

Konica Minolta tilbyr hybrid arbeidsflyttilkobling kombinert med det ultimate innen produksjonsfleksibilitet, som maksimerer måtene du kan bruke ditt digitale utstyr og og offsettrykkutstyr på – alt innenfor ett enkelt grensesnitt. I løpet av årene utviklet kommersielle offsettrykkere sine egne arbeidsflyter kun med tanke på offsettrykk. Men når digitale utskriftsenheter ble introdusert, oppdaget offsettrykk-bedrifter at arbeidsflytkravene var annerledes, og håndterte som et resultat arbeidsflytene hver for seg.


Etter hvert som kundenes krav og behov endret seg, økte behovet for å trykke det samme arbeidet både offset og digitalt. Ikke nok med det. Utskriftsleverandører trengte en løsning som kunne redusere kostnader, feil og opptrykk, og – viktigst av alt – komme opp med en strategi som var i stand til å oppfylle de stadig endrende behovene i markedet. Det er her den hybride arbeidsflyten dukket opp.


Men hvordan kan du koble sammen disse to verdenene, litografi og digitalt?

Det første å huske på er at selv om digitale og offsettrykk-arbeidsflyter er distinkte, kan man gjøre det slik at de utfyller hverandre. Dagens hybride arbeidsflyter gir deg det beste av begge verdener – lett tilgjengelig.


Hybrid arbeidsflyt

En hybrid arbeidsflyt er et enkelt system for arbeidsflytbehandling som støtter både offsettrykk og digital utskrift. Det gjør at du kan behandle, skrive ut og spore jobber ved hjelp av et felles grensesnitt. En hybrid arbeidsflyt kan sende jobber til offset-utskriftsutstyr eller digitalt utskriftsutstyr, basert på en rekke faktorer, inkludert produksjonsvarighet, behandlingstiden, sidestørrelse, substrata og etterbehandling. Det lar utskriftstjenesten din opprettholde integriteten, utskriftskvaliteten, stabile farger og raskere produksjon, i tillegg til å redusere feil ved hjelp av automatisering.


Så hvordan kan jeg bli mer fleksibel i min utskriftsproduksjon?

Implementering av hybride arbeidsflyter viser oppsiktsvekkende resultater i et stort utvalg av produksjonsscenarioer. Det mest påfallende av disse vil være de som involverer endrede jobbkrav, for eksempel produksjonsvarighet, blanding av statiske og variable komponenter og sending av jobber på nett. Produksjonsprosessen lar deg oppnå større fleksibilitet, bedre jobbsporing og forbedret automatisering. Hvis du vil oppnå maksimal fleksibilitet, er nøkkelen å implementere bedre integrering av arbeidsflytalternativer og tilpasse åpne standarder som Job Definition Format (JDF).


Slik kan en hybrid arbeidsflyt hjelpe deg med din utskriftsproduksjon:

Forhåndstrykk over natten gir brukere sjansen til å gjennomgå jobber før masseproduksjon blir godkjent. Forhåndsklare filer gjør det mulig for jobber å brukes på nytt på et senere tidspunkt av både digitale trykkerier og offsettrykkerier.


  • Lar deg bruke bruke den samme jobben og det samme innholdet som den forrige offsetjobben, for bedre konsekvens før trykking og digitale opptrykk i små opplag.
  • Skriver ut en rask utgave til korrekturlesing for en offsetjobb med en digital presse.
  • Eliminerer behovet for at operatører manuelt tilordner hver jobb til en annen kø i produksjonskøen, noe som sparer tid og øker effektiviteten.


Hvordan kan du maksimere dine eksisterende ressurser?

Hvis du ønsker å gjøre nytte av dine eksisterende arbeidsflytløsninger for offsettrykking, legger du bare til digitale utskriftsmoduler for å opprette en hybrid arbeidsflyt. Du kan også integrere et Management Information System (MIS) for utskrift. Dette vil vise alle jobbstatuser i sanntid. Konica Minoltas komplette gruppe av produksjonsutskrift-enheter og store utvalg av tilgjengelige kontrollere kan brukes til å maksimere dine eksisterende investeringer. Disse kan integreres sømløst inn i eksisterende offset-arbeidsflyter, for eksempel Agfa Apogee, Screen Equios og Kodak Prinergy.


Disse systemene er automatiserte PDF-baserte arbeidsflyter, noe som gir en fullstendig sentralisert, JDF-aktivert, førtrykks produksjonshub. Dette avanserte nivået av automatisering hjelper deg med å oppnå høyere produktivitet, fører til at du støter på færre feil og reduserer behandlingstider. Integrering av offset- og digitale presser lar deg skape en mer effektiv og enklere måte å styre produksjon på alle enheter og enklere levering av jobber.

Opplev ultimat produksjonsfleksibilitet

Opplev ultimat produksjonsfleksibilitet

Harmonisering av digital trykking og offsettrykking

  • Reduser kostnader og forbedre produktiviteten gjennom automatisering
  • Øke effektiviteten før trykking
  • Maksimere utskriftkapasitet ved å gjøre mer på kortere tid og med færre feil
  • Oppretthold jobbintegritet, konsekvens og kvalitet, samtidig som kostnadene reduseres
  • Overgå kundenes forventninger ved å forbedre behandlingstider
Hardware
hardware icon
Konica Minolta maskinvareprodukter

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas løsninger for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Konica Minolta programvareprodukter

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Konica Minolta-tjenester

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktet. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Offset og digitalt – én løsning for å styre dem alle

En hybrid arbeidsflyt lar en enkelt operatør styre og betjene forskjellige enheter fra en enkelt stasjon i førtrykksfasen. Du bruker en enkel arbeidsflytprosess som støtter både offset og digitale produksjonsalternativer, noe som gir bedre fargekonsekvens, innholdsstabilitet og raskere produksjonstider, og feilene reduseres ved hjelp av automatiserte arbeidsflyter. 


Siden jobber blir behandlet av den samme RIP-en, vil du opprettholde produksjonsintegritet på tvers av forskjellige enheter. Pre-flight-driveren i offset-arbeidsflyt eliminerer også problemer og potensielle problemer med PDF-filer. Formatoppbygging kan styres og automatiseres for både digital- og offsettrykking, som dermed optimaliserer førtrykks- og klargjøringstiden. For rask korrekturlesing eller jobbproduksjon tilbyr Accurio Press også automatisert produksjon av doble sider.

   

   

Kvalitetsfunksjon-ikon

Hybrid arbeidsflyt muliggjør bruk av ulike enheter fra en enkelt stasjon